icon

Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?

terezicka19
6. únor 2021

Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.

kacka_mai
16. únor 2021

@hejluc Tak to máme naplánované stejně 😇🙏🙈Neděle, úterý a čtvrtek před tím než půjdu na krev. To už díky testům asi stejne bude jasno...😶

elzuche
16. únor 2021

@kacka_mai já jsem tuhle kombinaci léků měla při minulém pokusu, amelgen má úplně stejné látky jako utrogestan, jen je to ,,novinka,, na trhu tak ji předepisují, je drahý jako prase, i sám doktor se divil tomu doplatku, tak mi pro tentokrát napsal utrogestan. Já tedy dostala ms až po vysazení léku, vždy hned druhý den...snad jsem trochu pomohla.

rouzi91
16. únor 2021

@terezicka19 Tvůj testik krásně sílí ❤️
Ahooj holky tak já se hlásím po krvi 😊 Neřekla mi přesně kolik HCG mám a já se vlastně ze štěstí i zapomněla zeptat 😊 Ale všechny hormony mám prý přesně tak, jak mám mít 👍😇 Ale ustogestan, že mám zavádět dál, že ničemu neublíží a ještě to podpoří 😊 Plus nějaké vitaminky a zdroj bílkovin, protože já nse opravdu jogurty a mléko nutim od dětství násilím. Přikládám foto 😊 Pak na mě mrkla, vaginálním ultrazvukem zjistila, že mám pořád dost zvětšené oba vaječníky, což vysvětluje ty moje křeče. Na dělohu musela normálně jezdit po břichu a tam objevila tečku ❤️❤️❤️ prý přesně tam,kde má být a odpovídá velikost 😇🙏 Za týden jdu na další ultrazvuk 😊 už bez krve, hodnoty byly asi odpovídající dosti 😇 Ale ona se pořád usmívala i pres roušku to bylo poznat a sestřičky taky a pak mi řekli, že jsem dneska jejich bomba 😁 Tak já nevím, co na mě bylo tak bombovni a ještě mi to neřekli 😁🤔😊 Každopádně vše na dobré cestě a doufám, že se přidám mezi ty, kterým vyšlo IVF z prvního ET ❤️

rouzi91
16. únor 2021

Tak tady ještě přikládám ty dobroty, co mám teď brát a moji sbírku bláznivou ode dne po transferu 😊❤️😇 Prostě mě to testování uklidňovalo 🙂👍
Toho smajlíka mi tam namaloval manžel, když jsem to zapomněla v koupelně na pračce, samozřejmě už věděl o tom, že je mám pozitivní 🙂

kacka_mai
16. únor 2021

@elzuche super díky moc 😊 Pomohla! A s tou cenou máš pravdu...lékárně jsem myslela, že ŠPATNĚ slyším 😅🤔

elzuche
16. únor 2021

@kacka_mai to je pravda, mě taky malém švihlo...jediná výhoda že jsou silnější atak jsem nemusela zavádět třikrát denně, ale jen dvakrát...a dostat ten čípek z obalu je taky nadlidský úkol 😂

europa00
Autor odpověď smazal
elzuche
16. únor 2021

@rouzi91 tak to jsou skvělé zprávy, gratuluji 🌺 snad příští pondělí dostanu podobné zprávy 😊

kacka_mai
16. únor 2021

@elzuche mluvíš mi z duše 😅🙈 Občas ho doluji ven i s manželem ! 😅😂

kacka_mai
16. únor 2021

@rouzi91 Teda veliká gratulace ! Vážně ! To je sen každé z nás, takže užívej ! Každý další den❤

terezicka19
autor
16. únor 2021

@rouzi91 Moc gratuluji 😍

rouzi91
16. únor 2021

@elzuche
@kacka_mai
@terezicka19
Děkuji děvčata, snad to bude tskto hezky i pokračovat ❤️🙏 A Vám držím taky palce,budu Vás tu dál sledovat 😊

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
elzuche
17. únor 2021

@terezicka19 já bych souhlasila 👍 pokud tedy to dopadne tak jak očekávám.

Jinak dnes jsem 9.den po ket, co myslíte, sílí?

terezicka19
autor
17. únor 2021

@elzuche Krásně 🙏🏻😍

elzuche
17. únor 2021

@terezicka19 děkuji, doufám že se už udrží 😇

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
zuzina8887
17. únor 2021

Ahoj holky, píšu pro uzavření svého únorového příběhu, šťastný konec se opět nekoná, dnes potvrzeno z krve.
Statistika pro info: 1.IVF ET i KET nic (vždy zavedeno 1), 2.IVF ET (1), KET (2) nic. Máme další 2 v mrazáčku, asi budeme zavádět zase 2. Jen nevím, jestli hned příští měsíc nebo dáme pauzu, ať se dostanu z posledního neúspěchu, který je pro mě zatím psychicky nejnáročnější, protože jsem tomu opravdu věřila a cítila to dobře 🤔. Pro doplnění - diagnóza "bez příčiny" (všechny testy na 1*). To mě na tom desí nejvíc, vůbec jsem tyto neúspěchy nečekala, když nás všude doktoři jen chválí.

Všem vám držím palce, těm, co už // mají, ať krásně sílí a těm, co budou teprve testovat, ať se zadaří. A kdo se tento měsíc nedočká, nevzdávejme to. Jaro je před námi a s ním nová naděje 💪💪💪🍀🥰🌷.

terezicka19
autor
Autor odpověď smazal
janys1488
17. únor 2021

@hejluc vcera jsem odpocivala ale dnes uz vse delam normalne

hejluc
17. únor 2021

@terezicka19 Ahoj, přijde mi, že nás tady moc není, třeba budeme moci pokračovat zde.
Ale pokud to dobře dopadne, ráda se k vám přidám i do jiné skupiny

95newmommy2020
17. únor 2021

Holky byla jsem na transferu ve čtvrtek a od včera krvacim. 😭jakoze hodně .

elzuche
17. únor 2021

@95newmommy2020 zkoušela jsi zavolat do centra? Mě bylo řečeno že i přes krvácení mám přijít na kontrolní krev, což znamená že i tak se může udržet, tfuj tfuj, držím palce

terezicka19
autor
17. únor 2021

@95newmommy2020 Zavolej do CARu

95newmommy2020
17. únor 2021

@elzuche no mám přijít zítra ale vzhledem k ty intenzitě s tím prý nemám moc počítat. Je to jakoby silnější MS.

terezicka19
autor
17. únor 2021

@95newmommy2020 Achjo 😔 ale tak třeba, nevzdávej to 💋

95newmommy2020
17. únor 2021

@terezicka19 Uvidíme dal, když tak zkusíme dárkyni. Moje vajíčka nic moc. Je skoro zázrak ze se podařily oplodnit.

janys1488
17. únor 2021

@rouzi91 tak to moc gratuluji...

janys1488
17. únor 2021

Ja mam treti den po transferu, kdyz pocitam i den vlozeni... A mam krece v brise... Modlim se aby se to povedlo...
My se snazime asi 4 roky.. ja musela nejdriv na operaci vejcovodu a pak mi hrozil hyperstimulacni syndrom a pritel ma spatnou kvalitu i mnozstvi spermii.. Nakonec nam oplodnili 10 vajicek a 6 se jich dozilo pateho dne.. jedno mi 15.2. vlozili a zbytek mame zamrazeny.. Pani doktorka rikala ze emvryo, ktere my vkladali byla uolne ta nejlepsi kvalita.. tak uvidime...
Ja ted beru estrofem 4xdenne a jednou denne si picham agolutin

elzuche
18. únor 2021

@95newmommy2020 to mě strašně mrzí, budu držet palce, třeba se stane zázrak ✊

A já dnes 10.den po ket 😇

Strana