Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@terezicka19 vypadá to, že sílí 💪🍀. Když je dáš vedke sebe s předchozími dny, tak to už je patrné?
@elzuche 👻 je tam, přeji, ať sílí 🍀🍀🍀.
@zuzina8887 děkuji ❤️
@elzuche Vidím, nechť sílí dál!!!! 🙂
@terezicka19 Taky mi přijde, že sílí, je vidět hezky na fotce 😇 A dělala jsi teda ještě ten jeden porovnávací?
@terezicka19 Nooo, ale ta je krásná a slibná už ❤️😇🙏 A dost vidět 😉❤️👍
@rouzi91 Hned mi to zvedlo náladu ale pořád jsem opatrná 🙊
@terezicka19 je krásně vidět, moc přeji, ať dál sílí. Ty mamatesty jsou určitě lepší 👍.
Krásná čárka, moc gratuluji!
Je tu ještě někdo, kdo bude teprve testovat?
@terezicka19 už jsem se s tím rozloučila, zítra pro jistotu dorazím na termín krve (u nás dávají automaticky 14 dní po transferu), ms se začíná trochu rozbíhat, ikdyz pořád ji brzdí ten Amelgen 🤦♀️. No takže nic moc, ale už se začínám těšit na další embryjka, co máme 😃🍀. Snad budou mít více štěstí 🥰.
holky jsou to nervy ...ja zatím čekám na menses...🙂 holky od kdy vám řekli píchat gonal?? mě druhy den menses s tím že první den se bere až ten silneho krvacení, že špinění nemám počítat...kámošce zase řekli že má už počítat i špinění .-) budu se držet co mi říkal doktor ale je to zajímavé tedy
@zuzina8887 Ano přesně, nevěš hlavu. Ani my to pořád nemáme jisté, je tolik věcí,co se může stát a o které se budeme pořád bát a čekat... A hlavně, že máte i nějaké mrazacky, alespoň nemusíš podstupovat všechno jinak. Věřím, že ten další bude ten největší bojovník 💙😇
@terezicka19 Joo,jdu na krev a doufám v dobrý výsledek, vlastně ani nevím zda se bude na mě dívat i ultravukem? Asi je brzy a nic pořádně ještě neuvidí, nebo jak to chodí? A hlavně mám neschopenku,tak jsem zvědavá, zda v ní budu moci pokračovat, nebo mimji zítra zruší?
@elzuche Testiky sílí 😉🙏
@europa00 Mně taky říkali až první krev = 1DC, špinění jsem počítat neměla a spinila jsem přes týden, už jsem se modlila ať ta krev přijde na začátku tohoto cyklu ...
@terezicka19 Jojo, uvidím. Já mám svoji práci moc ráda. Spíš jak se člověk tak dlouho snaží, mám strach. Dělám ve škole s dětma a třeba teď máme celou školku v karanténě,jejich sourozenci u mě ve třídě také. Spíš mám respekt. Ale rozhodně si nedovedu představit být doma až do porodu,to ne. Pokud se zítra doktorce bude zdát vše OK,tak půjdu 🙂👍 Ale jako už jsem několikrát zvracela, doufám, že mě to nechytne v práci případně 😁🙈
Moc děkuji všem za podporu 😊
Kdysi jsem šla na UTZ někdy v pátém týdnu a viděl jen gestační váček. Z toho se nic nepozná. Tuším, že v tom 6.tydnu už může být vidět srdíčko. Jen nevím, jak se ty týdny počítají u IVF. Osobně už mám zkrácený cyklus a ovulaci o cca 5 dní dříve dříve, než je standart a embryo mi vložili před ovulací...
@elzuche Budeš testovat zase ráno? 🙂
@terezicka19 A neviš, zda se to dá poznat z hodnot hcg?
Díky!