Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Nesnáším období okolo narozenin. Vždycky se dostanu akorát to deprese. Zase o rok vic...v tuto dobu uz to melo byt přece vsechno jinak!!! Podle mych životních plánů jsem už teď měla mít tříleté dítě a pomalu se chystat na druhé!!! A kde jsem ted? V kolotoči snažení a zklamání, roky utíkají a my s tím nemůžeme vůbec nic udělat! Do toho dneska opět 1.DC, takze o to vic mě to ubiji! Máte tyhle stavy taky? Taková bezmoc a strach, co s námi bude...😔
@jasmine2258 drž se, vyjde
sluníčko a bude zase lépe. Vše se podaří 🙂 a bude mimi.
@fandysek_1 díky moc za podporu. Pravda je, že sluníčko by se hodilo. Tohle počasí (mlhy apod.) mi moc nepomáhá k dobré náladě. Měla jsem jít v pátek na konzultaci po prvním nevydařeném IVF v říjnu, ale volali mi, že mě musí přeobjednat, že doktorka v CARu nebude, tak jdu až ve středu a k jinému doktorovi. Další pokus tímto tempem vidím tak nejdřív v únoru, když se bude muset čekat na 1. DC se stimulací a ještě má pojišťovna měsíc na schválení žádosti o IVF, do toho budou Vánoce a v CARu určitě nikdo nebude...ach jo, kdyby se to všechno aspoň tak nevleklo!!! ☹
@jasmine2258 neboj, třeba to v lednu ještě stihnete 😉. Pojišťovna to schválí brzy. V prosinci začnete a leden to jisti. Také si chci volat do centra, aby mi řekli kdy začne stimulace.
@jasmine2258 Ahojky s tim sluníčkem se přidávám, pár paprsků by hnedka zlepšilo den i náladu 🙂 držím ti palečky ať na konzultaci ti vyjde vše oki 🙂 já myslím že by ti to mohlo vyjít i v lednu, pojíšťovna to má opravdu velice brzy schválené, u mě to měli za pár dnů, pač mi museli žádost prodlužovat, neboj po druhé to vyjde, držím ti vše co mohu 😉 já jedu zítra do Caru pro druhou stimulační injekci a pro stimulační léky, tak jsem zvědavá kolik si toho přivezu 😖 s tím časem máš pravdu, mě přijde že den má snad někdy 48 hodin 😠 musíme se něčím zabavit, já ted se připravuji na vánoce tak se snažím o dekoraci a td 😅
@anettak Mě se to nevlece ty dny, mám stále co dělat, ale to počasí je na nic. Nechodis do práce?
@anettak jinak držím palce na zítra, ať je vše ok
@fandysek_1 jj chodím , mám krátké a dlouhé dny ranní a noční, ale když člověk něco chce nebo se na něco těší tak ty dny dny jsou děsně dlouhé ☹ doufejme že ano, měsíčky už přišly tak snad ne brzy 😖
@fandysek_1
@anettak diky, holky. Už mě to pomalu přechází to negativno ☺️ mějte se fajn a držím vam moc palce ✊🍀
@jasmine2258 neboj ono bude vse v poho, pujst si peknej filmek dej si cokoladu a mysli na neco pekného😀 me to pomaha 😀
@anettak já vím, někdy je to děs a i si pobrečím...teď chodím víc cvičit, aby jsem to všechno trochu spláchla...
@jasmine2258 pojišťovna to má rychle schválené. U nás jí to trvalo něco málo přes týden. Tak snad to stihnete ještě v lednu 🙂
@fandysek_1 joo slzy u mě také jsou, nejvíce jsem to prožívala když mě nevyšli IUI, to jsem vždy probrečela ☹
@anettak to jsem taky brečela hodně, ale zase jsem to nechtěla v sobě dusit, pak jsem šla na skleničku a bylo to lepší...hodně jsem tomu doma věřili, že to vyjde ☹
@anettak
@fandysek_1 já kolikrát taky dost brečím...prostě to někdy musí ven, aby ten šutr na prsou nebyl tak těžký...
@fandysek_1 já jsem také hodně věřila že u nás IUI vyjde, to přítel byl více realista a nedával tomu moc velkou šanci 😒 a měl pravdu......nikdy by mě nenapadlo že budeme muset řešit IVF, s přítelem tomu všemu jdeme dosti naproti tak doufám že bude vše oki 🙂
@jasmine2258 po sklence dobrého vínka je vždy lépe 🙂
@jasmine2258
@anettak je to někdy fakt náročný, my jsme byli natěšený, že to vyjde a pak studená sprcha. Tak jdeme dál. Chci taky IVF. To by mě ani ve snu nenapadlo, že to taky někdy budeme řešit. Šok to byl hlavně pro chlapa. No nedá se nic dělat. Teď jsme oba dva zdravý a stejně to nejde. 😕
@jasmine2258
Ale notak, hlavu vzhůru kočičko 😘
Taky jsem si vše představovala jinak. Nejdřív by mě nenapadlo že nám to nepůjde přirozeně, pak zklamání že musíme na IvF a když už k němu došlo, tak jsem si ani ve snu nepředstavila, že ztroskotam takhle v začátku. A další zklamání dorazilo vzápětí, když mi odmítli druhé :(
Vím jak ti je, ale obě musíme věřit, že ta smůla se brzo odlepí 🙂
A po novým roce se do toho obě pěkně vrhneme, platí? 🙂
@fandysek_1 to je stejne na ** píp** , jste oba zdravý a stejne to nejde, u nás alespon víme že malý problémek máme ve spermíkách, nic více se nenaslo, hlavní je ale že jsou ted zpusoby kteryma to muzeme resit 😅
@adusku ty jsi zlato! 😚 To víš, že platí! 👊 Se sedmičkou na konci to bude určitě náš šťastný rok, holky!
@fandysek_1
@anettak moc vám všem děkuji. Vím, že vy mi rozumíte s mate to taky težké (mnohdy o těžší)...nesmíme to vzdát! A nevzdame! 💪😉
@jasmine2258 jasně že to nevzdáme, musíme se vzájemně povzbuzovat, mě třeba hrozně pomáhá si tu číst různé příběhy a články, i když s přítelem doma o tom všem celkem hodně mluvíme ale stejně je to jiné si číst příběhy jiných 😉 alespon mám velký přehled o všech možnostech které jsou kolem IVF atd 😅
Holky potřebuji poradit čeká nás další pokus o IVF tentokrat se to snad dotáhne do konce.?jake vyšetření požadovat při diagnoze alergie tedy bylo mi řečeno, ze se navzájem moje vajíčko a jeho spermie nemají rádi a jde to řešit pouze umělým, ale dá se požadovat ještě nějaké vyšetření?
Ahojky holky tak ve středu v Caru vše v pořádku, od zítra začínám stimulovat gonalem a prednisonem 😉 do ctvrtka a pak kontrola, doufam že vše pujde jak má...
Krásné sluníčkové odpoledne holky 🙂
Vrátila jsem se od mudry a v lednu, přesněji koncem ledna se vrhneme do druhého IvF přes Iscare, respektive tam půjdu jen na Opu a ET 🙂
Mám radost, neposlala mě do háje jako pak docent :D
Děvčátka poupátka, doporučila mi něco na kvalitu vajíček, že mám zobat... máte typy? 🙂
@adusku parada, gratuluji! 😉 👍 Ja beru Femibion 1 a manželovi jsem ted objednala taky Folandrol. A chtela bych jeste zkusit ty grepy při stimulaci. Musim to jeste načíst, kdy se mají jist přesně. 😉

@8karolina4 Štítka je už v normě, ale pořád to je strašák. A asi bude, hlavně prý v těhotenství, takže se to musí hlídat.