icon

Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?

worena
30. črc 2019

Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?

kackaa91
19. srp 2019

@worena no ten doktor mi řekl že když praskne tak nebude ket 😔

worena
autor
19. srp 2019

@kackaa91 Tak pak tomu nerozumim....Já to chápala tak že právě musí prasknout...A celkem to dává smysl, mít v sobě dominující folík a zavrtávajíc se embryo to asi není šťastná kombinace..To jsi dala brouka teda.... Nerozumím tomu... Holky nevíte jak to je?

kackaa91
19. srp 2019

@worena já mám v tom úplně guláš 😢ted nevím co je dobre. Zase do středy budu nad tím přemýšlet😔

worena
autor
19. srp 2019

@kackaa91 Nesmutni, pojď zeptame se holek 😀

kackaa91
19. srp 2019

@worena já bych to tak neřešila ale když řekl že se ket nemusí uskutečnit tak jsem byla z toho rozhozena...

worena
autor
19. srp 2019

@anettak@lucik253@petruska23 Řešíme věc s Kačenkou...Jak to je.Před KET musí prasknout dominantní folikul nebo musí zůstat? Nějak se v tom ztrácím a chudák Kačka je s toho smutná..

worena
autor
19. srp 2019

@kackaa91 A ty jsi se ho neptala podrobněji? Mě ten doktor přijde divnej 😀

kackaa91
19. srp 2019

@worena popravdě? Jsem měla oči zalité slzama a byla jsem zlato vedle😟😟😟😟

worena
autor
19. srp 2019

@kackaa91 To je kreten... Pán je zřejmě na citlivé sdělení asi dokonale stavěn... Beru, poslouchej.Pošli ho do háje zeleného a ty věř že to dopadne dobře 😉.To je tvůj doktor co se o tebe standardně stará?

lucik253
19. srp 2019

@worena Holky kdyz reknu moje zkusenosti s Ket...tak u mne byl problem ze sem nikdy nemela svou ovulaci a tak nevim no vzdy mi dali leky a pak iltrazvuk a naplanovali Ket,pak bylo dulezite dal brat vse az do 12tt nez bude riziko mensi potratu 😒

kackaa91
19. srp 2019

@worena ne ne zlatíčko, můj lékař má odedneška dovolenou až do patku 😒... Věřím v to ❤️ prostě ve středu mi řekne dobrou zprávu... A příští týden si pojedu pro našeho mrazáčka ⛇ ❤️

lucik253
19. srp 2019

@kackaa91 😍

kackaa91
19. srp 2019

@lucik253 jak se cítíš zlatíčko?

worena
autor
19. srp 2019

@kackaa91 Aha...Tak pak je to jasné... Chytla si příjemně naladěného pitomce...Je to blbec.V pondělí máš KET hotovo dvacet ✊✊😉😉❤😘 vůbec se tím nenervuj.Pust to z hlavy.

worena
autor
19. srp 2019

@lucik253 Jak ti je?

worena
autor
19. srp 2019

@lucik253 Aha, tak to já jsem s ovulací v pohodě..

lucik253
19. srp 2019

@worena jo budes ho mit a basta 🥰🥰🥰🥰

lucik253
19. srp 2019

@kackaa91 @worena Holky lezim a boli mne hlava, mam i nizsi tlak,pritom citim jako buseni

anettak
19. srp 2019

@worena
@kackaa91
@lucik253 Menstruační a ovariální cyklus
Mezi změnami probíhajícími na děložní sliznici a ovariálním cyklem existují velmi těsné a úzké vztahy, které mají zajistit plynulý vývoj oplozeného vajíčka a jeho uhnízdění v děloze. Když v ovariu (vaječníku) rostou a zrají vaječné váčky, z nichž jeden dosáhne stadia zralého Graafova folikulu (tj. zralý vaječníkový folikul v závěrečném stádiu vývoje těsně před ovulací), prochází endometrium proliferační fází a kontrolují ho estrogeny.

Přibližně uprostřed menstruačního cyklu (asi čtrnáctý den) proběhne ve vaječníku ovulace4, Graafův folikul praskne a vajíčko je vyplaveno do vejcovodu3. Stěna prasklého Graafova folikulu se přemění na žluté tělísko, které má za úkol vyživovat vajíčko v případě, že bude ovulace úspěšná a dojde k oplodnění. Pokud vajíčko oplodněno nebude, dojde velmi rychle ve žlutém tělísku ke změnám, které způsobí snížení produkce progesteronu. Protože poklesne hladina hormonů, dojde k obnovení zrání nových folikulů ve druhém z vaječníků. Vaječníky se tedy v produkci každý měsíc střídají. Znovu začne stoupat hladina estrogenů a děložní sliznice na vzniklou hormonální situaci odpoví menstruačním krvácením a celý cyklus se znovu opakuje.

Asi mám odpověď 🙂

kackaa91
19. srp 2019

@anettak zlatíčko děkuji děkuji 😘 😘 😘 já už nad tím nebudu vůbec bádat... @worena @lucik253 @anettak holky jste úžasné 😍 děkuji za Vaši podporu, moc si toho vážím ♥️ ♥️ ♥️

anettak
19. srp 2019

@kackaa91 hlavně když ti pomůže být malinko klidnější :-* uvidíš ket bude a je to 🙂

petruska23
19. srp 2019

@kackaa91 Kačí, bude to dobré, uvidíš. Těším se s tebou na dobré zprávičky🥰😘

lucik253
20. srp 2019

Holky sakra uz se na nas musi to stesti usmat 😍
Si rikam ze prece nemuze furt byt takova smula 😔
Jestli se mi nepovede ctvrty pokus tak fakt uz nevim co budu delat 😰😰😰

kackaa91
20. srp 2019

@petruska23 moc děkuji @petruska23 ♥️

kackaa91
20. srp 2019

@lucik253 nezoufej zlatí 😣věř si, povede se to. Jsi statečná a silná osubka ❤️dostaneš menstruaci a začne ti to zase . Ty jsi toho prcka tady vybojujes jako my tady všechny ❤️už se musí štěstí usmát tady na nás všechny Lucinko ☺️

kackaa91
20. srp 2019

@lucik253 jak se dneska Cítíš Lucinko ? Je to lepší než včera? @worena co ty po ketu sluníčko? Odpočíváš? ❤️

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Ahoj Kačí.. Děkuji , odpočívám ale moc mě to nebaví... Jsem hodně unavená a furt spím 😀😀 včera mě bolelo břicho, trošku jsem i zašpinění ale hnědé cosi.Přiklád to tomu srůstu nebo nevím co to je.... Napíšou klidový režim ..No přece nemůžu furt ležet...

worena
autor
20. srp 2019

@lucik253 Jak je Luci,už lepší?

kackaa91
20. srp 2019

@worena zlatí to ti věřím, já jsem na neschopence a nebavíme pořád ležet a odpočívat 😂 jen spinkej, spaní je zdravé... Když jsi jen špinila to je dobre zlatí

worena
autor
20. srp 2019

@kackaa91 Já už tak neležim, srovnala jsem prádlo, zkusila tě nejde proud a zas si chvilku sednu, alespoň se procházím trochu 😂. Nevím jak dlouho se má dodržovat tento klidový režim...Jela bych na výlet někam 😀😀

Strana