Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@elzuche Moc gratuluji 🥰
@terezicka19 to je skvělé, také gratuluji ❤️ doufejme že tu zůstaneme nakonec do toho října všechny. Někdo tady navrhoval tu skupinu, už nevím kdo...
@elzuche já 😄 a přijímám nápady kde jí stvořit, jestli tady nebo někde jinde? 😊
@terezicka19 mě to je asi jedno, klidně můžeme tady 😊
@terezicka19 moc gratuluji.. ja se toho dne snad nedockam
@elzuche
@terezicka19
Holky, a máte nějaké příznaky? Mě už 3.den za sebou přepadla únava, cca na hodinku a bylo to pryč. A k večeru se mi nalejou prsa.... Vím že je to asi po prášcích, ale víte jak...
@elzuche
@terezicka19
Holky jupiiiii, gratuluji ❤️❤️❤️
Dneska mam docela velky krece v podbrisku.. je to normalni?
@janys1488 já právě taky, snad jo .... držím pěstičky 🍀
@lencza1210 aspon ze nekrvacim.. vam take
@janys1488 to je moc dobře. Děkujeme. 🙏
@lencza1210 nemate zac
Tak já dnes potvrzeno HCG z krve 🙂
@terezicka19 Gratuluji!!! ❤️ Je to tam! 😊
@terezicka19 moc gratuluji
@terezicka19 gratuluji 🌺 to je skvělé...a co ti řekli na dvojčata?
@terezicka19 tak to ju 🙂
Jak se vůbec počítají týdny po ivf? To asi nebude klasicky podle poslední ms, když mi vkládali 5ti denní blastocystu tuším 17.dc
@lencza1210 jak to vypadá s tebou, testovala jsi ještě? Kolikátý jsi dnes den?
Tak jsem si dnes udelala test a ani ťuk. Koukala jsem na něj snad 5 minut a ducha jsem nevykoukala 😞
Dnes 9.den po ET 3 denního embrya. Utěšuju se, že se to ještě může změnit, ale popravdě si myslím, že nezmění. Již jsem párkrát byla těhotná přirozeně a vždy jsem to poznala. Teď necítím nic...
@elzuche ještě ne, pozítří jdu k MUDr. a ačkoliv mám nalitá prsa a hodně citlivá včetně zatáhání v podbříšku, tak nevím. 🙂

A taky je celá má sbírka 😁😊 od 7.dne