Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
@jolcap můžu se zeptat? ... teď když manžel musí, tak to jde? My jsme měli podobný problém, protože sex byl v podstatě jenom kvůli otěhotnění, ženská může vždycky, ale u chlapa je to horší ...a když jsme šli poprvé do CARu a můj chlap měl jít na spermio, tak to prostě nešlo...jsem si myslela, že je tam se mnou naposledy, tak mi sestřičky řekli, ať to příště donese z domu a od tý doby to nosí z domu pokaždý. Radši tam mám asi 4 dávky spermií zamražený, kdyby něco, ale od tý doby mu to jde pokaždý
@pet.s ty jo, tak to musi byt hezoucci od pohledu, snedi.
@martina_z no jelikoz my bydlime v Sev. Irsku, tak tady neni drazsi nez v Cechach vubec nic. Ani bydleni, ani jidlo, proste nic. Jo, mozna holicka, ale to je diskutabilni a detail 😀 Nevim, jak jinde v UK ( LOndyn samozrejme je specificky), ale tady je proste levneji jak u nas v CR
ježiš vy jste toho nakecaly já měla návštěvku ..ne holky mě už nemůže za ty roky nic víc otrávit ,jen se bojim,toho zbytečného počínání a to je vše..antoa udělala jsi to dobře ,nebylo to k ničemu..sama to určitě vnitřně víš..jak bys z toho mohla mít radost ,když bys věděla ,že to neni slučitelný se životem ..ten způsob jak to dělaj je hrozný ,o tom žádná ,ale na to ted nemysli..
@jolcap @martinkka..... na Davida taky pusobi stres kabinky, my bychom to do phy nestihli do hodiny, tak si myslim, ze ten stres kabinky pusobi na kvalitu.... sice muze, ale je z toho vzdycky hotovej
@missbosorka v gennetu mají místnůsku tak to je asi lepší
@missbosorka my to máme naštěstí kousek, tak to stíháme do půl hodiny 🙂
@jolcap a chodí k psychologovi?
@jolcap, to je psychika, ja mela kdysi o dvacet let starsiho chlapa - milence, proste nemohl, jak pises, mrtvej ptak..... to me teda rozesmalo nahlas, doufam ze se neurazis, no proste mel ze me nejak blok, mlada holka, bla bla, a vypravel jak doma muze, nikdy s tim problemy nemel apod..... a ja mu to skutecne verila..... netlacila jsem na pilu, protoze jsem s nim chtela byt i tak, bylo mi to jedno, a najednou.... to slo ... a pak uz se to nikdy nezopakovalo, ale ja ho v tom nikdy nesnizovala
@missbosorka tohle jsem měla já s manželem ,ale úplně to samý až časem jsme to dotáhli k sexu
Muj akorat vzdycky o kabince rekne, ze to zase stalo za hov... a dva tri dny s nim doma nic neni. Taky si stezoval, ze ma vdycky v CARu mensi objem ejakulatu.

@martinkka to asi nejde, mamka mi taky říká at na to nemyslím a já nevím jak to udělat jsem doma kvůli tomu a k doktorům chodím taky kvůli tomu