Úspěšnost IVF. Na kolikátý pokus Vám vyšlo?
Dobry den,
chtela bych se zeptat, na kolikaty pokus Vám vyšlo IVF? Vím, ze je to individuální, ale nejspis mě čeká první pokus a zajímají mě Vaše zkušenosti. Jsem z toho dost nervózní. Dekuji 🙂
Moc vám všem dekuji za sdílení vašich příběhu a za vaše rady 🙂 ❤️ Jste úžasný a obdivuju vaši sílu!
1. Ivf .. et nic,1. ket dvojčátka, ztráta obou, 2.ket jedni embryo, rozdvojilo se, jedno zůstalo a máme holčičku 🙂
@ivybee 1 cyklus IVF, podaril se az druhy KET (posledni zamrazene embryo).

@ivybee ahoj, byla jsem na klinice, když mi bylo 42, otěhotněla jsem na první "dobrou", a zrovna dneska má můj Cipísek 3 roky. Zásadní je kvalitní klinika a ty, myšleno tvoje rozpoložení, tedy klid a víra, myšleno pozitivní víra. Mysl je to nejmocnější, čím každá z nás (tady) disponuje. Nejde o to, na to nemyslet, to ani není možný, jde o způsob, jakým na to budeš myslet. Mám to vyzkoušený u sebe a mám to u sebe vyzkoušený i pro můj zcela ukázkový hladký přirozený porod. Vzala jsem si do hlavy, že vzhledem k mému věku v době těhotenství, budu rodit císařem. Tedy podle mého názoru - bezbolestně. A myslela jsem si to ještě i ve chvíli, kdy mě asistentka odváděla do porodního boxu, kde jsem během dvaceti minut porodila. Přála bych ti, aby ti to vyšlo jak si přeješ.