Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
ejvis tak malá vypadá starší ...musela jsem si znova přečíst kolik jí je ..takovej bystrej pohled má
Tak holky udělala jsem si ovocný čaj a snědla skoro celou bonbošku 🙂, obaluju nervy. Co budete dělat večer? 🙂
mnam tak tu bych snědla taky celou takhle večer k telce 😉
Holky to já se čokoškou prostě cpát můžu pořád a tuhle bonbošku mám ráda a nebo taky bonbošku Nugát, mňam🙂
@lenkacar tu mám taky ráda 😅 a s tím CARem je to už definitivní-jakože to v březnu nevyjde?hele otravuj a volej a oni Ti vyjdou vstříct 😉 já to tak měla s IMUNO sem byla objednaná do CARu v pá a pak v út na výsledky na IMUNO a sem tam pořád volala,že potřebuji jiný termín,že ty výsledky potřebuji už na ten pá nakonec jsem je uhnala 😉
Dobré ránko 🙂
dobré ráno!!!! 🙂
ahoj všem..no ket nebude ,protože před nim nestihnu kvůli tý píče kontrolu a přece já nemůžu vědět kdy mám ovulaci ...já to ale doktorovi řeknu ..já si tam dojedu i bez vladíáse bude to pomalu na celůej den cestování ,když on nemůže ,ale ket bude nejdřív v dubnu,protože já nebudu mít od vladíse podpis ,kterej by jim dal na tý kontrole ,jenže na tu kontrolu se mnou nemůže ,protože neni doma a oni to zpětně nedělají,já to ale tušila ,jak je 3neděle pryč tak že nastane někde problém ,ale spíš jsem myslela ,že bude v tom ,že dostanu jinak menses a ne v tom ,že opravdu nemaj místo pro mě ..jak potřebuju..
já už na to kašlu ..jsem z nich zhnusená,no tak to bude v dubnu no
třeba to tak má být ..podle jonáše vychízí na duben holka ..tak se tim uklidnuju ,už se s tim smiřuju ..stejně nic se v tomhle nedá uspěchat a když ted budu v nervech tak tio taky neni dobře
je pravda, že měsíc sem, měsíc tam...to už je jedno

@monnn to se muší ,vynadat mu dopředu ,to jinak s chlapem nejde