Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@missbosorka hledam na netu a běžně se v mým případě dává ta injekce a nikde neni psaný ,něco o tt 😠 myslim ,že se mnou zase vyjebali 😠 přitom jsem jim jasně opakovala že jsem negat. a manžel +,mám toho všeho pokrk,celýho přístupu v car,jenom plat a plat a služby žádný 😠 přitom je to teda podle mě důležitý tohle
@lenkacar Jezis Leni, to me mrzi, to jsem netusila, ze tady bude pripad 0 negat jak ja, kterej injekci nedostal 😔 Nechtela jsem zadat pricinu k nastvani. S partnerem to udajne nesouvisi, je to o nas, ze my jsme negativni. Tak ted to vis na 100% A PRISTE TO BUDES POTREBOVAT PO PORODU 🙂 PO PORODU SE TAKY PICHA
Ale koukam, ze my si tady rekneme dohromady vic, nez se dozvime na klinikach. Pak budeme tak chytry, ze doktori budou koukat 🙂
@missbosorka už máme tolik zkušeností, že toho víme pomalu víc než doktoři 😀 navíc je pravda, že spousta doktorů ani všechno neřekne
Některý věci by se prostě stávat neměly,ale bohužel se dějou... ☹
I když mě hodně a hodně bolelo, že jsem měla na konci 9.tt MA,tak si neumím představit, co tady i v jiných diskuzích popisujou holky, ty pozdější nezdary.
Já mám dnes po náladě,u manžela v práci se dnes psal rozpis dovolených a 14 dní v červnu, co jsme chtěli mít dovču je již obsazeno, takže nakonec budeme mít dovču skoro o měsíc dříve, na konci května a to padá představa, že prvně zamíříme do Chorvatska, kde jsme nikdy nebyli...
Takže vůbec nevím, kam pojedem, asi do prčic...Chtěli jsme letos něco levnějšího, aby bylo na září na IVF.
@martinkka proto je dobry, aby vedeli, ze my vime 😎
@missbosorka ježiš já nejsem naštvaná na tebe..jen jsi mi potvrdila,čeho jsem se bála víš..myslim že to car podcenil to mě štve a to neni jen tohle ..na co chcete imuno? zbytečný ,genetika? zbytečný ,spíš mě mrzí ,že jsem ho nezměnila dávno,tohle neni moje první těhu tak proto jde o víc
@missbosorka no právě 🙂 aby viděli, že nás neopijou rohlíkem 😀 občas dávam doktorovi takový otázky, že se mě ptal, jestli pracuju ve zdravotnictví 😀
jo a odpoledne jsem mluvila se svým gynekologem ten mi taky říkal, ať se na laparku apod. vyšetření vyprdnu,že je to jak s buněčnou imunitou.když s tím jednou už mám problém, tak se toho nikdy nezbavím zcela.tak na to asi peču.stejně by mi tam něco našli a další důvod, co by mě nervoval...
my imuno nemáme a když jsem se na něj ptala, tak mi řekli, že už jsem jednou otěhotněla, tak je to určitě v pořádku a vyšetření je zbytečný
@lenkacar ja vim, ze nejsi na me, ale asi by bylo lepsi, kdybych Ti ted nic nepotvrzovala a ty jsi byla co nejvic v klidu. Jak jsem psala, nevim odkud jsi, a jake mas moznosti zmen, my v praze to mame asi lepsi, ale tady opravdu plati uplne nejvic mit ok psychiku.... proto, coze, nemate kartu, aha, tak nashle
řikala jsem to vladísovi a jsem z toho tak zhnusená ..sjedem si ty kety s tim ,že z ničim nepočítam a jdem od válu,myslim ,že doktoři se na mě podepisují celá léta a jinak už to nebude
my máme všechno ,ale na vlastní žádost
já už nechci žít jen tim ,že něco bude ,už chci začít žít normálně a neničit si tim už tak zničený vztah ,kdy se bavíme jen o jednotkách ,odběrech a pokusech a neúspěchách ..
nám našli protilátky na sperma a trofoblast,bez přeléčení není šance na udržení plodu
@lenkacar oni se ty CARy ve vyšetřeních nepřetrhnou, já si vše vymlátila pusou po MA, co mi neposlal můj gyndař.ale on byl v tomhle skvělej, poslal mi kam mohl.
v CARu koukali, co vše už mám hotové Vždyť jako o nic nejde, jen pár desítek tisíc člověk tak na pokus vyhodí a pošrmocená psychika třeba ze zbytečně vyhozeného pokusu jinak nic.... 😠 takhle to holt chodí... 😝 co si člověk nevyřve, nemá.

@pet.s a myslis taky na PRIRODU, jak to mohla dopustit...... proc se takovy hrozny veci dejou DOBRYM MAMAM