Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@kacka49 jee to je krasny to moc potesi preji hodne sil u porodu at uz mate male u sebe😉
@sukiv tak to mě moc mrzí, že jsi z Jihlavy zklamaná...my byli nejdřív v Brně v HELIOSu (tam ty prvotní testy), ale nakonec jsme zvolili Jihlavu. Vlastně především kvůli vzdálenosti. A recenze jsem četla na Jihlavu vesměs pozitivní, musím říct. Co přesně tě v Jihlavě zklamalo, že jste nakonec zvolili Brno?? My jsme byli v Jihlavě zatím jen na té první konzultaci ale jsem zatím spokojená. Vlastně z první konzultace víc, než v tom Brně.
@koudulinka to ráda slyším, že vám pomohli. Přeju ti to a k vytouženému miminku určitě dospějete. A ty první dvě? Jsou spontánně nebo taky přes centrum? Držím pěsti! 🙂
@sukiv a je teda pravda, že v tom Brně v HELIOSu na po těch vyšetřeních řekli, že inseminace u nás nemá cenu a že IVF a tam je velká pravděpodobnost. Vůbec ale nevysvětlila, proč by neměla cenu. Tady nám doktor řekl, že se v září pobavíme nad výsledky testů a řekne nám, jaké jsou možnosti.
@tea1909 ty byly s jejich pomoci teda jen mi pichli pregnyl a ja otehotnela doma ale 1.bylo zamlkle a 2. Ve 13.tydnu geneticka vada...takze chceme ted zkusit umelko tam naky genet.vady rozpoznaji...
@tea1909 nemají tady spermiogram na takové úrovni jako jiná centra. To mi řekl i člověk, který v sanusu pracoval...nam třeba od listopadu tvrdil,že je manžel v pořádku a přitom je to jinak. Já mám od třech dalších doktorů potvrzené PCO a v jihlavě nic. Jsem v pořádku. Neudělali mi ani žádné vyšetření. Jen to pořád stavi na to že když jsem před třemi roky otehotnela přirozeně, tak to půjde znovu...a ono to nejde a mě už došla trpělivost 😔
@koudulinka a poslali vás po těch neúspěších na imunologii nebo genetiku?
@kacka49 mame jak genetiku tak imuno vse je v poradku pry jen nahoda tak doufam ze do tretice vseho dobreho
Ahoj tak po dnesni kontrole mam na kazde strane asi 11 folikulu takze dnes ve 21:00 2 injekce a v patek na OPU ale daji mi ho az za mesic ze je daji zmrazit mam PCOS a ze bych mohla mit nejakou reakci jak je jich hodne nebo co...nevim, ale hlavni je ted to, aby byly dobry a hezky se oplodnily a vyvyjeli pak uz si na toho malyho hnedookyho kudrnace pockam😀DD
@sukiv ja teda spokojena jsem i s pristupem Kucera byl vzdy mily a vse vysvetlil a tak...jako kdyz si vezmu ze jsem tam ted jezdila ob den tak to bych asi do Brna teda nedavala jsem rada ze mame Jihlavu blizko a muzu jezdit tam no...
@koudulinka mě v brně říkali že na ivf připadá pět návštěv...to by zase nebylo tak zlé.
Ale uvidíme. Teď jsem po iui, pak jedeme na dovcu a pak už se musím rozhodnout kam dál.
Mě hlavně vadí že mi neudělali žádné vyšetření ☹
@sukiv no to tak vychazi tech 5 navstev no...no me delali genetiku atd po potratu no....rikal no nekdo ze he to drahe vysetreni proto ho delaj az kdyz potratis
@koudulinka ahojky. to mi take rekli, ale ve finale to byli tri mesice 😁 nevim treba to budes mit jinak, ale doktor mi rekl ze mi ho vlozi az po jednom cyklu bez jakehokoliv zasahu hormonu coz udelalo ty tri mesice na odsati jsem byla v lednu a na vkladu az v kvetnu.
Děvčata, prosím, užívala jste některá Medrol? Děkuji
Ahoj holky tak jak jste na tom??ja jdu v pondeli na kontrolni uz pred ketem tak snad bude vsevok a domluvime se na terminu vkladu.. .
@lolila ahoj,ano ja jsem uzivala
@misickajerry jak jste se po něm cítila? Já teda ještě užívám antidepresiva, jelikož jsem loni po druhém potratu zkolabovala a je mi celkem na nic. Jaké máte zkušenosti a jak dlouho se musí užívat po otěhotnění. Díky za zkušenosti
@koudulinka tak jak jsi na tom?kdy máš testovat?

@tea1909 vidíš a mě třeba hormonální profil znovu neudělali. Mám jeden cca rok a půl starý a to jim stačí.
Já tedy bohužel k jihlavě mám výhrady, ale na druhou stranu musím říct, že alespoň hned netahaji z lidí peníze za ivf...
Byla jsem teď ve dvou dalších centrech v Brně a tam ten přístup je trochu jiný a na ivf chceme tam. Ale pravda je že tam se s nějakou inseminaci vůbec neobtěžuji a je to hned o ivf.