icon

Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?

terezicka19
6. únor 2021

Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.

hejluc
14. únor 2021

No ale tady to vypadá lépe. Ta včerejší je také zaschlá, ne😉

terezicka19
autor
14. únor 2021

@hejluc Jasně 😊

europa00
14. únor 2021

ahoj holky je super, že jste se tady sesly, mě bude v dubnu 38let...já teprve čekám na menses pak si mám zacit píchat gonal 37.5 davku (vím je velmi malé ale nechci být továrna na vajíčka) pak bych rada oplodnení sperimiema v misce bez zasahu a prodlouzenou kultivaci...plán mám 🙂 ale jeste ani nepřišla menses a už tady hledám řeším přemýšlím..tohle je fakt ne palici nní nad to si zasouložit a pak bud dojde menses nebo ne .-) mám jedno dítě přirozeně...ted už bohužel nemám vejcovody a jinak to nejde...jsem až naštvaná, že to řeším, přitom čekám pouze na menses, do transferu ještě dlouhý čas...co pak budu dělat až se bude čekat na výsledek testu, těhu jsem byla několikrat, takže příznaky vím jaké jsem měla...hrozně se bojím sledovat se, že když zrovna nebudou, budu už něgativně přemýšlet že to nevyšlo atd...je to fakt zatěž na palici...nejlepe aby člověk na tyden usnul probudil se svěží a udělal si test .-)...zkoušeli jste nějaké fígle zklidnění mysli? nebo jak se pozitivně motivovat, jak se nehlídat, jak nešílet?? Jinak tady všem gratuluji, máte krasné testy

kristynkal
14. únor 2021

@terezicka19 ahojky, ja jsem teda byla na ket uz dříve, ale každopádně ještě s testem počkej 🙂 ale můj osobní názor- pokud už máš takovou viditelnou carku 8 den, tak to vypadá velmi dobře🙂 klidne bych zkusila 10 den ten clearblue, vzdycky jsem si ho delala, kdyz mi klasicky test ukázal čárku🙂

hejluc
14. únor 2021

@europa00 Já měla krátký protokol, 5 folikul a z toho 2 vajíčka. Je mi 41 a kvalita a množství vajíček už je naprd. Takže my jsme naopak investovali do PISCI.
Původně jsem taky chtěla samooplození v misce, jenže pokud by se nepovedlo, musela bych vše absolvovat znovu... A nervy, ty nevím jak vypnout. My jsme navíc zavedli těžkou izolaci, aspoň na měsíc. Žádní kamarádi, rodina. Tak jsem snad po třech letech oživila modrého koníka😀

zuzina8887
14. únor 2021

Ahoj holky, tak u nás nic. Tento měsíc evidentně zase není náš 🥺. 12.den test sněhobílý, bělejší ani nemůže být 😢💔. V úterý zkusím ještě jednou a zároveň jdu na krev, tak budeme mít finální info.

europa00
14. únor 2021

@hejluc 🙂 no já mám nastestí zasobu vajícek jako 18 leta holka...dle testu AMH...no budu veřit že sev misce oplodní chci aby si me vajičko vybralo konkretní spermii, než aby vytvorili plod který by za normalních okolnosti nevznikl ale chápu, že u někoho je lepší tato metoda.

terezicka19
autor
14. únor 2021

@zuzina8887 Tak to nene... jakej si dělala test? 😱

zuzina8887
14. únor 2021

Každopádně to nevzdáváme, máme další 2 embrya. Akorát mě to už začíná děsit... na to, že se nikdy nenašla příčina, mi přijdou 4 transfery bez jediného ducha hodně zvláštní. Už začínám být alergická na to jejich "vše je učebnicové, hodnoty jako zdravý pár, atd." Je mi 34, 3 roky snažení, 4x IUI, 2x IVF z toho 2x ET ani 2x KET nevyšel, nikdy v životě ani duch. Máme za sebou imunologii, genetiku, průchodnost vejcovodů, endokrinologii, hormonální profil i spermiogram - vše ok. Nenapadá vás někoho, co ještě vyšetřit/udělat? 🤔🤔🤔

zuzina8887
14. únor 2021

@terezicka19 mamatest 🤔

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
europa00
14. únor 2021

@zuzina8887 no zbýva ještě děloha, ale pokud jsi nikdy nebyla na kyretaži, nemaš tam polypy atd. není asi důvod si myslet ze by s ní neco bylo....ale už nic jiného mě nenapada...pouze to že prostě někteří lidé se k sobě tím reprodukčním způsobem nehodí...vím zní to hrozně, ale někdy tomu tak opravu je, prostě něco mezi nebem a zemí co ani doktor neovlivní...kolik ti je let jestli se smím zeptat?

zuzina8887
14. únor 2021

@terezicka19 Přemýšlela jsem o tom, ale jsem tam dost spokojená s přístupem, informacemi a vším okolo (až teda na to, že nemáme informaci, proč to nejde 🙈). Ale i tohle zvažuji. Pokud by mělo dojít na 3.IVF, tak to určitě bude možnost. Teď chodíme do Ferticare v Praze.

zuzina8887
14. únor 2021

@europa00 jak říkáš, indikace k tomu žádné nejsou, ale taky mě to napadlo 🤔. 34, manžel 37 let. Zkusím zjistit, jak podpořit tu hnízdící fázi, případně dělohu. Evidentně všechno před tím je ok - embrya jsou kvalitní, teď z druhého IVF jsme jich měli 5, to mi přijde ok...

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
zuzina8887
14. únor 2021

@terezicka19 taky jsem v to věřila 🙄. Moc děkuji za podporu 😘. U tebe je vše na dobré cestě, neboj, zítra uvidíš zase o kousek silnější // 🍀🌷.

rouzi91
14. únor 2021

@zuzina8887 Ahooj, jej, to mě mrzí teda. Taky jsem čekala dálnici, ještě to zpoždění ms. Ale nevěš hlavu, každá se jednou dočkáme, někdo dřív, někdo později.
@terezicka19 Jinak holky, já si teda na dnešek schovávala ten Clearblue, no to teda dopadlo :D Místo + a čísla, nebo -, mi to ukázalo otevřenou knížku :D Manžel si dělal srandu, že jsem asi učebnicově těhotná :D ale dle návodu - CHYBA. Takže buď byl špatný on, nebo jsem ho já udělala blbě, tak mě to teda naštvalo, těšila jsem se na něj, šetřila si ho a letěl do koše. Ale jinak na obyč pořád dálnice, tak snad. Musím věřit, ale vím, že i s dálnicemi není pořád vyhráno. Už bych si přála úterý a výsledky z krve...
Holky, běžte dneska ven, sice je zima, ale nádherně, alespoň u nás na Valašsku, psychika je mocná, běžte se odreagovat 🙂 Krásnou neděli!!!

hejluc
14. únor 2021

@zuzina8887 To je mi líto.
34 je ještě v pohodě, jednou to vyjít musí.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
rouzi91
14. únor 2021

@terezicka19 No mně přijde, že na té druhé fotce, co jsi dneska přidala je rozhodně silnější čárečka. Jako mně se teď dělá ta čárka ihned po namočení a hned silná, ale taky se ještě vybarvuje tak 10minut a pak teprve začne zasychat. Rozhodně bych nezoufala 🙂 A víš co? Já měla několikrát večer silnější čárečku, než ráno 🙂 Tak to klidně vyzkoušej i večer, pro tvé uklidnění a klidnější spaní 🙂

hejluc
14. únor 2021

Holky, a kolik stojí Clearblue? Koukala jsem na ceník Medily, tam půjdu na odběr krve po 14 dnech po ET, ale kdybych chtěla dříve jako samoplátce, tak bych platila 200 Kč.

terezicka19
autor
14. únor 2021

@hejluc Jak kde ale v průměru 200. No a pak se ti tam může ukázat kniha 😄

hejluc
14. únor 2021

@terezicka19 Tak se vyprdněte na Clearblue a jděte na krev. Nevím jak to chodí, ale asi vám řeknou hodnotu a hlavně, je to spolehlivější a citlivější než test z moči. Budeš ten test nějak reklamovat?

rouzi91
14. únor 2021

@zuzina8887
@hejluc
@terezicka19
Na krev jdu v úterý 😊 Spíš jsem se těšila až si udělám nekdy i tento test, když mám čárku na obyč papirkovem a asi jsem ho měla doma zbytečně dlouho 😁 Reklamovat ho nebudu, letěl do koše...ani nemám účtenku, dostala jsem ho pred necelým rokem od těhotné kamarádky, že jí ho mám poslat až pozitivní 😁 Asi pošlu,ale nejdřív po prvním trimestru, když bude úspěšný 😊🤰 Ale jak jsme dneska jeli z výletu, tak jsem neodolala a koupila ho v dr.max 😊 Takže 13 dnů od ET ❤️❤️❤️

terezicka19
autor
14. únor 2021

@rouzi91 A je to tutovka 😍

rouzi91
14. únor 2021

@terezicka19 Doufám, ale i tak mám pořád pokoru 🙏❤️ Jen si říkám, že v tomto ohledu už bylo špatného dost, že by se to mohlo otočit 😊

elzuche
15. únor 2021

Ahojky, ráda bych se k vám přidala, pokud to nevadí, na ket jsem byla 8.2. takže jsem dnes týden po a na testu duch, co myslíte? Jinak je to náš třetí transfer, tak snad do třetice všeho dobrého🙂

terezicka19
autor
15. únor 2021

@elzuche Já ho tam vidím 🙂. Takže držím palce 🥰

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
15. únor 2021

@terezicka19 moc děkuji za podporu, ten tvůj je vidět už krásně, kolikátý jsi prosím den? 😊

Strana