Těhulky CAR Unica Brno. Přidejte se.
Tak se holky těhulky přemístěme sem - podle mě nezáleží na názoru nás těhulek, ale na názoru snažilek, kterým je fórum "CAR Unica Brno" určeno🙂
@lucifirek je mě líto že ho bolelo bříško.
@elllenka už vybíráš kočárek já taky dlouho nevěděla jaký furt sen na nějaké koukala na netu a nakonec sem šla do obchodu s zrovna tym měly užasný a hned sem si ho zamilovala odpoledne jsem ho ukázala manžovy ten kuknout na konstrukci řekl že je pevný a objednaly jsme ho
Ahoj holky, nějak nestíhám a nemám čas sem chodit. Pořád máme nějaké akce, každý den. Jednou máme návštěvy my a pak jsme každou chvilku někam pozváni. Jsme prostě strašně vytíženi. 😀
Co nového? Nejsem v obraze. Květy, jak se cítíš?
Co nového u dětiček Luci, Lukzo a Jimmy?
A co ostatní těhulky?
Lukzy, Lukášek krásně vyrostl. Máš pěkně udělané albíčko jak ho tam máš vždy po měsíci. Já tak Martínka také fotím, vždy sedmého. 😀
Jimmy, Martínek je pěkný chlapeček. 🙂
Luci, Kubíček je prostě nádherný. Krásné fotečky. 🙂
Zlutas, přeji, aby vše proběhlo dobře a rychle a aby jste oba byli v pořádku. Držím palce.
Jinak díky za pochvaly, do mě každej jede, že nemám žádný břicho, když vlastně za týden začínáme 6.měsíc, přibrala jsem teprve 1 kg, ale co mám jako dělat? Oni si asi myslí, že musím mít 20 kg nahoře hned nebo co. Už mě s těma řečma občas štvou. 😝
@luciiiie : To jsme dvě. Já ještě nepřibrala nic, ale už jsem na své původní hmotnosti, hodně jsem na začátku zhubla 🙂
Moje mamka mi před pár dny řekla, ty jsi tlustá, už jsi přibrala, že?
A jinak také slyším, že nemám žádné břicho, ale když mám šaty tak to nikdo neřekne 😀 a na přechodech mě hned auta pouští 🙂
@luciiiie no a mně všichni říkají, jak mám velký břicho, tak už na někoho občas vyjedu, jestli viděl nějakou těhotnou v 8. měsíci bez pupíku! A přitom si myslím, že to není tak strašný, že to není žádnej "balón"! Já měla v 21tt nahoře taky jen 1 kilčo - nebo, za chvilku už radši na váhu ani nebudeš chtít stoupat jak to poletí nahoru! Podle mě to začíná narůstat kolem 25tt a nejvíc asi pak v tom 8.a 9.měsíci! Se úplně bojím, jak dopadnu!☹ 🙂
holky koukněte na tento fotoblog tomu teda říkám malé bříško

@zlutas -tak to budeš mít u porodu pořádnou oporu 😀 ,držím palce ať to probíhá hladce a dobře to dopadne.Ale třeba máš ještě dost času-já jsem přenášela 10 dní.Ale to Ti nepřeju,už jsem počítala každou hodinu,sotva jsem funěla.A teď už sotva toho našeho prcka unesu-2,5 měsíce a přes 6 kg.Roste jako z vody 😉