Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@jasmine2258 tak držím palecky
@luciebx aha, už tomu rozumím. 😉
@luciebx
@petapal jinak hlásím, že jsem začala špinit....myslím, že MS je brzy tady. Nevadí, ještě si pro jistotu zavolám na výsledky té krve a pokud to dopadne špatně, budu doufat, že se MS co nejdříve rozjede v plné síle, ať můžeme co nejdřív začít s přípravou na další pokus. Doufám, že to bude v prosinci možné a všechny prohlídky, OPU apod. stihneme ještě před Vánoci! Ach jo, zase to čekání...
@jasmine2258 tak si do novyho roku odpocneme. Oslavíme Silvestr se sklenkou něčeho dobrého 2017 bude nás rok uvidíš 😍
@jasmine2258 to mně mrzí příště to určitě klapne hlavně se netrap vím jak ti je
@luciebx to samé i tobě zlato holky bojím se pak toho ultrazvuku jen ať je vše v poradku
Moc mě to mrzí kočičky :(
Brzy se zadaří ❤
Děkuji
@jasmine2258 jasné 😍 Máme to v kapse
@jasmine2258
Jasné 🙂
2017 přinese štěstí 🍼❤
Ahoj holky, mohla bych se přidat? Jsem po jednom neuspesnem ET a v prosinci nás snad čeká KET.
@lucka6969 jojo Velikonoce. Teď si dam pauzu. Hlavně nemůžu hned zase letět do ČR. Malej školu a tak. Jinak já na krev nejdu. Je to zbytecne. Jinak já utros vysadila poslední sem zavedla včera ráno a tři dny jen tak divné hnědé spineni dala sem si červené víno ať se to rozjede ale břicho vůbec necítím jako na m/s. Možná pomůže sexik ☺️😇☺️
holky můžu se k vám přidat na pokec? zítra začínám s prvním pokusem..mám před sebou dlouhý protokol, tak hurááá do toho 😀
Hezkou neděli děvčata 🙂
V pátek jsem začala maličko špinit, tak jsem doufala, že by ta iui nakonec mohla vyjít a ani prd, dostala jsem to😞
Pěkně mi to ta stimulka rozhodila, přišlo to o 5 dni dřív.
Takže zítra volám do CARu co dál.
@adusku to je mi líto. Vítej do klubu nevzdávajících se!!! 🍀✊
@jasmine2258
Děkuju kocičko 😙
Tak lehce se nevzdáme! A co ty? Kdy bude další pokus?

@jasmine2258 já žijí v Anglii víš. Letět do ČR až na jaře. Dva týdny. Tam se květu snad dle cyklu na ket. V únoru sice do ČR letim ale letime lyžovat