Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@jasmine2258 Jo neschopenka to jistí určitě, holky dík za radu 🙂
@jasmine2258 já mam to samé ach jo
@petapal Supeeeer!!!! Tak to je bomba! Kdy jdeš na krev? Nebo na nějakou prohlídku? Držím strašně moc palce, aby Ti to konečně vyšlo a bylo všechno v tom nejlepším pořádku!!! Mám velkou radost za Tebe!!! 😉
@petapal a posílám srdíčko pro štěstí!!! 🙂
@jasmine2258 děkuji moc Jan nevím měla bych testovat až 14den tak nevím kdy volat do car až ten 14den to je za 3dny a o i mi řeknou co dál nejdřív určitě krev
@jasmine2258 a ty kdy máš testovat děkuji moc za srdíčko
@petapal taky mi řeklo, že mám testovat za 14 dní od ET (to bude v sobotu), ale na krev mam přijít už ve čtvrtek kvůli tomu státnímu svátku v pátek, kdy tam nebudou
Aha tak já tam zítra zavolám ráno a domluvím se
Ahoj holky,
tak mám po punkci.
Nasáli jen 1 folikul, prázdnej 😓
@adusku ach jo, to je mi líto! A co se stalo? Přece museli vidět předem na ultrazvuku, kolik folikulů se vyvinulo, ne?! To jako ostatní nešly odsát? Proč?!
Ještě v pátek na utz vidět byly.
Odebírali jen pravou stranu a i ta byla obtížně dostupná.
Řežábek mi udělal inseminaci.
Samozřejmě jsem to ořvala :(
Mam hnědou krev ale strašně malinko na papíru. Ona se m/s asi rozjede 😭😭😭😩😩😩
@adusku kéž by se stal zázrak a nakonec to dopadlo! Moc bych Ti to přála!!! ✊🍀
@luciebx fakt, jo? Pokud to nebude sílit, jeste to nemusí nic znamenat! Držím palce, at to přestane!!!✊✊
@luciebx ahoj, tak co? Já dneska testovala a nic. Úplně bílo. Tušila jsem to. Myslím, že v nejbližších dnech MS určitě přijde. Pocity mám stejné jako každý měsíc...🙁
@jasmine2258 take nic. Spineni ustalo
@jasmine2258 utros furt beres?
@jasmine2258 já v patek dam poslední utros. Už mě to nebavi
@luciebx jo, stále utroš zavádím a taky si při tom říkám, jestli to vůbec jeste cenu...zitra ráno mam jit na krev (myslím, že výsledek je jasný)...Ach jo, kam se vytratil muj optimismus?!!! 😠🙁
@jasmine2258 tak jsem volala tím,že mám test pozitivní mně na krev neberou a jsem objednaná na 14.11.na ultrazvuk zda bude vše v pořádku.Takže zas čekat mně už z toho jebne

@kamilka90 ja byla na neschopence 14 dni a byla jsem fakt spokojena