Transfer - KET srpen 2019. Je tu někdo další?
Co KET + embryoglu budete některá mít,co myslíte?
Zrovna jsem přijela z caru, tak sliznici mám 7mm folikul velky 17mm. Na dnešek a zítřek mi ještě doktor napsal menopur. Ve středu mám ultrazvuk a to mi řekne kdy bude KET. Říkal že to odhaduje na začátek příštího týdne. Ale říkal ze se může stat že ke ketu vůbec nedojde😟
@kackaa91 to dobře dopadne, věřím tomu 😘 příští týden si půjdeš pro miláčka 🥰
@petruska23 věřím v to ❤️ dneska a zítra si dám ještě kontryhel. Čaj a uvidíme
Ahojky.
Muzu se pridat?
Tak holky moje,jsem tu😁a mám to za sebou.... Sliznice byla přes 9 tuším, prý paráda...No ale nebyla bych to já,kdy se zas něco nedělo... Nešlo se dostat dovnitř... Chvíli jsem byla mordována a pak mi řekla paní doktorka že tam je pěkný srůst a že ho musí odstranit...No... Kanyla s mrňouskem se na pár minut ocitla opět v laborce zahřát a já se zaťatými zuby poslouchala sestru se slovy že to musím vydržet a že si mezi tím můžu detailně prohlédnout sál 😂😂 a že se jí mám držet za ruku.... Podotýkám že dole stále probíhala bitva mezi doktorkou a srůstem.. Najednou jsem kvikla a varovně informovala že pokud to tak půjde dál,nebudu mokrá jen na zádech ale i dole 😂😂No nasmály jsme se.. Paní doktorka zdolala srůst a můj prách bolesti je zas o něco dál...Ale dostala prý ho tam 😍...Na cestu jsem dostala recepty, kupodivu 2x 2 uroš , clexane a tím spadla klec...
Cestou jsem tam mrňouskovi poslala pečené brambory ve slupce a flák krkovice s tím, že mi bylo řečeno že mám řádně jíst a pít 😂😁Už jsme doma v pelíšku 😍🙏😘

Tak zmrzlinka je v pořádku....Je prý bezvadná a daří se jí dobře 😉.Už jsem na posteli a cca do půl hodiny bude u mě 😍