Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
Dneska jsem tu toho s Váma holky moc nenakecala. Vyřizuju si ještě věci a návštěvy před nástupem do práce...a tedka jsme dojeli na chalupu se zrekreovat, Zítra budu dělat kuřecí směs s kukuřicí a fazolemi do tortilly se strouhaným sýrem.. snad zítra pokecám s váma víc. tak dobrou noc 🙂
@lenkacar nesmutním 😉 pa
Čauky,tak já jdu dneska do palačinek se šlehačkou,jahodama a borůvkama. Ještě nikdy jsem na ně neměla chuť jako dneska 😀
čau tak my pojedem za chvíli na obídek ke tchánovcům,ani dnes nevařím 😔
Tak my jsme byli oba tak líní,že jsme si zajeli na oběd do restaurantu 🙂 Palačinky se odkládjí na večer 😀
vladís je ráád ,že jsem na ATB ,že nesmim pivo ..tak si to tady vychutnává 😠 ale už je mi lépe 😉
Ahoj kočky, tak co dneska vaříte? My zbytky od včera 😉
ahooooooooooooooooj
čao tak já hodila brambory na plech a vytáhla z mražáku roládu- takže taky zbytky 😀
@baronek Ted u nas frci tyhle http://www.sitalemvkuchyni.cz/cze/Recepty-z-por...
U nas bych mela zhubnout ja, BMI 26, cili nadvaha. Uz jsem asi 4kg zhubla, ale jde to blbe, kdyz nechci drzet diety a trapit se hlady. Chlap je hubenej az me s tim stve: vecer u televize sezere dvoje minonky a misku bramburku a druhy den se vykadi a ma o kilo min. Kdezto ja se jen na ty bramburky podivam a mam nahore aspon pul kila.

Miluju rajskou, akorat jsme ji meli pred trema nedelema, tak ji udelam zase az za nejakou dobu.