Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@antoa právě,to mi hlava nebere proč to tak oddalují,přece musej vědět jak je to pro ženu težký a ještě Tě pošlou na konec řady ☹ ,at mi nikdo neříká,že mají plno, přece se musí počítat s nečekaným případem,mě se ptal prim. jestli dnes nebo zítra-sem jen řekla,pokud to opravdu musí být tak dnes.ach jo vůbec nevím co Ti napsat............snad ,aby jsi nabrala co nejdřív sílu a konečně se to podaří už musíííííííííí
dobré ráno holky 🙂
@antoa vím,jak se cítíš,u nás hrala televize celý den ,a pozdě odoledne jsem přišla na to,že mi hraje celý den stejný program,vubec jsem ji nevnímala 😖 ,alezvládneš to 😔 .mi jednskataky mizerně,zdálo se mi,že mám poz.těhu testy,pa jsem rodla a pak jsem se prbudila a nic 😢 ,nebudu mít dobrý den 😢
duch by mal být v mieste čárok, ve skutečnosti ho jde celkem vidiet, ale vyfotit ho prostě nelze... 🙄
jo duch tam je 😉
@lenkacar má jediná naděje je KEt tak uvidíme ....jak jsi Leni psala chvilku jsem v pohodě a pak zase pláč....zjistila jsem, že musím něco dělat, trochu to pomáhá. Už jsem si zbalila do nemocnice, říkám si, třeba někoho zítra překecám a udělají to hned, pro jistotu si nebudu píchat injekci na ředění a budu lačná tak uvidíme.
Leni kolik máš ještě zamražených?

@monnn nic nevnímám, jen mi to buší v hlavě, vím chce to čas, ale kdyby mě aspon netrápili tou revizí až na příští týden a udělali to hned...