icon

Užívání Utrogestanu, je důležité dodržovat přesnou hodinu?

kattmatt
20. čer 2017

Ahoj holky. Vcera jsem byla na OPU a ode dneska mam uzivat Utrogestan 2-0-2. Myslite,ze je dulezite dodrzovat v presnou hodinu? Chodim ruzne do prace,takze i vecer spat a tady jsem se docetla, ze bych po zavedeni mela jeste pul hodinky polezet. Jinak vajicek bylo 12, tak doufam, ze se zadari vse jak ma😍.

lavender21
20. čer 2017

@kattmatt Utrogestan by sa mal užívať pravidelne, teda po 12 hodinách, aby sa dosiahla stála vyrovnaná hladina... 😉 Ale ja keď som si ho dávala ráno tak som vôbec neležala, to by som nejak veľmi neriešila... Hlavne zaviesť čo najhlbšie, aj tak mám pocit že vždy z neho časť vyšla... aj vtedy keď som si dala večer a ležala... Držím silno palce 😉

fandysek_1
20. čer 2017

Užívala jsem nepravidelně. Jednu ráno a jednu večer. Hodiny jsem nehlidala. Držím palce, ať se zadari.

luciebx
20. čer 2017

ja sem se taky snazila uzivat pravidelne.. obcas to treba o pul hodky az hodku nevyslo ale urcite by se melo dodrzovat rozmezi hodin.

kattmatt
autor
20. čer 2017

Moc dekuju. Pokusim se cas dodrzovat. Jen chodim trochu nepravidelne do prace, ale kdyz nevadi, ze nebudu lezet, tak to zvladnu😊. Akorat mi volali z kliniky, ze 8 vajicek je oplodnenych, tak mam radost, snad to vyjde.