icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

linusha
21. říj 2016

@kamilka90 tak to budeme dost podobně, já začínám 30.10 🙂

adusku
autor
21. říj 2016

@linusha
Mě se nikdo nebral kam ho chci 😃
Minulou kontrolu jsem si řekla o jehly na něj a sestra mi dala automaticky do zadku 😃
A dnes se jen ptali kdo mě píchne ( srandička že soused není doma, tak teda manžel je odbourala 😃) a tím jsme vše zakecali 😃

adusku
autor
21. říj 2016

@kamilka90
To uteče ani nevíš jak 🙂
Já si říkala: hm super, dlouhej protokol, zas měsíc čekání a ejhle, v úterý punkce a ani jsem nemrkla 🙂

linusha
21. říj 2016

@adusku no třeba to byla jen výjimka a třeba to u IUI nehraje roli jak při IVF 🙂

linusha
21. říj 2016

Holky píchaly jste si některá diphereline? Měla jste nějaké komplikace ptám se čistě ze zvědavosti ať vím kdyby náhodou 🙂

kamilka90
21. říj 2016

@linusha Tak aspoň v tom čekání nejsem sama :D já budu brát poslední tabletku Marvelonu ( HA ) 31.10. a 2.11. jdu na UZ a pro injekce a cca 4.11. až to dostanu, tak začnu píchat 🙂 A dle protokolu bych měla píchat Menopur. Ty budeš mít nějaký ten Diphereline?

kamilka90
21. říj 2016

@adusku Jojo vím, utíká to rychle, příští týden si už vlastně řeknu, že už příští týden :D

linusha
21. říj 2016

@kamilka90 nejsi 🙂 jj budu mít Diphereline a pak něco na E ale to po doktorovi nepřečtu, naštěstí koordinátorky to ví co to je 🙂

petapal
21. říj 2016

@adusku já už mám nervy v kýblu včera se mi zdál duch dnes ne zítra nereagují zkusím to až v neděli .Jinak je mi fajn jen prsa bolí a Soul od žaludku ,ale asi spíš nervama

petapal
21. říj 2016

@adusku nereagujíelo být netestuji😁

jasmine2258
21. říj 2016

@petapal taky už mi začíná byt občas šoufl od žaludku...hlavně, když něco cítím, co je moc aromatické nebo to zrovna moc nevoní. Ale zatim jsem to vždy rozdýchala. 😉

luciebx
22. říj 2016

Tak ja 8 den po transferu nic holky.. no a to je mi soufl mota se mi hlava a bricho boli..
Dle kalendare by mela v utery dorazit mrcha.. tak jestli ani pondelni test nic tak je to jasny ☹ ☹

adusku
autor
22. říj 2016

@luciebx
Určitě nedorazí 🙂

adusku
autor
22. říj 2016

Já teda holky nevím, kdo mi zítra píchne ten Pregnyl, pač muž dnes koukal jak si píchám poslední Gonal a málem to neustál :D :D :D

pidalka12
22. říj 2016

@adusku jiná varianta než ta úspěšná nepřichází v úvahu! 😆🐣🍼🍀❤👼 Děkuji

adusku
autor
22. říj 2016

@pidalka12
Přééésně! 🙂

petapal
22. říj 2016

@luciebx ještě je brzo neplas taky se utesuji.Já je sice vidím hodně hodně slabé a možná je vidím jen já😂😂😂

petapal
22. říj 2016

Holky máte to taky,že na testu když je mokrý je čárka víc vidět a jak uschne skoro zmizí?

jasmine2258
22. říj 2016

@petapal dělala jsem jen jeden a přesně tak jak říkáš 😉

petapal
22. říj 2016

@jasmine2258 já se přiznám dnes jsem zas testovala😂😂😂😂

petapal
22. říj 2016

@jasmine2258 pošlu test když byl mokrý je to víc vidět a pak pošlu všechny ocislovane je to ta 8

petapal
22. říj 2016
petapal
22. říj 2016
pidalka12
22. říj 2016

@petapal ja ho vidím 👍❤

petapal
22. říj 2016

@pidalka12 proč je to pak tak slabé po zaschnuti

adusku
autor
22. říj 2016

@petapal
Ty jedna! 🙂
Ale taky ho vidím 🙂

petapal
22. říj 2016

Jsem maniak škoda,že nestojí 1kc třeba měla bych každou hodinu pocuranej test😂😂😂😂

pidalka12
22. říj 2016

@petapal to netuším. Asi te to "zlobi" uz od makinkata 🙂 Mně to ode dneška čeká taky byla jsem na transferu...za pár dní budu taky šílená 😂 (né ze bys byla) 😉

jasmine2258
22. říj 2016

@petapal ty ostudo!!! Tys to nevydržela!!! 🙈 Neboj, vidím to tam a za týden to budou mega dálnice!!! O tom nepochybuji 👍✊🍀Zitra dám vedet, jak vypadal muj test 😉

jasmine2258
22. říj 2016

@petapal jo a zkus se zeptat v lékárně, jestli by pro Tebe neměli množstevní slevu na těhotenské testy, protože tohle uz by si fakt zasloužilo věrnostní kartičku stálého zákazníka...to tam chodíš častěji než pro rohlíky, ne? 😂😂😂👍 Ale neboj, chápu to...konečně naděje a ten čas se tak vleče!!! 😝

Strana