Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@jasmine2258 možná po 17h pojedu do klidu chci zkusit Dr.Maxe😂😂😂😂
@jasmine2258 do kaufu do klidu se musím hodit taky
@jasmine2258 🍀🍀🚼🚼🚼🚼
@petapal 😂😂😂 rozumím Ti! 😉 Ale neco Ti pošlu od jiné snažilky...moment.
@petapal Díky, ale stačí mi jedno mimi...ty 3 další si klidně nech pro sebe 😂👍
@jasmine2258 já na ten test čumím od rána udělala jsem asi tisíc fotek mobilem😀😀
@petapal bohužel mi nejde přetáhnout tu fotku, co jsem Ti chtela poslat...tak to aspoň popíšu slovy. Jedna snazilka tam dala fotky těhot.testů a podobného dusika jako mas ty měla až 14. DPO, což ty jsi teprve 8. DPO....a pak 15.DPO už to bylo silnější. Tak kliiiid...jeste bychom mely fakt ten týden vydržet! I kdyz se to taaaak vleče 😝
@jasmine2258 já vím,ale večer se vždy těším už na další den 😁
Já jsem slepá jak patrona, ale tu druhou čárku taky vidím 🙂
Jééé já už chci taky...já teprve začnu stimulovat cca 4.11. 🙂 snad to uteče :D hodně štěstí holky 🙂
@jasmine2258 jinak jsem zapomněla hlavně dodat,že toho ducha jsem měla. až někdy z půl hodiny.Teď jsem dělala test a nevydrŽela čekat a jedem k našim.Tak uvidím až se vrátím.Chce se mi brečet Ale jestli se to nepočítá odedne zavedení tak jsem 7den .Nějak to na mne padá většinou to dostávám 9den po ivf.Ale břicho m e bolelo jen do 5dne a v krizi a teď už nic jen ty prsa
@petapal taky jsem pak přemýšlela, jak se to DPO vlastně počítá. Jsme na tom podobně. Já už břicho taky cítím méně než na začátku, ale prsa bolí pořád. Neboj, někoho nebolí vůbec nic a vyjde to. Za týden si povíme 😉👍 Já dneska netestovala. Nechám to na neděli, jestli se tam něco objeví. 😊
@petapal a nestresuj...žádná MS nepřijde!!! ✊✊✊
Ahoj holky. Taky bych se ráda podělila. Nemám vedle sebe nikoho, komu bych to mohla říct, nikomu jsem se "nepochlubila" zenemůžu mít děti, ze nás ceka IVF. Mimo přítele, ten je moje velká opara. Ale víte jak 😀 My ženský to asi prožíváme víc a jinak. V pondělí jsem byla po celkem krátkém protokolu (10dni) na odběru vajíček. Odebrali 15 a z toho 11 krásných a všechny se podařilo úspěšně oplodnit. Včera bylo 9 krásně se vyvíjejících a dvě horší. Dnes mám zase volat, tak uvidíme jak se lumpíci budou vyvíjet dál. V sobotu jdu na zavedení... siiiilene se tesim, jsem ještě víc nervózní, ale tak příjemně. Vím, ze tentokrát to dopadne a i ja budu maminka. Necháme si připlatit asistovaný hatching a embryoglue. Udělám vše pro pozitivní test 🙂 Nicméně tahle akce nás celkem bude stát necelých 28tis. Ale co bych pro to neudělala... Trošku mně zaráží ty finanční rozdíly, ale asi (určitě) záleží na car a pojišťovně. Všem vám přeji hodně štěstí a hlavně klid a pohodu. Však si to zasloužíme ☺❤🍀🌸🎁
@pidalka12 krasna zprava 🙂
@jasmine2258 taky jsem si říkala,že se zítra snad vyseru na test jsou to nervy
Ahoj holky,
jedu z utz a hurá, v úterý nás čeká odběr 🙂
Jen mě trochu popadá panika, pokud bude odběr v út a v ten svátek v pátek + víkend se u Apo netransferuje, není před moc brzo a po zase pozdě na transfer? :/
@pidalka12 hodně štestí, pidalko! 😉🍀
@petapal to víš, že jo, kašli na to 😄👍 pošleme si info v neděli! Duchům zdar!!! 👻
@adusku neboj, embryjka Ti zavedou buď ve čtvrtek (po 48 hodinách jako mně) nebo pokud půjde všechno dobře a embryjka se budou hezky vyvíjet, tak v pondělí. To by snad nemělo vadit. 😉 Dopadne to, neboj! ✊🍀
Díky holky 😘
A ten Pregnyl, kam jste píchali?
@jasmine2258
@petapal
@8karolina4
Děkuji a vám taky hodně štěstí 🍀❤

@petapal joo, je tam. Taky ho vidím! Jeste máme týden k dobru...to musí vyjít!!! Nejsme žádný béčka!!! 💪🍀