Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@adusku dá se to zjistit z krve v čem byl problém?
@fandysek_1
Doufám, že něco jo. Brali mi jí hned po výsledku opu. Tak uvidíme. Mám papír s poznámkama, na co se chci zeptaj 🙂
@adusku je fakt, že dnes jsou doktoři machři na některé věci...nechápu co dokážou i u léčby neplodnosti...
@fandysek_1
Doufám, že ti machři jsou právě u Apolináře 🙂
@adusku možné to je, osobní zkušenost a Apolinářem nemám
@fandysek_1 ale blba štítna žláza 🙂)
Ženy, můžete poradit? Mám za sebou 2 pokusy. 1. cyklus s injekcema - na vaječníku cysta, folikuly nerostly, přerušeno. 2. cyklus minimálka - folikuly se taky moc nevytáhly, na 1 vaječníku projistotu vůbec nic, takže zas přerušeno. Beru teď Femibion, piju kontryhel. Mám dát další pokus hned v následujícím cyklu, nebo raději posečkat? 😖
@adusku no a aby to bylo ještě komplikovanější, tak manžel má genetickou vadu - klineferterův syndrom - chtěli jsme původně zkoušet MESA/TESE, ale šance, že by něco našli, je minimální, takže bude dárce. A mě dr v podstatě řekl, že su stará ☹ A všichni okolo těhotní, rodí jako kdyby se nechumelilo...A já závidím ☹
@8karolina4 léky to srovnávají a bude mimi 😉
@fandysek_1
Přesně, léky to srovnají 🙂
Já beru listovku, ta by se měla brát dlouhodobě 🙂
A začala jsem pít i Gravidplan kvůli kvalitě vajíček 🙂
@adusku já jsem zdravá, takže mi doporučili jen listovku.
Dnes tu ovulku pěkne cítím. Pěkně mě picha prava strana.
@fandysek_1
To mě před první stimulkou taky, ale beru ho sama od sebe. Má v sobě vše potřebné 🙂
Mě někdy tak bolí, že jsem víc vyřízená než u bolení při ms :(
@adusku to je tím pregnylem, jinak ji cítím, ale ne tolik...
Brala jsem také femibion, béčko a další vitamíny, ale teď jsem to nějak omezila a nikde není žádný rozdíl. Ještě beru hořčík, ale to hlavně kvůli cvičení, mela jsem křeče.
@fandysek_1 no doufam v to 🙂)
Jak se máte holky? Co plánujete na víkend?
@fandysek_1 zítra jdem po sto letech do kina :D ... na Pohádky pro Emu
@hope01 🙂 četla jsem o tom v časopise...prý hezký film tak, ať se vám to líbí
@fandysek_1
Mě čeká oslava 1.narozenin syna kolegyňky 🙂
Je taky z IvF a pro mě je to takovej ten motor, že zázraky se dějí 🙂
@fandysek_1 Ja budu v praci. 🙂 máme kavárnu a tak tam na chvilku musím - vše zkontrolovat. 🙂 dat dort a domu 🙂)))
Holky kdy mohu jít na IVF na OPU jsem byla 18.10 doktorka mi rekla v gennetu, ze az v únoru není možný uz leden? Bylo to bez ET.
@adusku zázraky se dějí, to je pravda, užij si oslavu 🙂
@8karolina4 to je hezké mít kavárnu, také jsem chtěla, ale pak jsem šla jinou cestou
Hezkou neděli kočičky 🙂
Mám dotaz, máte některá zkušenost s drmkem obecným?
Slyšela jsem na něj hodně chvály, prý podporuje ovulaci atd, ale mám obavu, jak by se pak snesl se stimulkou...
@adusku Ahoj, osobní zkušenost nemám, ale kamarádce rozhodil pekelně cyklus. Já všeobecně nemůžu byliny. Kontryhel mi hrozně protahuje cyklus, takže nic neberu. Zkus spíš femigard nebo gynex. Gynex jsem měla a to bylo docela i ok. Femigard mi opět prodloužil cyklus, ale manžel ho pije za mě 🙂. Ten chudák pije teď všechno...femigard, emulips. 🙂
@fandysek_1 je to hezky. Ale moc práce 🙂) už se těším at budu doma 🙂))

@jani1982
Já se jen modlim, ať nám to nepočítaj a ať byl třeba jen pozdě píchnut ten Pregnyl 🙂
Děkuju kočko, tobě taky držím pěstičky 😘