Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
Holky chci se Vas zeptat kdyz budu podstupovat IVF,musim mit preoperacni vysetreni?
@veervit to je pravda, ale clovek musi poradne zamestnat hlavu aby nemyslel na to jak dlouha je to doba... Ja az dostanu ms, coz by melo byt cca 20.6. A od 10. dne cyklu jdu na utz kvuli sliznici, rikal ze musi byt 8 mm vysoka a koncem cervna probehne asi ket. Budu brat estrofem a prednison.
Holky, držte mi prosím palce. Mám 2positivní testy a v 9hod jedu do Sanusu na krev a pro verdikt 😀 Jestli tam prcek je, tak je to zase před Ketem přirozeně 😀 Doufám, že tu smůlu prolomím
tak dnes nám bylo potvrzené, že opět nic, s tím jsme již počítali.. A prý budou asi na vině vajíčka.. Už jsem z toho blázen, embryoložka řekne nejspíš spermie, doktor řekne vajíčka... Tak uvidíme. Žádná další vyšetření nemáme, neb už jsme prošli vším. Chtěla jsem laparo a prý je to naprosto zbytečné, doktor říkal, že podle výsledků co mám, tak jsem zdravá po této stránce.. Teď si necháme 3 měsíce pauzu, budu vás tu nadále podporovat a v září to zkusíme znova..

@kacka49 Kačí tak relativně dobrý!! Dopadli jste asi si myslím krásně! Hurá na to 😉