icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

martik29
19. říj 2016

@jasmine2258 jé tak to je pozitivní, že to jedno se povedlo a stihlo se zavést to je naděje i pro mě. To gratuluji věřím, že se to povede. Ano hned ráno budou volat možná mi řeknou at dorazím a zavede se to hned zítra. Dám vědět jak to dopadlo. Naděje umírá poslední řvu tu celý den, ale třeba to ještě dopadne.

jasmine2258
19. říj 2016

@martik29 preeeesneee!!! Tak se mi to líbí!!! 👏 Už žádné slzy, ráno je moudřejší večera a zítra bude líp, uvidíš! 😉 Tak už se na to dneska vyprdni a mysli ta ty 3 drobečky a domlouvej jim na dálku, ať na Tebe počkaj, že si pro ně maminka brzy přijde! 😊 To dáme!!! 💪 A žádné předčasné závěry!!! 😝

martik29
19. říj 2016

@jasmine2258 Je to těžké, když není podpora partnera začínám přemýšlet zda to vůbec chce nebo to dělá jen kvuli mě sám již 3 děti má. A vlastně toto ani neví a vůbec ho to nezajímá a na to ET se ani neptal tak se není komu svěřit tohle se přeci jenom na potkání neříká. Tak snad brzo bude na testech ta dálnice 😀

jasmine2258
19. říj 2016

@martik29 když Te bude něco trápit, tak klidně piš. Můžem to probrat. Je mi líto, že nemáš oporu v příteli, ale zase si myslím, že kdyby to nechtěl, tak ty spermie neposkytne. Je pravda, že my ženské občas věci příliš analyzujeme a chlapi to proste neřeší. Muj manžel se třeba strašně divil, že to neni jako 100%, že z 1.IVF budeme mit dítě. To byl teda překvapený, když jsem mu řekla, jak jsme dopadli. Ale taky neni zrovna člověk, který by to až tak prožíval. Neřeš to. Kdyby s Tebou dítě nechtěl, urcite by to řekl. My ženský to proste vic prožívá me a navíc jsme napichany hormonama, proto jsme jeste vic citlivější. Kdyby neco, klidně piš, proberem to. 😉

jasmine2258
19. říj 2016

Holky, tady posílám něco pro nás všechny "ženy v naději" 😉🍀

jasmine2258
19. říj 2016

@jasmine2258 akorát to víno si nedáme...co už?! 😂😂😂

adusku
autor
20. říj 2016

Musím se holky pochválit, sama jsem si píchla ten Gonal 😃
Má fobie byla zdolána 😃

Ale tahle mrcha nějak pálí...

8karolina4
20. říj 2016

@adusku sikula 🙂

jasmine2258
20. říj 2016

@adusku chválím, jseš fakt dobrá! To pálení by mělo do 15 min přejít. Mě pálil Orgalutran. To bude dobry, neboj 😉👍 Jen tak dál!!!✊

esiii
20. říj 2016

@adusku neboj to bude v poho. Ja mela i modřinky na břichu. To je fuk. Trochu jsem si to vždycky promasirovala. Pak to bylo ok. Za mimiska bych to pichala i rok :-* ja měla gonal, luveris a cetrotide. Dve břicho a jedno stehno. Dopláceli jsme pres 4000. To zvladnes 🙂 mysli na krásnou budoucnost :-*

8karolina4
20. říj 2016

uzivali jste vzdy jen co vam predepsali a nebo jste i neco sami pokoupili v lekarne?

jasmine2258
20. říj 2016

@petapal poslušně hlásím, že jsem do víkendu nevydržela a já ostuda dneska testovala!!! A jsem v tom taky...lovec duchů! 👻 Měla jsem strach, že nic nebude, ale po chvilce se tam malý dušík objevil! Testovala jsem Dr. Maxem přesně po týdnu po OPU. Tak mě to na chvilku zase uklidnilo, protože jsem měla pocit, ze mě mé "příznaky" pomalu, ale jiste opouštějí. Co ty? Máme silnějšího dušíka? 😊

jasmine2258
20. říj 2016

@8karolina4 já k tomu, co mi předepsali užívám jeste Femibion. Jinak nic.

esiii
20. říj 2016

@8karolina4 ja jen co mi doporučil doktor. Bála sem se aby toho nebylo moc a zas na druhou stranu to víc neuškodilo. Brala sem kys.listovou a tu rekl at beru dal a inofolic mi doporučil . Rekl ze to nechá na mne. Jestli chci. Ze jsou to dalsi penize. Dobre vi ze si to kazda hned koupi 😀

8karolina4
20. říj 2016

@esiii zatim nemam nic, cekam na priste co mi rekne 🙂

linusha
20. říj 2016

Ahoj holky, můžu za vámi ač nechodím k Apolináři? 🙂

esiii
20. říj 2016

@8karolina4 Jj mne rekl, ze kys.listovou nic nezkazis. Jak pojedu na dalsi testy do lekarny si chci koupit femibion. Listovka i inofolic mi dochazi. Jen nevim jestli nepočkat až pojedu za doktorem a zeptat sa ho jestli můžu.

adusku
autor
20. říj 2016

Já bych klidně píchala denně 10 let, jen aby to mimi vyšlo 🙂
Ale na to, jaký jsem měla před týdnem strach píchnout si tu Elonvu, byla tohle fakt brnkačka 🙂

Uvidíme, jak budou zítra folíci vypadat 🙂

A kromě toho co mám, mi u Apolináře dali i Gravidplan, což jsou nějaký vitamíny a listovka. Míchá se to ve vodě, ale špatně se to rozpouští a mě to vytáčí, takže si to nedělám 🙂 Beru jen listovku a teď jsem dostala od neteře Mamavit, tak zobu ten 🙂

adusku
autor
20. říj 2016

@jasmine2258
Ty lovkyně... :D
Uvidíš, jak tam za pár dní budeš mít dvě pěkně tlustý dálnice 🙂

8karolina4
20. říj 2016

@esiii no ja se asi taky zeptam az jak pujdu na ty odbery co muzu a co ne...at to fakt neni zbytecny a neperu do sebe milion veci

adusku
autor
20. říj 2016

@linusha
Jasně že jo 🙂
Vítej 🙂

jasmine2258
20. říj 2016

@adusku nadeje umírá poslední! Je to jeste hodně brzo na testování. Podle CARu bych měla testovat až za 9 dni. Ale kdo to ma jako vydržet?! 😄 Holky, já bych tak chtela, aby nam to všem vyšlo!!! 🍀🍀🍀

8karolina4
20. říj 2016

@jasmine2258 no to chce uplne kazdy, vsak ono to vyjde 🙂))

jasmine2258
20. říj 2016

@linusha to je jasný! Vítej! Jo a nejsme všechny z Apolináře. Já jsem např. v Gennetu. 😉

8karolina4
20. říj 2016

@jasmine2258 ja v Iscare🙂

adusku
autor
20. říj 2016

@jasmine2258
Já tě naprosto chápu 🙂 loni mi gyndařka nasadila clostík a plánovanej sex... v termín MS jsem testovala jak divá... kdyby mi ruce uřezali, stejně si poradím :D

jasmine2258
20. říj 2016

@adusku 😂👍

8karolina4
20. říj 2016

jo a jeste nam rekli, ze v procentech prirozeny otehotneni je 8% a IUI jen 12 - 15, nic moc 🙂)

linusha
20. říj 2016

Díky holky. Tak abych se představila jsem Karolína, je mi 25, o mimčo se pokoušíme od ledna 2015. S léky k IVF začínám za pár dní které jsem včera dostala v CAR, v CAR nám doporučili klasickou metodu. Máme za sebou 3 neúspěšná IUI, nyní by se mělo stihnout ještě jedno IUI které bude těsně před samotnou stimulací 🙂

petapal
20. říj 2016

@jasmine2258 to je super no mamatest včera nic jen na tom benu testu duch.A dnes ráno opět mamatest a já ho vykoukala snad.

Strana