Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@fandysek_1 moc bych ti prala aby to bylo tehu!a tve neupinani chapu.dej nam vedet...v lednu bych mela take zacinat stimulovat
@sukubka těhule asi nebudu, ale možná bych mohla začít stimulovat hned na začátku ledna, když to dostanu teď. Trochu jsem zašpinila a zítra čekám MS. Takže uvidíme.
Kam chodíš do centra?
@pajule88 Jo ty Vánoce jsou peklo! 😠 Ty jo ten tlak máš tedy ohromný. 💣Tak snad něco vymyslí aby jsi se cítila lépe jak ty tak mimi! Já jsem začala opatrně pít zázvorový čaj, něco na mě leze a pomáhá mi na tu žáhu. Jsem hodně unavená, nejraději bych jen spala, přisuzuji to oběma situacím současně jak těhu tak nachlazení.. Tak snad v úterý 3.bude vše v pořádku na CARu a 17. 1. už jdu do svojí gyne..
Dneska jsem byla 3 den cyklu na hormonalnim profilu nechala jsem si i zaplatit ten test na SMH melo by to poznat reservu vajecniku.
Manzel ji jen centrum vitaminy.
Nebo spis AMH 😉
Už je mi lépe, nakonec jsem nemoc vyhnala. Ale jak nevím, co je bolest hlavy, tak jsem 3 dny celkem slušně poznala, fuj už nechci..Dneska jsem byla naposledy v Caru. Vše je v pořádku, máme už 2cm a je vidět horní i dolní končetina, to je tak roztomilý... Jak jsi dopadla ty? Co u tvé gyn.? A co ten tvůj tlak? Já mám další návštěvu 17. ráno na lačno u své gyn.
@pajule88 to mě moc mrzí a budu ti držet palce, aby další pokus vyšel 🙂 hodně síly
😢
@prmarket jinak moc gratuluju a je moc fajn, že jsou tady i pozitivní zprávy 🙂
@sukubka u mě 1 DC a zítra volám do caru, nejspíš ještě jeden cyklus vynecháme a zkusíme jen inseminaci, když jsem tento cyklus měla asi 14 dní opoždění
Jinak zkuste koupit wobenzym na špatný spermiogram, femigard a hodně éčka. U nás to pomohlo.
@fandysek_1 Děkuju, nevzdáváme se. Sice to je boj, ale vidina zdravého a šťastného miminka je silnější.
Holky, jsem totálně vytocena. Dnes jsem byla u svého gynekologa s tím, že mi nějak hapruje MS a co jako s tím. Tak nejdřív začal s tím, že chodím do caru a ať si to řeším tam. Nenechala jsem se odbýt a říkám mu, že si to mám vyřešit u svého gynekologa. Tak mi hned začal psat utrogestan. A na to konto murříkám, že bych chtěla udělat hormonální profil...dostal vztek a jako pominutý mi začal vypočítat dny, kdy mam přijít na krev. A že ten cyklus mi teda srovnávat nebude, když chci tohle. On neviděl 3 roky můj hormonální profil a hned mi cpe utros. Hormon, který fakt není spásný. Už jednou mě totálně naštval, když mi řekl, že mam vyměnit chlapa, když nam nejde mimi. Uff musela jsem se trochu vypsat...sorry za roman.
ty bys měla spíš vyměnit lékaře...rapl
@fandysek_1 Děkuji za gratulaci a doufám, že se všechny brzy přidáte..No to je tedy materiál ten tvůj gyn.. Nechceš se obrátit spíš na někoho jiného?
@astyna už o tom uvazuju delší dobu, ale hledej dobrého gynekologa, jsem z toho špatná
@prmarket dnes večer si chci pročíst nějaké recenze na doktory
A jak je tobě? Si na neschopence?
@prmarket Děkuju 🙂 Po 2. porevizní menstruaci se prý můžeme začít snažit, tak zajdeme znovu do CARu. Máme ještě 4 mrazáčky, tak je zkusíme. A ty se neboj, vývoj máte dobrý, tak snad není důvod se strachovat. My měli problémy od začátku (krvácení), takže prostě asi nebylo něco v pořádku. Držím palečky, aby vám vše vyšlo 🙏
@fandysek_1 Odkud jsi? Kdyby jsi byla pražská, mohu doporučit, nevím tedy zda ještě přibírá ale jsem moc spokojená..Je mi celkem dobře, pálí mi často žáha, musím častěji jíst aby mi nebylo blbě a snad už ustupují nevolnosti, dneska bylo dobře. Ale naštěstí jsem nezvracela. Mám hodně citlivé bradavky, ta zima je teď fakt "paráda"..😂 V CARU se mě ptala, zda chci neschopenku, ale musím svojí práci někomu předat. Jdu 17.1. ke své gyn už, tak se jí nechám napsat asi od začátku února, resp. mám asi 10 dní staré dovolené, tak tu si tam ještě musím nějak po lednu nacpat, takže od poloviny února..
@fandysek_1 taky bych měnila okamžitě lékaře...teda už tak to máme fakt těžké a jsme psichycky hotové a ještě narazit na takového rapla...no teda to je hruza,takocá pocaha by ani neměl být doktor..
@prmarket vezmu si ráda kontakt na každého dobrého gynekologa, tohle je vážně moc
Přišla jsem domů a říkala jsem to manželovi a ten byl totálně naštvanej, že se doktor zase takhle blbě choval. Hlavně mě to psychicky totálně dostává, protože poslouchat doktora, že mám vyměnit chlapa a že když to nejde má to svůj smysl, atd...a že umělé není taky všemocný. Hnus fakt...
@sukubka to je právě ono...já potřebuju podporu a ne doktora, kterýho obtěžuje moje návštěva 2x ročně
@pajule88 takže teď se těšíš na ms a pak hurá do toho 🙂
já si jdu dát panáka vaječňáku a pak čaj báby radnické 😀
Ahoj kočičky 🙂
Nějak jsem to tu zanedbávala a koukám, že se u vás událo spousta věcí.
Těhulkám držím pěstičky ať je všechno v pořádku a ostatním aby se brzy zadařilo.
@pajule88 Mrzí mě to :( jak ti je? Zvládáš to? :(
@jasmine2258 a co ty? už máš po?
@adusku a jak se daří tobě?
@adusku Děkuju, docela ano. I když teda dneska jsem byla na oslavě narozenin malé neteře. Všude samé děti a tři těhulky, do toho to bylo poprvé, co jsem od revize potkala tchýni. Bohužel jsem se nevyhnula objímání a výzvěd, jak to zvládám, jak jí to je líto, ale že se nám určitě zase zadaří, jen na to nesmíme myslet...Jak na to asi nemám myslet, když přirozenou cestou mít mimčo nemůžeme?! Hrozně fajn odpoledne. Na jednu stranu jsem ráda, že se o mě zajímá, ale zrovna o potratu se nemluví moc dobře. Jinak už to jsou skoro dva týdny a myslím, že jsem se s tím vyrovnala docela dobře (až teda na dnešek).
A co ty? Nový rok, nové pokusy?

🙂 ahoj holky, nějakou dobu jsem nepřispívala. Trochu mě to všechno semlelo a když jsem nechodila na MK bylo to lepší. Jenže...nic nemůže být jen tak. 22.12. jsem čekala MS a ta nikde. Test negativní a tak jsem zvědavá, co tohle zase má znamenat. 4.1. jdu ke svému gynekologovi. V lednu jsme měli začít stimulovat na IVF a teď tohle. Poslední rok MS jako hodinky a když má přijít stimulace je vše na prd. Na těhotenství se moc neupínám.
Takže držím palce těhulkám a snažilkám do roku 2017, ať nám to vyjde 🙂