Transfer únor 2021. Je tu nějaká spřízněná duše, která podstoupila?
Ahoj, najde se tu nejaká spřízněná duše, co podstoupila transfer tento měsíc? Třeba bychom si mohly zpříjemnit to nekonečné čekání 🙂.
@kacka_mai já jsem tuhle kombinaci léků měla při minulém pokusu, amelgen má úplně stejné látky jako utrogestan, jen je to ,,novinka,, na trhu tak ji předepisují, je drahý jako prase, i sám doktor se divil tomu doplatku, tak mi pro tentokrát napsal utrogestan. Já tedy dostala ms až po vysazení léku, vždy hned druhý den...snad jsem trochu pomohla.
@terezicka19 Tvůj testik krásně sílí ❤️
Ahooj holky tak já se hlásím po krvi 😊 Neřekla mi přesně kolik HCG mám a já se vlastně ze štěstí i zapomněla zeptat 😊 Ale všechny hormony mám prý přesně tak, jak mám mít 👍😇 Ale ustogestan, že mám zavádět dál, že ničemu neublíží a ještě to podpoří 😊 Plus nějaké vitaminky a zdroj bílkovin, protože já nse opravdu jogurty a mléko nutim od dětství násilím. Přikládám foto 😊 Pak na mě mrkla, vaginálním ultrazvukem zjistila, že mám pořád dost zvětšené oba vaječníky, což vysvětluje ty moje křeče. Na dělohu musela normálně jezdit po břichu a tam objevila tečku ❤️❤️❤️ prý přesně tam,kde má být a odpovídá velikost 😇🙏 Za týden jdu na další ultrazvuk 😊 už bez krve, hodnoty byly asi odpovídající dosti 😇 Ale ona se pořád usmívala i pres roušku to bylo poznat a sestřičky taky a pak mi řekli, že jsem dneska jejich bomba 😁 Tak já nevím, co na mě bylo tak bombovni a ještě mi to neřekli 😁🤔😊 Každopádně vše na dobré cestě a doufám, že se přidám mezi ty, kterým vyšlo IVF z prvního ET ❤️
@rouzi91 Moc gratuluji 😍
@elzuche
@kacka_mai
@terezicka19
Děkuji děvčata, snad to bude tskto hezky i pokračovat ❤️🙏 A Vám držím taky palce,budu Vás tu dál sledovat 😊
@terezicka19 já bych souhlasila 👍 pokud tedy to dopadne tak jak očekávám.
Jinak dnes jsem 9.den po ket, co myslíte, sílí?
@elzuche Krásně 🙏🏻😍
@terezicka19 děkuji, doufám že se už udrží 😇
Ahoj holky, píšu pro uzavření svého únorového příběhu, šťastný konec se opět nekoná, dnes potvrzeno z krve.
Statistika pro info: 1.IVF ET i KET nic (vždy zavedeno 1), 2.IVF ET (1), KET (2) nic. Máme další 2 v mrazáčku, asi budeme zavádět zase 2. Jen nevím, jestli hned příští měsíc nebo dáme pauzu, ať se dostanu z posledního neúspěchu, který je pro mě zatím psychicky nejnáročnější, protože jsem tomu opravdu věřila a cítila to dobře 🤔. Pro doplnění - diagnóza "bez příčiny" (všechny testy na 1*). To mě na tom desí nejvíc, vůbec jsem tyto neúspěchy nečekala, když nás všude doktoři jen chválí.
Všem vám držím palce, těm, co už // mají, ať krásně sílí a těm, co budou teprve testovat, ať se zadaří. A kdo se tento měsíc nedočká, nevzdávejme to. Jaro je před námi a s ním nová naděje 💪💪💪🍀🥰🌷.
@terezicka19 Ahoj, přijde mi, že nás tady moc není, třeba budeme moci pokračovat zde.
Ale pokud to dobře dopadne, ráda se k vám přidám i do jiné skupiny
Holky byla jsem na transferu ve čtvrtek a od včera krvacim. 😭jakoze hodně .
@95newmommy2020 zkoušela jsi zavolat do centra? Mě bylo řečeno že i přes krvácení mám přijít na kontrolní krev, což znamená že i tak se může udržet, tfuj tfuj, držím palce
@95newmommy2020 Zavolej do CARu
@elzuche no mám přijít zítra ale vzhledem k ty intenzitě s tím prý nemám moc počítat. Je to jakoby silnější MS.
@95newmommy2020 Achjo 😔 ale tak třeba, nevzdávej to 💋
@terezicka19 Uvidíme dal, když tak zkusíme dárkyni. Moje vajíčka nic moc. Je skoro zázrak ze se podařily oplodnit.
Ja mam treti den po transferu, kdyz pocitam i den vlozeni... A mam krece v brise... Modlim se aby se to povedlo...
My se snazime asi 4 roky.. ja musela nejdriv na operaci vejcovodu a pak mi hrozil hyperstimulacni syndrom a pritel ma spatnou kvalitu i mnozstvi spermii.. Nakonec nam oplodnili 10 vajicek a 6 se jich dozilo pateho dne.. jedno mi 15.2. vlozili a zbytek mame zamrazeny.. Pani doktorka rikala ze emvryo, ktere my vkladali byla uolne ta nejlepsi kvalita.. tak uvidime...
Ja ted beru estrofem 4xdenne a jednou denne si picham agolutin
@95newmommy2020 to mě strašně mrzí, budu držet palce, třeba se stane zázrak ✊
A já dnes 10.den po ket 😇

@hejluc Tak to máme naplánované stejně 😇🙏🙈Neděle, úterý a čtvrtek před tím než půjdu na krev. To už díky testům asi stejne bude jasno...😶