Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@anettak@lucik253@petruska23 Řešíme věc s Kačenkou...Jak to je.Před KET musí prasknout dominantní folikul nebo musí zůstat? Nějak se v tom ztrácím a chudák Kačka je s toho smutná..
@worena
@kackaa91
@lucik253 Menstruační a ovariální cyklus
Mezi změnami probíhajícími na děložní sliznici a ovariálním cyklem existují velmi těsné a úzké vztahy, které mají zajistit plynulý vývoj oplozeného vajíčka a jeho uhnízdění v děloze. Když v ovariu (vaječníku) rostou a zrají vaječné váčky, z nichž jeden dosáhne stadia zralého Graafova folikulu (tj. zralý vaječníkový folikul v závěrečném stádiu vývoje těsně před ovulací), prochází endometrium proliferační fází a kontrolují ho estrogeny.
Přibližně uprostřed menstruačního cyklu (asi čtrnáctý den) proběhne ve vaječníku ovulace4, Graafův folikul praskne a vajíčko je vyplaveno do vejcovodu3. Stěna prasklého Graafova folikulu se přemění na žluté tělísko, které má za úkol vyživovat vajíčko v případě, že bude ovulace úspěšná a dojde k oplodnění. Pokud vajíčko oplodněno nebude, dojde velmi rychle ve žlutém tělísku ke změnám, které způsobí snížení produkce progesteronu. Protože poklesne hladina hormonů, dojde k obnovení zrání nových folikulů ve druhém z vaječníků. Vaječníky se tedy v produkci každý měsíc střídají. Znovu začne stoupat hladina estrogenů a děložní sliznice na vzniklou hormonální situaci odpoví menstruačním krvácením a celý cyklus se znovu opakuje.
Asi mám odpověď 🙂
@kackaa91 Kačí, bude to dobré, uvidíš. Těším se s tebou na dobré zprávičky🥰😘
Holky sakra uz se na nas musi to stesti usmat 😍
Si rikam ze prece nemuze furt byt takova smula 😔
Jestli se mi nepovede ctvrty pokus tak fakt uz nevim co budu delat 😰😰😰
@petruska23 moc děkuji @petruska23 ♥️

@worena no ten doktor mi řekl že když praskne tak nebude ket 😔