Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
@kackaa91 já jsem Kačí taky ta záda dost cítila.. Asi je to normální 😘
Jinak já holky dnes nevydržela a udělala test. Na testu jen jedna čárka 😥 tak jsem trošku nešťastná 😥 jsem dnes 8.den.
@petruska23 neee to nic neznamena... Uvidíš ještě je čas. Zkus testovat třeba za 2dny.. Hlavně nebuď smutná a nehazej zlatí flintu do žita...
@kackaa91 děkuji moc Kačí, jsi zlato😘 nějak to na mě padlo, ale pořád mimiskovi věřím ❤️
@petruska23 věř zlatí, přeji ti to 🙏🙏❤️
Krásný podvečer❤️ holky jak se máte? Užíváte si víkend? 😊😊
@kackaa91 ahoj Kačí.. Včerejší zklamání už mě trošku přešlo a byli jsme na koncertě... Zítra jedeme do Mostu na závody.. Tak docela plný víkend. Alespoň člověk chvilku přijde na jiné myšlenky 🥰 ikdyz mě to tam pořád hloda🙉 a co ty? Jak se cítíš? 😘
@petruska23 super, aspoň si víkend trochu užiješ a přijdeš na jiné myšlenky 😉to ti věřím že tě to hloda, ale nic ještě není zlatí ztraceno 😊..
Ahoj holky,přečetla jsem celou diskuzi a dozvěděla jsem se tu dost užitečných informaci.Mam teď za sebou neúspěšně ET,teď jeden cyklus pauza a pak snad KET.Chci se zeptat,když se vám ET nebo KET nepovedl,řešili to s vámi ještě nějak,jako jestli nějak zkoušeli zjistit důvod proč se to třeba nepovedlo nebo jen je nám líto,nepovedlo se,ale máme další pokus.... (je zamrazeno),tak není co řešit...
Děkuji 🙃
@vavrovamichaela Ahoj ja Et neuspesny a ted cbude treti Ket, zrovna cekam na ultraz,jsem 12dc
Po druhem neuspechu mi vzali zas krev a zjistili nejakou trombofilni mutaci, jeste jsem byla na vysetreni pod narkozou a kamerou zkoumali delohu (ted si nemuzu vzpomenout na nazev)
Tak...jsem tu 😍
Sliznice 8-8,4
Vzali mi krev jeste na progrsteron,vyskedky si mam volat ve 14:00, snad se nic nepodela no 😏
Jinak od ctvrtka utros 4-0-4
A Ket utery 10.9.
@lucik253 Dik za info,takže mas KET v přirozeném cyklu,ze?Tak přeji,at vše klapne do příštího týdne 🤗
Dnes krev a vysledek pozitivni! 15. den po ET hodnota HCG kolem 1800 a kontrola za 14 dni.🙂 zitra se vracim do prace s usmevem🙂 at vam to cekani rychle utika ja jsem po 14 dnech doma uplne marna🙂
@anettak ahojky, tak jak to vypadá u tebe? Dělala jsi testik? 😘
Já dělala dneska ráno znovu test a 11.den test negativní 😔 už to fakt vzdávám.. Ve čtvrtek tedy každopádně musím na krev 🤨
@petruska23 ahojky děkuji za optání, jsem na tom uplně stejně jako ty ☹ dneska 9 dpo a na testu ani ťuk ☹ na krev jdu v pátek a už tomu nedávám žádnou šanci, chtěla bych ne KET příští měsíc zda mi to tělo dovolí 😔 už mi pomalu docházejí síly, ale musíme dát hlavu vzhůru a jít dál 🙂
@petruska23 @anettak ach jo holky 😒😒je mi to strašně moc líto 😢... Ale třeba se ještě u vás čárky objeví... Třeba to není ztraceno ❤️❤️🙏 držte se, jste silné a už jdete dlouhou cestu, bojujte...
@kackaa91 Děkujeme za podporu, já už nevěřím že by se tam druhá čárka objevila a snažím se s tím už pomalu smiřovat, je mi to líto ale i s tím to jsme museli počítat 😢
@petruska23 a ty máš ještě nějaké ☃ ??my máme zamraženo ještě 4 ☃
@anettak to mě mrzí, ale když nejsou 9.den // tak ještě není nic ztraceno... U mě už je to horší 😔 věř, může se ještě ukázat 😘
My jsme měli zamrazených 7 embryjek. Jenže se posílala na pgd kvůli genetice. Máme 25% přenos na mimi. Jsme s manželem nositeli špatného genů a narodil se nám nemocný synek. Ten nás v osmi letech loni opustil... Proto musíme mít to pgd. Vrátila se 4 špatná 1 zdravé a 2 se nepodařilo otestovat... Údajně by se ty 2 dala znovu dovysetrit, jen vůbec nevím jak, když jsou mražená.. Kéž by ještě alespoň jedno z nich bylo zdravé. Představa nového ivf je šílená 😔
Takže každopádně budeme muset čekat na výsledky.. Trvají minimálně měsíc 🤨 tak než se zase dostaneme ke ket a jestli vůbec 😫
@petruska23 Petruško zlato to je mi strašně líto to se synkem, takové věci by se neměli stávat 😢 láme to srdce.....já mám všechny po genetice, pač jsem pokaždé ve stejném těh. týdnu potratila a po hysteroskopii mi našli aktivní NK buňky. Teď když už známe příčinu a léčivo tak se to nechce uchytit ☹ jak na potvoru.
Zkus se domluvit v Car co dál, snad se najde nějaké řešení 🙂 ❤
@anettak třeba se ještě ukáže, miláček 🥰
Já se tam zkusím ve čtvrtek zeptat, aby nám alespoň otestovali ty 2 miláčky ☺️
@petruska23 určitě se optej budu na tebe myslet 🙂 kdyby ano byl by to zázrak ale mě se takové věci nestávají ☹ my ženy se nevzdáme a budeme bojovat dál 🙂
Jak se mate holky? 😍😎❤️

@aj2a jéé paradá a gratuluji🙂 tak že v pondělí na krev/ Hcg ?? 🙂