icon

Vyšlo vám IVF přes špatný spermiogram?

anonym1111
10. led 2026

Ahojte..chcem sa opytať..je tu nikto z podobným osudom 😀ja mam pco, amh mam 6,2..inak všetko okej, manžel pomalšie spermie a mrfologia 3%, a fragmentacia 22%...oxidacny stres L3 cize dost vyšie....chystame sa na IVF...moja otazka znie 🩷vyšlo vam ivf pri tychto diagnozach? Ake metody si mame dať pri IVF? Ďakujeem vám krásne a všetkym držim ✊🏻

squezy
10. led 2026

@anonym1111 androloga jste už navstivili, potažmo partner?

anonym1111
autor
10. led 2026
@squezy

@anonym1111 androloga jste už navstivili, potažmo partner?

@squezy nie este nie este len vcera nam prisli vysledky

squezy
11. led 2026
@anonym1111

@squezy nie este nie este len vcera nam prisli vysledky

@anonym1111 tak se objednejte k andrologovi. V Praze doporucuji mudr. Zamecnika,vygooglujte si ho. Byvaval v Iscare,nevim,jestli je tam stále. Ale prohledne partnera -ultrazvuk a krev,nasadi lecbu a s vitaminy může být v pořádku nebo mnohem lepší spermio a třeba by ivf nebylo ani nutné

anonym1111
autor
11. led 2026
@squezy

@anonym1111 tak se objednejte k andrologovi. V Praze doporucuji mudr. Zamecnika,vygooglujte si ho. Byvaval v Iscare,nevim,jestli je tam stále. Ale prohledne partnera -ultrazvuk a krev,nasadi lecbu a s vitaminy může být v pořádku nebo mnohem lepší spermio a třeba by ivf nebylo ani nutné

@squezy cakam co napisu z centra, mi uz cakame na schvalenie ivf liecby a zaciname takze uz urcite chceme do toho ist aj skrz moje diagnozy, pco inzulinova rezistencia a pod..ale dakujem vam isto sa budem informovat

squezy
11. led 2026
@anonym1111

@squezy cakam co napisu z centra, mi uz cakame na schvalenie ivf liecby a zaciname takze uz urcite chceme do toho ist aj skrz moje diagnozy, pco inzulinova rezistencia a pod..ale dakujem vam isto sa budem informovat

@anonym1111 ptejte se v centru,jestli by tam byl nějaký androlog a jaka by byla cekaci lhuta, protože přesto, že byste šli do nějaké výběrové metody té nejlepší nejrychlejší spermie,tak s blbym spermiogram se toho moc nedá vybrat. A celé ivf je o spoustě peněz a nervů, nejistoty, takže jestli máš ještě věk cekat pár měsíců,tak by to stálo za zvážení.

levandule_k
11. led 2026
@squezy

@anonym1111 ptejte se v centru,jestli by tam byl nějaký androlog a jaka by byla cekaci lhuta, protože přesto, že byste šli do nějaké výběrové metody té nejlepší nejrychlejší spermie,tak s blbym spermiogram se toho moc nedá vybrat. A celé ivf je o spoustě peněz a nervů, nejistoty, takže jestli máš ještě věk cekat pár měsíců,tak by to stálo za zvážení.

@anonym1111 přesně jak píše squezy. Konzultace s andrologem má smysl.

Něco se může dát zlepšit režimovými opatřením a za mě je lepší si zkusit před IVF vylepšit spermie, protože to zvyšuje šanci na úspěšné IVF.

jitkasedlackova
29. led 2026

Přítel měl taky fakt hodně špatný výsledky spermiogramu. Ale pak se do toho docela opřel, upravil životosprávu, omezil alkohol. Nějakou dobu bral i Reproman. Doporučili nám ho přímo na IVF ve Zlíně, kam jsem chodila. Postupně se to zlepšilo, asi to byla kombinace všeho dohromady, jak těch vitamínů, tak i změn v režimu.