Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@terezicka19 Já vidím něco na všech 😊❤️ Jen bych být tebou koupila jeden druh testů, nejlíp mamatesty a testovala jedním, ať tě neznervoznuje, že je na každém třebas čárka jiná 🙂 Každopádně, neco se děje ❤️❤️🙏😇
@terezicka19 Já se na Clearblue chystám zítra, mám ho doma už víc jak rok 😁 Klidně zkus, on je prostě nejvěrohodnější 😊
@terezicka19 Já dneska takto ❤️🙏
@rouzi91 13.den, že? No, něco tam vidím 😄😄😄. Moc gratuluji 😍
@terezicka19 No 12den od transferu 😊❤️ Přijde mi to pořád neuvěřitelné... tři roky bílé testy a teď vidím toto 🙏
@terezicka19 Jojo, dle zkušeností i kamarádky ukáže opravdu i 1-2 týdny 😊 Ani, já si ho nechávám na závěr 😁
@terezicka19 na všech tu druhou čárku vidím. Je fakt, že sílící čárka se má srovnávat co 2 dny, takže mezi tvým testem včera odpo a dnes ráno nemusí být vidět velký rozdíl. A jak říkáš - jsou to různé testy, tak se to hůř srovnává. Ale je to určitě na dobře cestě 🍀, ty // tam vážně jsou a navíc jen týden od transferu 💪😃. Nezbývá, než přežít další den a ráno zase testnout 😏. Případně ten clearblue dnes 🤷♀️. Holky, nemám zkušenost, vždyť já jsem ještě nikdy v životě neviděla ani toho ducha 😂🙈👻.
@rouzi91 krásný pozitivní test, moc gratuluji a v úterý se to z krve určitě potvrdí 🍀.
Já budu testovat až zítra ráno, manžel se vrací až dnes pozdě večer, tak už to vydržím. Dnes 11tý den od KET, nejraději bych testovala hned teď 🙈😂. MS nikde (4.den zpoždění, mám KET v přirozeném cyklus, jen s Ovitrelle před ovu a teď Amelgen), ty bolesti na ms už jsou spíš výjimečně, jinak nic 🤷♀️. Začínám z toho být dost napnutá, pocitově to cítím dobře, tak snad 🙏.
@zuzina8887 To vypadá dosti nadějně 🙏😇 Těším se na ranní testik 😊
Ahoj holky, jsem 2 den po transferu, poctivě ležím a užívám si, jak mě muž obskakuje😀
Můžu se zeptat, zda je tu některá staršího data narození? Mě je 41.
Těhotná jsem byla 4x, vždy přirozeně, ale mám jen 2 děti. S příchodem 40 jako když utne. Předtím jsem vždy otěhotněla téměř napoprvé a pak rok nic. Tak mám za sebou IVF a v pátek ET.
@hejluc Ahoj 🙋♀️🙋♀️🙋♀️, držím palce 🍀 a hezky odpočívej, alespoň takto ze začátku. Určitě už krásně hnízdí 🤞😃.
@zuzina8887
@terezicka19
Holky, díky. Bude to hodně dlouhých 14 dní v mém životě, ale už teď vím, že nevydržím do krevniho testu, ale budu testovat dřív.
Měly jste nějaké pocity v břiše? Po těch hormonech jsem hrozně nafouklá a píchá mě v podbříšku. Ale já se teda hrozně pozoruji...
@hejluc ty jsi po ET, takže v cyklu, kde se stimulovaly vaječníky. Taky jsem měla pocit nafouklého břicha, každou chvíli to někde tlačilo a píchalo. Mě ET tehdy nevyšel, takže to bylo určitě těmi hormony a OPU.
@hejluc Ahoj 😊 Ano, taky jsem byla po ET hrozně nafouklá, měla jsem při odběru 17 folikulů, nechápu, kde to ve mně narostlo...a tělo bylo i pro transferu strašně citlivé pořád mi přišlo. Ještě mi tahali cystu skoro 3cm od levého vaječníku a ta levá strana mě bolela skoro dva týdny po ještě... takže si myslím, že je to zcela normální... Ty teď odpočívej, nenamahej se vůbec..cesta na wc, do sprchy, nebo do jídelny se najíst a zas postel, ať se hezky zavrtava ❤️😇🙏
Která je ze včerejška? Ta nahoře. Jestli jo, tak mi bohužel přijde silnější než ta spodní... Ale ty fotky hrozně zkreslují, může to být jinak.
Kdy máš jít na krev?
Tak to máš jinak. Mě řekli, že 14 dní po transferu mám jít na krev a výsledek bude směrodatný.
Kolikátý den po transferu testuješ? A jak staré embryjko?
Tak to bych řekla, že jsi začala brzo...
Zkus zítra a pak i pozítří a uvidíš.

@terezicka19 KET. Což jsem zvědavá, radši jsme dali i embryoglue. A teď jen nezbývá než se ukousavat nudou než přijde čas na test. 😄