icon

Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?

terezicka19
6. únor 2021

Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
zuzina8887
15. únor 2021

@terezicka19 vypadá to, že sílí 💪🍀. Když je dáš vedke sebe s předchozími dny, tak to už je patrné?

@elzuche 👻 je tam, přeji, ať sílí 🍀🍀🍀.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
15. únor 2021

@zuzina8887 děkuji ❤️

rouzi91
15. únor 2021

@elzuche Vidím, nechť sílí dál!!!! 🙂

@terezicka19 Taky mi přijde, že sílí, je vidět hezky na fotce 😇 A dělala jsi teda ještě ten jeden porovnávací?

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
rouzi91
15. únor 2021

@terezicka19 Nooo, ale ta je krásná a slibná už ❤️😇🙏 A dost vidět 😉❤️👍

terezicka19
autor
15. únor 2021

@rouzi91 Hned mi to zvedlo náladu ale pořád jsem opatrná 🙊

zuzina8887
15. únor 2021

@terezicka19 je krásně vidět, moc přeji, ať dál sílí. Ty mamatesty jsou určitě lepší 👍.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
hejluc
15. únor 2021

Krásná čárka, moc gratuluji!

hejluc
15. únor 2021

Je tu ještě někdo, kdo bude teprve testovat?

zuzina8887
15. únor 2021

@terezicka19 už jsem se s tím rozloučila, zítra pro jistotu dorazím na termín krve (u nás dávají automaticky 14 dní po transferu), ms se začíná trochu rozbíhat, ikdyz pořád ji brzdí ten Amelgen 🤦‍♀️. No takže nic moc, ale už se začínám těšit na další embryjka, co máme 😃🍀. Snad budou mít více štěstí 🥰.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
15. únor 2021

Zkusila jsem ještě jeden jiný test z odpolední moči. Dnes 7.den po ket, vypadá dobře 🙂

europa00
15. únor 2021

holky jsou to nervy ...ja zatím čekám na menses...🙂 holky od kdy vám řekli píchat gonal?? mě druhy den menses s tím že první den se bere až ten silneho krvacení, že špinění nemám počítat...kámošce zase řekli že má už počítat i špinění .-) budu se držet co mi říkal doktor ale je to zajímavé tedy

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
hejluc
15. únor 2021

@elzuche To vypadá, že můžeme pomalu gratulovat😀
@europa00 Píchala jsem si menopur. Pokud by silnější krvácení přišlo do 12,00, měla jsem začít následující den. Pokud by přišlo až po 12,00, tak až za 2 dny.

rouzi91
15. únor 2021

@zuzina8887 Ano přesně, nevěš hlavu. Ani my to pořád nemáme jisté, je tolik věcí,co se může stát a o které se budeme pořád bát a čekat... A hlavně, že máte i nějaké mrazacky, alespoň nemusíš podstupovat všechno jinak. Věřím, že ten další bude ten největší bojovník 💙😇
@terezicka19 Joo,jdu na krev a doufám v dobrý výsledek, vlastně ani nevím zda se bude na mě dívat i ultravukem? Asi je brzy a nic pořádně ještě neuvidí, nebo jak to chodí? A hlavně mám neschopenku,tak jsem zvědavá, zda v ní budu moci pokračovat, nebo mimji zítra zruší?
@elzuche Testiky sílí 😉🙏
@europa00 Mně taky říkali až první krev = 1DC, špinění jsem počítat neměla a spinila jsem přes týden, už jsem se modlila ať ta krev přijde na začátku tohoto cyklu ...

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
rouzi91
15. únor 2021

@terezicka19 Jojo, uvidím. Já mám svoji práci moc ráda. Spíš jak se člověk tak dlouho snaží, mám strach. Dělám ve škole s dětma a třeba teď máme celou školku v karanténě,jejich sourozenci u mě ve třídě také. Spíš mám respekt. Ale rozhodně si nedovedu představit být doma až do porodu,to ne. Pokud se zítra doktorce bude zdát vše OK,tak půjdu 🙂👍 Ale jako už jsem několikrát zvracela, doufám, že mě to nechytne v práci případně 😁🙈

elzuche
15. únor 2021

Moc děkuji všem za podporu 😊

hejluc
15. únor 2021

Kdysi jsem šla na UTZ někdy v pátém týdnu a viděl jen gestační váček. Z toho se nic nepozná. Tuším, že v tom 6.tydnu už může být vidět srdíčko. Jen nevím, jak se ty týdny počítají u IVF. Osobně už mám zkrácený cyklus a ovulaci o cca 5 dní dříve dříve, než je standart a embryo mi vložili před ovulací...

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
terezicka19
autor
15. únor 2021

@elzuche Budeš testovat zase ráno? 🙂

hejluc
15. únor 2021

@terezicka19 A neviš, zda se to dá poznat z hodnot hcg?

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
hejluc
15. únor 2021

Díky!

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
Strana