Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
určitě nosí doma tričko s nápisem ,,já jsem tady šéf,,
to nemám zdání ,ale má štěstí co?takovej sebevědomej fešák určo nebude mít nějakou šedou myšku
Taky obcas chodim k peknymu pipkologovi. Ale byla bych radsi, kdyby byl serednej a namisto toho mi obcas i neco rekl, takhle z nej musim vsechno pacit.
Kdyz je chlap doktor a navic hezkej, je to prusvih...to ma pak bozsky syndrom az na pudu 😀
Ono jim to podle me uz ani neprijde - stejny jako kdyz se divaji do krku 😀
Dámy já teda nevím jak to máte,ale když se ve mě přehrabuje chlap,tak může být sebehezčí a já ho v tu chvíli nesnáším a modlím se aby to tam došmrdlal. Moje dr o mě aspoň něco ví,ale když jsem šla na gyndu v lázních,byla jsem z něj div živá a myslela jsem že okamžitě jedu domů. Chytrý řeči,prd věděl a akorát mě rozházel a vynervoval. Prostě se cítím líp u ženský.. Ještě abych si ho prohlížela,když mi ošmatává dělohu 😠
Ja uz jsem si zvykla, holky, a neresim. Jen ty oholeny nohy a abych neprisla s nejakym brutalnim bobrem 😀
sorry za dalsi prispevek, myslela jsem, ze se prvni nezobrazil - nejak mi to tady blbne
ahojky holky jdu se vas poptat snad jsem na spravne diskuzi s manželem se pokoušime o mimi ja mam 11leteho syna z predchodziho vztahu . Manžel ma malo spermii a malo pohyblivých jezdime k apolinari do Prahy. Ted jsem vyfasla fostimon picham si je od patku a v patek zas jedeme na ultrazvuk to už půjdu brzo na vajička na odber ne rekli,že uvidi podle ultrazvuku rozhodli jsme se dat dve vajička tak se moc tesim
@petapal Reakce na hormony je hooodne individualni. Mne skoro nic nebylo, jen jsem se vic potila a obcas bolela hlava. Bricho me zacalo tlacit az den pred odberem a po odberu jsem mela klasicke bolesti podbrisku, ale pak uz ok. Vyplati se dostatecne pit a hlavne se nestresovat vsemi moznymi komplikacemi. Holky si tu prosly docela hnusnym hyperstimulakem, ale vetsinou to byva bez komplikaci.
holky takže když tam pojedu v patek a budu mit za sebou pichlejch 6injekci festimonu tak je možne když to bude supr dobre,že bych sla treba o vikend už na odber nebo jak se chodi jak jsem v tom tady zmatena když napisete ,že nekdo jste mel 7 a nekdo 9 a boli po odberu bricho nebo ma bolet pri tech hormonech?
ja nevim ,že se ma pit me nikdo nic nerekl.

@baronek jednou jsem ho zažila jak něco řešil se svojí paní a docela teda sado maso ..