Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@rouzi91 já 17 :/
Tak já dnes trochu začínám špinit 🙄. Je to týden po KET, ale zároveň 28DC, kdy pravidelně dostávám ms... Začínám mít strach, že to zase nevyšlo 🥺...
@zuzina8887 A co test? Nevěš hlavu 🌹
@terezicka19 Do testu se mi zatím nechce... Dr. říkala, že to nemá cenu dřív než 12-14 dni od KET. Nechci se zbytečně stresovat, pokud tam bude bílo... Počkám, co to dnes udělá, jestli se ms rozjede, tak to raději otestuju a pomalu vzdám 🙄.
@terezicka19 Moc díky za radu🌷. Dám vědět a držím nám všem palce 🍀.
@terezicka19 A přesně právě proto to výjde, uvidíš 😉 Držím palce 😊
@terezicka19 ta hlava 🤯... Musíme se jí co nejvíce zaměstnat a zabavit 💪😃.
@terezicka19 jsem zvědavá, jestli vydržíš, držím palce 🙈. Ja netestuji (dnes 8.den po KET) a to špinění z rána pak hned přešlo, tak mi zase svitla naděje 🤞🤞🤞😃.
@terezicka19 Krásné ránko, u nás zatím držíme, špinění bylo jen včera ráno a teď je klid 🤷♀️. Snad to bylo dobré znamení. Testovat chci až v neděli. Jak u tebe?
A @rouzi91 se nějak nehlásí, snad je vše ok 🍀💪🤞?
@zuzina8887 též budeme testovat na Valentýna 🙂 ale docela se bojím mám obavy :(
@terezicka19 to je určitě brzo na cokoliv. Drž se a ať to dnes utíká. Ta hlava je hrozná, u mě je to jako na houpačce 🙈... A to mám práce dost, naštěstí v klídku z domova.
@uzsinevimrady no vidíš, ono je to na Valentýna, tak to musí dopadnout dobře 💪😍.
@terezicka19 mám to podobně 🙈, chvíli mi něco říká, že to klapne, za chvíli je z toho strach, že to zase nevyjde... musím říct, že tohle je každý transfer horší a horší, ty první byly relativně ok, teď máme 4. a ten strach a minulé neúspěchy jsou fakt znát 🤯. Ty sis vzala v práci volno a jsi doma?
@terezicka19 dnes jsem 8den po.. Když nepočítám den zavedeni
@zuzina8887 moc by jsme si to přáli 🙂 ale žádné příznaky nemam právě :( ale byl by to krásný dáreček
@uzsinevimrady tak to máme podobně, já jsem 9.den. A test už jsi dělala nebo čekáš do neděle? Příznaky být nemusí žádné, tím bych se neřídila... Musíme to prostě těch pár dní nějak vydržet 💪😃.
@zuzina8887 dělala 6 den už 😂😂 a teď chci vydržet ale láká mě to zítra vyzkoušet 😪 a ty už si dělala?
@uzsinevimrady 6 den je brzo, nic není ztraceno 🤞. Nedělala, počkám si na neděli...
@zuzina8887 tak dej vědět mooooc držím ✊✊✊✊
@zuzina8887
@uzsinevimrady
Tak že bych s vámi taky zkusila v neděli? To bude 8. den 😄
Jinak nejsem v práci, máme díky covidu home office, tak se vůbec nezlobím 😀
@terezicka19 To bude hezké nedělní valentýnské ráno 😃🍀. Ten home office je teď úplně nejlepší řešení, taky to tak mám a jsem za to vděčná.
@zuzina8887 Ahoooj holky já se ozývat chci, vždycky napíšu příspěvek a on se neodešle 🙈 Já 11den po transferu a na testu nádherné čárky ❤️🙏😇
@zuzina8887 Dnešní 😊

@zuzina8887 Tak to na sebe budeme myslet 😊