icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

luciebx
27. říj 2016

@jasmine2258 já žijí v Anglii víš. Letět do ČR až na jaře. Dva týdny. Tam se květu snad dle cyklu na ket. V únoru sice do ČR letim ale letime lyžovat

petapal
27. říj 2016

@jasmine2258 tak držím palecky

petapal
27. říj 2016

@luciebx ti je mi líto,ale nikdy ještě nevíš

jasmine2258
27. říj 2016

@luciebx aha, už tomu rozumím. 😉

jasmine2258
27. říj 2016

@luciebx
@petapal jinak hlásím, že jsem začala špinit....myslím, že MS je brzy tady. Nevadí, ještě si pro jistotu zavolám na výsledky té krve a pokud to dopadne špatně, budu doufat, že se MS co nejdříve rozjede v plné síle, ať můžeme co nejdřív začít s přípravou na další pokus. Doufám, že to bude v prosinci možné a všechny prohlídky, OPU apod. stihneme ještě před Vánoci! Ach jo, zase to čekání...

jasmine2258
27. říj 2016

@petapal
@luciebx holky tak nic, nevyšlo to. Krev mám taky negativní. Na konzultaci s doktorkou mám přijít až za měsíc a na další IVF můžeme až v lednu, protože v prosinci prý v Gennetu IVF nedělají.

luciebx
27. říj 2016

@jasmine2258 tak si do novyho roku odpocneme. Oslavíme Silvestr se sklenkou něčeho dobrého 2017 bude nás rok uvidíš 😍

petapal
27. říj 2016

@jasmine2258 to mně mrzí příště to určitě klapne hlavně se netrap vím jak ti je

@luciebx to samé i tobě zlato holky bojím se pak toho ultrazvuku jen ať je vše v poradku

adusku
autor
27. říj 2016

Moc mě to mrzí kočičky :(
Brzy se zadaří ❤

luciebx
27. říj 2016

Děkuji

jasmine2258
27. říj 2016

@petapal
@adusku
@luciebx dekuji holky, pokusím se to moc neřešit a budu se těšit na další pokus. 😊👍Jak říká Lucka, rok 2017 bude náš! ☺️🍀

luciebx
27. říj 2016

@jasmine2258 jasné 😍 Máme to v kapse

adusku
autor
27. říj 2016

@jasmine2258
Jasné 🙂
2017 přinese štěstí 🍼❤

lucka6969
27. říj 2016

Ahoj holky, mohla bych se přidat? Jsem po jednom neuspesnem ET a v prosinci nás snad čeká KET.

luciebx
27. říj 2016

@lucka6969 ahoj a vítej. Snad se zadari. 😍Kolik mate mrazacku

lucka6969
27. říj 2016

@luciebx dekuju. Jen dva. Jsem z toho trochu rozladena. Víš jak...přemýšlím jestli byla dobrá stimulace, jestli nezměnit car, třeba by to dopadlo jinak apod. Zase jsem četla, že tři blastocysty není vůbec špatný výsledek, ale nevím no...

luciebx
27. říj 2016

@lucka6969 to mas krásný. Mě nakonec mrazili jen jedno. Teď sem po prvním ET a spinim už 3den test nic sem 13 den po transferu takže je to jasný. Já doufala aspoň ve dva mrazacky. Ale poslední bojovnicek musí vyhrát

lucka6969
27. říj 2016

@luciebx já test ani nedělala, vůbec nic mě nebylo, tak jsem sla rovnou na krev, která to potvrdila. Ty na krev jdeš kdy? A na KET? U nás se hned v následujícím cyklu nechodí, jde se až ten další. Takže doufám, že MS přijde brzy, jenže utrogestan mi to vždy pěkně natáhne. ☹

lucka6969
27. říj 2016

@luciebx ...tak už jsem se dočetla, až na velikonoce 🙂

luciebx
27. říj 2016

@lucka6969 jojo Velikonoce. Teď si dam pauzu. Hlavně nemůžu hned zase letět do ČR. Malej školu a tak. Jinak já na krev nejdu. Je to zbytecne. Jinak já utros vysadila poslední sem zavedla včera ráno a tři dny jen tak divné hnědé spineni dala sem si červené víno ať se to rozjede ale břicho vůbec necítím jako na m/s. Možná pomůže sexik ☺️😇☺️

lucka6969
27. říj 2016

@luciebx taky bych nešla, ale u nás je to takové pravidlo, chodí se vždy. Já taky poslední zavedla včera ráno a počítám, ze dřív jak za týden MS nepřijde, do kelu!

luciebx
28. říj 2016

@lucka6969 no já žijí v ÚK a na krev do ČR nepoletim 😂😉

lucka6969
28. říj 2016

@luciebx to chapu... ale mohla bys 😀

darinka84
30. říj 2016

holky můžu se k vám přidat na pokec? zítra začínám s prvním pokusem..mám před sebou dlouhý protokol, tak hurááá do toho 😀

adusku
autor
30. říj 2016

@darinka84
Držím pěstičky 🙂
Není se čeho bát, já ani nepoznala že se dopuju hormonama 🙂

adusku
autor
30. říj 2016

Hezkou neděli děvčata 🙂
V pátek jsem začala maličko špinit, tak jsem doufala, že by ta iui nakonec mohla vyjít a ani prd, dostala jsem to😞
Pěkně mi to ta stimulka rozhodila, přišlo to o 5 dni dřív.
Takže zítra volám do CARu co dál.

jasmine2258
30. říj 2016

@adusku to je mi líto. Vítej do klubu nevzdávajících se!!! 🍀✊

adusku
autor
30. říj 2016

@jasmine2258
Děkuju kocičko 😙
Tak lehce se nevzdáme! A co ty? Kdy bude další pokus?

petapal
30. říj 2016

@adusku to mně mrzí holky příště se dočkate určitě

darinka84
30. říj 2016

@adusku to já tak nějak doufám, že moje tělo bude spolupracovat 😀 po laparce jsem šla hned domů, IUI ani nevím že bylo, po revizi jsem byla taky hned cajk...tak snad i tohle bude pohoda... 😉

Strana