Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@marketasis určitě se umoudří, jen potřebují trošku více času 🙂
Ahojky holky, tak jak bojujete? @marketasis jak dopadly folíky? Určitě dobře, viď?
@kacka49 Ahoj Kačí, mooooc gratuluju, konečně!!!!! A už 13tt, to nejhorší za sebou🙂. A jak se cítíš? A už víš co to bude?
@pavlina1976 Ahoj Pavlí, vy teda rostete! Děkuji moc, je to krásný pocit. Jsem pořád dost unavená, ale už jím lépe ... Po všem mi bylo těžko, ale pořád máme hladík 😉. I tak to asi prckovi nestačí a bere si ze mně. Ale jen ať si vezme 😉, teď už vydržíme vše. Ještě nevíme, ale je nám to celkem jedno - jména máme vybraná už dávno 😉. A jak si užíváte vy?
@debeee dekuju za radu taky sito myslim byla sem tet po novem roce nastitni zlaze mam ji dobrou ptal se co mimi rekla jsem zese nepovedlo a on jestli my delali vysetreni ja ze ne tak me poslal hned na genetiku aby se vedelo proc se to nevede pristi tyden 23.2 budem mit visledky tet mame uz jen jeden pokus bude my uz za mesic 39 tak to musime stihnout pak uz bysme to museli platit celi a coty
Zdravim,tak po 3/4 roce se ozyvam. Doufam,ze tu pribyli tehulky 🙂 Mate tu nekdo zkusenosti s darovanym embryem? Jdeme do toho. Uz jsme to byli konzultovat s dr v patek 🙂 zacatkem dubna to vypukne.
@kacka49 ahoj jo vsechno dobry akorat pritel ma houstnuti krve tak jeste musel na naky odber dalsi krve a ceka na visledky mohlabymu hrozit embolka a jestli to nema genetycky a jinak taky vse oka premislime jestli ten posledni pokus skusit znova v koline kdys seto nepodarilo byli jsme dnes v jihlave se jen tak kontaktovat aby jsme jen vedeli ale tam nam rekli ze to do mich 39 let nestihame s pojistovnou ze podle visledku z kolina poslednich tak rikal ze se muze stat ze se nam to nemusi povect znova ze hodne semi oslabyli vajecniky tak pak je varyanta darovane vajicka a nebo embria a rikal unich bysme sito museli vse hradit samy a vyslo byto na 70000 . a to prostredi hrozny .tak jsem skusila volat znova do kolina a tam byto na pojistovnu asi stihli zitra my budou volat a chtela bych jit na imunologii nevis posilaj tam i v koline a coty jak jste natom
Ahoj holky jdu si k vam zase pro radu.. mohla byste mi nektara rict jak probiha KET? A je k tomu potreba souhlas manzela? Diky
@vercastehnova Ahoj, vítej mezi námi - co konkrétně máš namysli? Samotný KET nebo průběh před Ketem? Souhlas manžela je určitě potřeba
@uzovka68 Ahojky, tak jak dopadl přítel s tou krví? Mně se v Jihlavě líbí, ale jsme každý jiný 😉. To vůbec netuším, zda z Kolína posílají na imunologii - nás poslali až po nevydařeném ET (zamlklé těhotenství) do Prahy na tu imunologii. My se teď těšíme z bříška, takže štěstí fůra 😉
@kacka49 ahoj jak samotny KET tak i prubeh pred. Doma uz mame holcicku a v Jihlave jeste 4 mrazacky
@vercastehnova tak před KETEM dostaneš určitě minimálně Utrogestan na zavádění a nejspíš nějaké hormony, ráno před KETEM (ten Ti stanoví lékař dle správné výšky sliznice) si zavoláš embryologovi do laboratoře, jak se vám rozmrazilo embryo a v kolik máš přijet na vložení - cca mezi 10 - 13 h to většinou vychází. Já byla 2x v 11h. Přijedeš, lehneš si na pokoj - pak doktor Ti embryo vloží, hodinku si poležíš a pak už hurá domů 😉. Většinou 14 dní po KETU máš přijít na krev a když je krev pozitivní tak cca za dalších 14 dní na ultrazvuk 😉. Kdybys měla ještě nějakou otázku, klidně piš 😉
@kacka49 moc dekuju takze vlozeni a cekani je stejny jako u IVF ☺ ach jo to budou zase nervy
@vercastehnova a vlastně ty hormony začneš jít na začátku menstruace - už si nejsem jistá, zda 1. nebo 3. den. Ale neboj, vše Ti doktor řekne 😉
@kacka49 Ahoj, Kačí, ty jo už 17tt? To tak letí? A jak si to užíváš holka zlatá? Co ostatní, taky už těhotní? Měj se krásně! A už víš co to bude?
@vercastehnova jj, je to stejné, jen Ti asi poprvé vkládali nemražené embryo - takže tady je jen rozdíl v tom, že musí zmrzlinku nejdřív rozmrazit 😉. Neboj, dočkáš se 😉. Co bysme pro ty naše prdelky nevytrpěly 😉. Držím pěsti a pak se ozvi, jak jsi na tom 😉
@pavlina1976 Ahoj Pavlí, letí to neuvěřitelně, až mě to samotnou překvapuje 😉. Užívám si to, teď už je mi celkem fajn, jen jsme rozjedené 😉. Už víme od pondělka, že budeme mít holčičku 😉. Bylo nám to oběma s manželem jedno, ale už je zase lepší, že už jí hezky oslovujeme jménem - u nás bude Karolínka 😉. Co Ty, jak prcci rostou? I když oni už to prcci dávno nejsou 😉
@kacka49 Tak to moc blahopřeju, je to krásné jméno 🙂. Vojtík je kus chlapa. Byli jsme na 10ti měsíční prohlídce a má 11.400kg a 77cm, bez šátku bych už neměla ruce 🙂)). moc si to užívej a pohlaď bříško 🙂.
@kacka49 Kacko muzu se jeste zeptat kolik se za to plati tak plus minus?
@vercastehnova Veru, platili jsme za rozmrazení embrya 4200 a 2500 za asistovaný hatching (=porušení obalu embrya, aby se lépe uchytilo 😉 )

@suzik161 Děkuju moc za podporu! Tohle jsem potřebovala slyšet 🙂 Uvidíme zítra, třeba se opravdu umoudří a trochu povyrostou 🙂 🙂