icon

Umělé oplodnění - co je hrazeno a co ne?

console
19. čer 2018

Ahoj, obracím se na vás s prosbou. Bude mi za měsíc 36 a nemohu už půl roku otěhotnět. Ráda bych navštívila nějaký CAR…Ale…nejsem schopna vyčíst z ceníků co vše je hrazeno a co ne.
Mám VZP, přítel VOZP(pokud to má vliv).
Pokud najdu, že ono CAR má smlouvu s mou pojišťovnou, co vše si musím hradit?
A jak prosím návštěva probíhá?
Mám trochu ostych a strach.
Děkuji za povzbuzení.
Poprvé jsem (ovšem před 10 lety) otěhotněla okamžitě…
Jinak uvažuji o Teplicích, budu ráda i za vaše osobní zkušenosti, jsem vděčna za jakoukoli odpověď!
Pěkné opdpo!
Lucka

Strana
z2
kamino
21. čer 2018

@console me.uz je 42, s.plozenim jsme skoncili, vnouce si uz delat nechceme. Pokud budes mit nejake dotazy, co budu vedet, rada odpovim.

fiedlermonika
21. čer 2018

jj ja sem taky nemohla meho uz byvaleho doktora premluvit at me posle do car, taky tvrdil ze jsem mlada, nakonec sem si to vydupala, tak mi ji dal a hned sem od neho odesla k jine gyngarce, fakt bych necekala me je 29 ctyri roky chodim do car a zatim nemam zadne dite, samozdrejme u tebe to muze byt jinak, ale urcite bych se nechala vysetrit proc to nejde at vis jak na tom ses, u me se zjistilo az v car ze mam jasne PCO, ale muj gynekolog me porad tvrdil ze ho nemam,,,,,ale to je na jinou diskuzi

console
autor
21. čer 2018

@kamino dekuji moc

loylii
21. čer 2018

@console pokud ti je méně než 39 a mas Vzp, tak mě první pokus vyšel na 15tis, po zavedení embrya nebylo nic k mrazeni. Druhy pokus stal 22tis, po zavedení jsme ještě dvě embrya mrazili..

takyjedna
21. čer 2018

Do vetsiny caru muzes bez doporuceni. Taky jsem zadne nemela. A je to strasne individualni, na kolik vyjde ivf. Tak neco mezi par stovkami az statisici... Vsechny pojistovny plati akorat zaklad, v tom zadne rozdily nejsou. A podle diagnozy partneru se za ruzne veci priplaci. Pocitala bych na to ale urcite desetitisice. My jsme dali neco pres 40. A ve 36 je pul roku snazeni nic ;) Zkusila bych nejdriv cestu vitaminu, bylinek a ovulacnich testu a zatim to nehrotila...

Strana
z2