Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@martina_z No já např. po stinulaci na IUI, jsem potom za měsíc neměla skoro žádný měsíčky, jeden den jsem trochu špinila a końec, pak mi na Caru dali antikoncepci, prootže to v krvi nedopadlo dobře a nemohla jsem podstoupit další stimulku, prý by to bylo neúspěšné, tak nevím :(...jestli to dělá stimulace, že pak máš cyklus i ovu rozhašené.
To jste me teda moc nepotesily, ale zase dobry vedet, ze se pote vse obnovilo. V pondeli snad budu chytrejsi.
Ciste teoreticky, pokud by aspon sliznice byla v poradku, pro KET v podstate ovulaci ani nepotrebuju? Plno holek s anovulacnimi cykly jde na KET, vyfasuji estrofem, ovulace se nekona, jen nafasuji utrac a pak jim embrya zavedou a pokracuji v utrogestanu az do konce 12tt.
Holky s anovulakem dostavaji estrofem nebo estrimax od zacatku cyklu - tak uvidim v pondeli. Jen jsem KET chtela uz ted, v breznu v dubnu mam nejaky sluzebky a bude se mi to blbe ladit. Jsem otravena jak malajskej sip.
holky tak já to měla úplně jiný na stimulku i OPU jsem se těšila jak malé dítě na Vánoce,mi všichni říkali jak jsem krásně pozitivně naladěná,že to musí vyjít a houbelec ☹ - takže jak jsem věřila na pohodu tak si myslím,že můžeš být naladěná či nenaladěná a stejně .... 😕
no a mohly bysme mít společnou a jmenovala by se ,,Marlenn,, hezké ne?
@martinkka no mě se teda jako víc líbí ten Robert Pattinson,bo jak se píše,no ale co nadělam a kvůli tomu ,že jednou za 100let daj film pro mě ,si nebudu platit rozšířenej program ,že jo..jo a taky mě dojala KLDR ,že požádala o jídlo ,když tady našinci chcípaj hlady ,tam kdyby idioti neválčili co pamatuju tak by se měli dobře.. 😠 vždycky to odserou obyčejný lidi ,který za nic nemůžou ..tam i tady
tak dobrou ..hezké sníky všem

@petapal Tak to jsme dve, co se klepou. Vcera 10dc jsem mela na UZ spoustu malych folikulu a zadny dominantni. Vzhledem k cyklum 26 dni mi to prijde divny a bojim se, aby ovulace vubec byla. Pritom anovulacni cykly nemam. Holky, nevite, jestli IVF muze rozesrat cyklus tolik, ze v nasledujicim cyklu zadny vajicko nevyprdnu?