Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@fandysek_1
já beru ten gravidplan, ale chtěla bych těm vajíčkům nějak pomoci 🙂
@adusku zkus spíš ten gynex nebo femigard, také jsem pila anděliku čínskou 🙂 Jinak moje kamarádka měla šílený problémy s otěhotněním bylo jí 36 téměř bez vajíček a teď, už má holčičku. Pila právě ten drmek a musela ho vysadit. Změnila CAR a povedlo se. Takže jak říkám zázraky se dějí.
ha, zjistila jsem, že máme u nás na vsi šikovnou paní. Byla jsem u ní včera na "masáži" (spíš teda odblokování a uvolnění různých skřípnutí atd.) Noa při té příležitosti jsem se zmínila i o IVF, tak mi doporučila ještě chvilku počkat a pak se snažit směřovat hormony na období po úplňku a mám jí dát vědět smskou, kdy to bude 🙂 . A nesmějte se mi 😉, mě tyhle věci mezi nebem a zemí celkem zajímají 🙂
@hope01 cvičila jsem jeden čas Mojžíšovku a nechala si odblokovat kostrč, takže nic není skutečně nemožné a úplněk je mocný 🙂
Ahoj holky.
Jedu z kontroly. Ten první pokus se nám počítá
A IvF odloženo na neurčito :(
@adusku jakto? :(
Měl mě dnes na starost přednosta CARu a řekl, že je sice fajn, že jsem zhubla od ledna 25kg, ale abychom se snažili vyhnout dalšímu neúspěchu, tak mám dorazit až zhubnu dalších 15.
Když jsem mu oponovala, že i ženský co vážej 130 kilo podstupujou IvF, tak mi řekl, že je to ale risk a hrozná žátěž
On je všeobecně vysazenej na tlustý :(
@adusku takže pro mě by to bylo jednoznačně krok k výměně CAR...tohle si nesmí dovolit NIKDO NIKDY. Mě tohle tak točí. Jakej risk, jaká zátěž? Kriste pane. Tak bych mu řekla, že k němu, už nikdy nepřijdu a otočila bych se na podpatku.
Proč se ten pokus počítá, když nedošlo vůbec k vložení embrya? Poptala bych se na pojišťovně.
Tak jsem holky psala na pojišťovnu a pokus se počítat bude :(
Co což, ušetříme za jídlo 😂
@fandysek_1
Ještě jednou děkuju, ty víš 🙂
@adusku tak to je mazec, kdy dalsi pokus?
@adusku 😉 nemáš za co
To je škoda, že je ten pokus pryč. Nevadí, nic není ztraceno a můžete zkusit zase. Jestli si odhodlána dát si pauzu, hubnout nebo cokoliv jiného držím palce 🙂
Ahoj holky, dnes jsem patý den od IUI a stále mě picha podbrisek, ale jinak se cítím naprosto normálně. Pořád věřím, že to dopadne.
@fandysek_1
Určitě dopadne!!! 🙂
Co se dá dělat, takový máme zákony no
Budu se teď tedy věnovat sobě a manželovi
Dohodli jsme se, že zůstanu ještě doma, ať jsem v klídku 🙂
@8karolina4
Udělám vše proto, abych si ho nadělila v únoru k třicátinám 🙂
Ahojte děvčátka, tak co máme se?
Dnes celý den přemýšlím, jestli fakt nezmenit CAR
Moje gydařka spolupracuje s Iscare, takže by kontroly probíhaly u ní a u nich by byla jen Opu a Et.
Jaký na to máte názor?
@adusku Ahojky, já jsem po IVF a Iscare vřele doporučuji!!! kdybys chtela na kontroly v ISCARE, tak se objednej k Dr. Jaržembovský ta je skvělá, umí to všechno skvěle naplánovat 🙂
ja iscare a taky super zkusenost, zatim, jeste teda nemam pporade nic za sebou, ale pocity jsou fajn...
@adusku nebyla bys první ani poslední, kdo změnil CAR. A je super, když lékařka spolupracuje a můžeš k ní chodit na všechny možné ultrazvuky a vyšetření.
Já chodím do Pronatalu a jsem více méně také spokojená.
Ahoj holky, mám dotaz...Včera jsem byla na OPU a bylo mi řečeno, že bylo 15 folikulů a podařilo se odebrat 13 oocytů. Dnes jsem si volala na výsledek a sdělili mi, že zralých vajíček bylo jen 5, z toho se 4 podařilo oplodnit. Myslíte, že by mohla být nějaká šance? Je mi jasný, že to závisí na mnoha faktorech a že na počtu až tak nezáleží. Jen mě trochu zarazilo, že odebrali 13 vajíček, ale jen 5 bylo zralých...
Ahojky holky doufám že se k vám do debaty mohu přidat, začínám můj první dlouhý protokol na IVF 🙂 v úterý jsem byla na injekci Dipherline, v ten den dobrý, jen včera mi bylo děsně špatně, zvracení, únava, bolí mě i kosti ☹ holky myslíte jeto náhoda??nebo máte některá podobné stavy??(třeba to může začínat i střevní chřipka), když jsem četla příbalový leták tak tam byli uplně jiné vedlejší účínky 😒 děkuji za rady

@8karolina4 manžel by byl nejradši abych byla doma i teď, chodím na zkrácený úvazek (pracuji i z domova) a ještě mu pomáhám s podnikáním.