Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Holky píchaly jste si některá diphereline? Měla jste nějaké komplikace ptám se čistě ze zvědavosti ať vím kdyby náhodou 🙂
@petapal taky už mi začíná byt občas šoufl od žaludku...hlavně, když něco cítím, co je moc aromatické nebo to zrovna moc nevoní. Ale zatim jsem to vždy rozdýchala. 😉
Tak ja 8 den po transferu nic holky.. no a to je mi soufl mota se mi hlava a bricho boli..
Dle kalendare by mela v utery dorazit mrcha.. tak jestli ani pondelni test nic tak je to jasny ☹ ☹
Já teda holky nevím, kdo mi zítra píchne ten Pregnyl, pač muž dnes koukal jak si píchám poslední Gonal a málem to neustál :D :D :D
Holky máte to taky,že na testu když je mokrý je čárka víc vidět a jak uschne skoro zmizí?
@petapal dělala jsem jen jeden a přesně tak jak říkáš 😉
@jasmine2258 já se přiznám dnes jsem zas testovala😂😂😂😂
@jasmine2258 pošlu test když byl mokrý je to víc vidět a pak pošlu všechny ocislovane je to ta 8
Jsem maniak škoda,že nestojí 1kc třeba měla bych každou hodinu pocuranej test😂😂😂😂
@petapal ty ostudo!!! Tys to nevydržela!!! 🙈 Neboj, vidím to tam a za týden to budou mega dálnice!!! O tom nepochybuji 👍✊🍀Zitra dám vedet, jak vypadal muj test 😉
@petapal jo a zkus se zeptat v lékárně, jestli by pro Tebe neměli množstevní slevu na těhotenské testy, protože tohle uz by si fakt zasloužilo věrnostní kartičku stálého zákazníka...to tam chodíš častěji než pro rohlíky, ne? 😂😂😂👍 Ale neboj, chápu to...konečně naděje a ten čas se tak vleče!!! 😝

@kamilka90 tak to budeme dost podobně, já začínám 30.10 🙂