Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@adusku na kvalitu vajicek je dobrej inositol - bud ho muzes koupit zvlast nebo je ve fertiprone, inofoliku atd...
Za me Iscare je nej 😉 drzim palecky!
@jasmine2258
Grepy? To slyším prvně...
A co ty, už máš lepčejší náladu? 🙂
@adusku Jj, depka už pomalu opadá. 😉👍 O těch grepech to zjistím a napisu, na co je to vlastně dobré 😄 hezky den! 😊
@adusku tak už vím!!! 😄 Grepy se mají jist 5 dni pred ovulaci až do ovulace a prý mají dobrý vliv na ovulacní hlen....holky si to moc chválí, ale netuším, jak moc je to prospěšné pro nas IVFky (možná je to zbytečné???) 🤔A pak jsem jeste četla, že je dobrý dat si červené víno, aby lepe vyrostla sliznice...tak pro nas ma asi větší smysl to víno?? 🤔 Samozřejmě ne po flaškách 😄
@jasmine2258 na grepy se ... ,dej si vždy večer sklenku vínka a po zavedení ananas 😉 ten je prý na uhnízdění.A kup si v lékárně Superfolin 🍀
@tammm ananas si koupim, uz se na nej tesim 😉mam ho rada, holky neuverite co se mi dnes rano stalo😨 jedu si k doktoroj na odbery skrz predoperacni vysetreni a sotva zajecu za barak a jak se silnice klouzala tak jsem mela nehodu🚗😖 predek u auta v p...., to se opravdu muze stat jen me☹
@anettak jezis, hlavne ze se nic nestalo
@8karolina4 nn nastesti to odprdly jen plechy😔
@tammm ááá, děkuji za radu!!! Tak tedy grepy nebrat a nacpu se ananasem! 😀 K čemu je ten Superfolin, prosím??? 🙂
@anettak sákryš! 😲 Tak hlavně, že se Ti nic nestalo. Plechy se opraví. 😉 Dávej na sebe bacha! 😉
@jasmine2258 nastesti to byla stara felda😀, kdyby nabourala seata tak bych mela asi pod stromeckem peknou fakturku na opravu😈😝 v patek jedu do HK na kontrolu a radeji jedu vlakem, pritel je v praci a pres 80 km tadsi sama nepojedu😠
@anettak to mas kus cesty 🙂 tak priste opatrne 🙂)
@8karolina4 od nas vyjedu v 5:18 a doma budu ve 13:12:grinning: tak ze super vylet :-P
odkud jsi a kam jezdis? to je des 🙂)) ja to mam 25 min od prace 🙂 tak pohoda
Tak já hlásím po punkci 18vajec 😍a dnes jsem volala a zatím máme trojbunecne. Ctyrbunecne a po icsi pěti a osmi. Zítra opět telefonát.
@8karolina4 jsem z Vermerovic, to je orlicko ustecko a jezdim do Hradce Kralove do Sanusu
@jasmine2258 superfolin 1 je Plánování těhotenství a Superfolin 2 pro tehotné myslím od 2 trimestru.Je v něm vše co tělo potřebuje,vit E,C,B2,B6,B12,biotin,niacin,kys.listova,jod a nějaký Quatrofolic.
@tammm já beru Femibion 1 (už asi 4 měsíce a mám na další 2 měsíce nakoupeno). Myslím, že to bude asi něco na stejné bázi (mrknu na složení). Taky by tam mělo být vše, co tělo potřebuje při plánování těhotenství 😉
@jasmine2258 tak to jooo,to bude skoro to stejný,super.
👏
@pajule88 wooow! No tak to je super! Gratuluji! 👏😉
@jasmine2258
Grepy stejně nemám ráda 😂
A na čerstvej ananas jsem alergická :(
Takže já si dám to červené 😃 a mám doma ještě Gravidplan, tak snad to bude stačit 🙂
@anettak @jasmine2258 @adusku
Holky, moc děkuju. Potichoučku se radujeme, ale zatím to nechceme zakřiknout. Držím palce, ať se to tady brzy hemží fotečkama od vás 🙂

@jasmine2258 Děvčata taková otázečka ! dneska jsem začala stimulovat, mám si dát na něco pozor?? mám třeba přestat pít kávu? když jsem se ptala v Caru tak mi řekli že se nemusím nijak omezovat 😒 máte nějaké tipy nebo rady?? asi před půl rokem jsem baštila rok femibion a zitra jsi ho koupím, abych měla dobrý pocit že vše dělám pro to aby vše šlo v poho