Začátek první IUI. Máme šanci na úspěch hned napoprvé?
Dobrý den,
již přes 2 roky se s manželem snažíme o miminko, zatím marně a tak jsme teď ve středu podstoupili první iui, folikul měl 24x20cm, ovulace nejspíše v noci ze středy na čtvrtek. Manžel měl nadprůměrný spermiogram, 60% aktivních spermií, tvarově trochu horší ale nic strašného. Jinak jsme oba naprosto zdraví. Chtěla bych se zeptat, zadařilo se někomu iui hned napoprvé? Už je to dlouhé.
Ahoj 🙂Nám se povedlo na poprvé. Teď jsem už 13+2tt. Manžel má špatný spermiogram a měli jsme opravdu jen jeden pokus,jedno embrijko! Do mrazáku nám už nic nezbylo. Držím palečky,ať vám to vyjde. Když jste oba v pořádku,tak snad musí ne?🙂🍀
Nám se také hned napoprvé zadařilo. Ted máme roční holčičku. A plánujeme druhé, úplně stejně. Snad budeme mít štěstí jako poprvé. 🙏 A Vám taky držím palce ať vše dopadne dobře.
Nám taky. Po třech katastrofálních IVF. 🙂
Ahoj všichni ;)
Chtěla bych se zeptat jestli 10 den po inseminaci jste měli nějaké příznaky bolesti prsou, bolesti podbřišku, nevolnosti apod…
Já jsem 14 den po inseminaci a žádné příznaky nemám, akorát den po Insiminaci mě bolel drobet podbřišek a to bylo vše. Děkuji vám, za pripadne odpovědi 🙂 :D a dnes mě pobolívá trochu břicho jako kdyby měla přijít menstruace
@l1enka my byli kolem toho 10. dne pod stanem na dovolené a mně byla pořád zima, chtělo se mi brzy spát a občas mě bolelo v podbřišku, takže jsem myslela, že se blíží menstruace a že na mě něco leze.. já tomu moc šancí nedávala a vypustila jsem to. Když jsme přijeli domů, tak mi došlo, že je to už dva týdny od IUI, tak jsem si udělala test a byl pozitivní 😁
@l1enka Dokud nedorazí menstruace...šance je pořád...❤️
@milujicimaminka89
A když dorazí? Tak je možnost že by to bylo taky možný? Že by to vyšlo
Dneska už druhý den mě bolí břicho jako kdyby měla dorazit menstruace , přes noc nic než pres den
Menstruace by měla dorazit v pátek a ještě do zítra beru Progesteron, hormon a budu to mít dobrany
@l1enka No, když dorazí menstruace a test je negativní, tak to asi nevyšlo...
@milujicimaminka89 já jsem byla sice na ivf,ale ohledně testu to bude asi podobné.plus den,dva než se vajíčko oplodni? Vkládali mi pětidenní embrio,proto vždycky přičítám dny po vložení +5. První test je teda 10 dní po oplodnění🙂(5+5)
@milujicimaminka89 tak zkus být v klidu,ještě se ta druhá čárka může vybarvit 🙂 držím palečky!
@milujicimaminka89 mas dr.max a ten hodne málo barviva.
@milujicimaminka89 počkej na ms❤️ještě může vykouknout
@tikanti ❤️
@milujicimaminka89 já měla pozitivní testy až 14dpo, předtím úplně bílo. Netestuj pořád dokola, zajdi se ven projít
Komu to nevyšlo 1iui , Nezoufejte
Já měla 16 dnů po III jeden den opoždění, a dneska menstruace přišla, tak snad nám to vyjde příště ☹️☹️☹️😥😥😥 také jsem smutná ale co se dá dělat
@l1enka Také dnes negativní...opět velké zklamání...😓😓😓
@milujicimaminka89 jak dlouho se už snažíte? Víte kde je problém?

@anca960805 nám vyšlo IUI hned napoprvé 😉 a když byl synovi rok, zjistila jsem, že jsem znovu těhotná, přestože to jsme se snažili o opak 😆 takže nakonec máme dva syny, přestože se nejdříve nedařilo a potom v car se tvářili, že IUI je ztráta času 😉