Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@lencza1210 ty jo, nevím, před 3mi dny jsi měla tu čárku silnější, myslím že by měl pomalu sílit, kolikátý jsi dnes den?
Holky prosím potřebuji podpořit, jsem dnes 13.den po ket, testy pozitivní, na krev jdu zítra...ale začala jsem špinit, mám strach aby to neznamenalo nic zlého ☹
Píši tam: Výskyt špinění nemusí znamenat nástup menstruačního krvácení, ale může jít o známku imolantace embrya a tedy počátku těhotenství😉
@terezicka19 Ano a nic☹️. Ale měla jsem jiný test než včera, od Dr. Maxe, tu jejich značku. Ale prodavač mi tvrdil, že je to stejná kvalita jako Mamatest, prý stejný výrobce.
@terezicka19 aha, a já myslela že podle ketu +5dni (jak je staré embryjko) a plus 14dni jako v přirozeném početí kdy bývá ovulace cca 14dc
@terezicka19 Mám ještě jeden z Maxe, zkusím ho zítra a pak na to prdím. V pátek jdu na krev, to budou nejpřesnější výsledky.
Ahojky holky.... já pomalu a jistě ztrácím naději a počáteční nadšení...😢 Testovala jsem v pátek (8.den) a včera (10.den) a sněhobílo...❄ na krev mám jít ve čtvrtek a asi teprve potom mi dojde, že to neklaplo...Celý kolotoč zase znovu...😥😟

Holky, tak jsem toho ducha nakonec objevila. Koukla jsem na test po dvou hodinách a je tam. Já vím, že se na to už nemá koukat. To se zase nevyspím, budu nervózní celou noc.