Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@lencza1210 to by mohlo být, nebudeš už test zkoušet? 🙂
@elzuche čárka v pátek nesílila, tak nevím.... 🙂
@lencza1210 to mě mrzí, i tak držím palce 🌺
@elzuche moc děkuji, možná jsem to jen blbě udělala. 🙂
@lencza1210 tak zkus, jsem zvědavá 😊
@elzuche je hodně slabě vidět .... ale porad tam je
@lencza1210 ty jo, nevím, před 3mi dny jsi měla tu čárku silnější, myslím že by měl pomalu sílit, kolikátý jsi dnes den?
@elzuche byla jsem 9.2. na IUI, ale jsem hemofilik ....
@lencza1210 co to prosím znamená? Jestli nevadí že se ptám.
@elzuche co předsně prosím? Raději do SZ, děkuji. 🙂
@lencza1210 ten hemofilik
@elzuche zjednodušeně porucha krvetvorby ;)
Holky prosím potřebuji podpořit, jsem dnes 13.den po ket, testy pozitivní, na krev jdu zítra...ale začala jsem špinit, mám strach aby to neznamenalo nic zlého ☹
@elzuche držím pěsti <3
Píši tam: Výskyt špinění nemusí znamenat nástup menstruačního krvácení, ale může jít o známku imolantace embrya a tedy počátku těhotenství😉
@terezicka19 Ano a nic☹️. Ale měla jsem jiný test než včera, od Dr. Maxe, tu jejich značku. Ale prodavač mi tvrdil, že je to stejná kvalita jako Mamatest, prý stejný výrobce.
@terezicka19 měli by to počítat dle poslední menstruace🙂
@terezicka19 aha, a já myslela že podle ketu +5dni (jak je staré embryjko) a plus 14dni jako v přirozeném početí kdy bývá ovulace cca 14dc
@terezicka19 Mám ještě jeden z Maxe, zkusím ho zítra a pak na to prdím. V pátek jdu na krev, to budou nejpřesnější výsledky.
Ahojky :mavam: tak HCG z krve dnes 14.den po ket 1690 😊
Ahojky holky.... já pomalu a jistě ztrácím naději a počáteční nadšení...😢 Testovala jsem v pátek (8.den) a včera (10.den) a sněhobílo...❄ na krev mám jít ve čtvrtek a asi teprve potom mi dojde, že to neklaplo...Celý kolotoč zase znovu...😥😟

Holky, tak jsem toho ducha nakonec objevila. Koukla jsem na test po dvou hodinách a je tam. Já vím, že se na to už nemá koukat. To se zase nevyspím, budu nervózní celou noc.