Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@misula29 taky držím moc palce, ať to vyjde! 😉 Je fajn mít mrazáčky. Člověk je pak trochu klidnější. 😉 Kéž by nebyly potřeba a nechali jste si je až na dalšího mimíska. 😉
@jasmine2258
Už ses objednala? 😃
@adusku byla jsem ráno na krvi, to jooo...výsledky budou kolem 15:00 hod. a pak se podle toho domluvíme, co dál 🙂 🙏 prosííím, ať to klapne! 🙏 Amen! 🙂 🤰
@jasmine2258
Držím všechny palce!!! Pak hned piš!@! 😙
@jasmine2258 přesně to si říkám taky 🙂 Jinak samozřejmě bych byla raději kdyby to vyšlo hned napoprvé,ale jak to pročítám ,tak je to spíš vyjímka 🙂
@adusku určitě napíšu. 😉
@misula29 ale výjimka potvrzuje pravidlo....takže neházet flintu do žita a věřit!!! 🙏 😉👍
@jasmine2258 věřím , nikam nic házet nebudu,díky 🙂 Necháme se překvapit. Jen se zeptám je normální ,že mě popichuje na vaječníkách třeba když si pšiknu ,že je to třeba podrážděný ještě po opu ? 🙂
@adusku
@jasmine2258 tak tfuj, tfuj 🙂 To je 👽 Prvně čekání jestli se to chytne , pak jestli bude srdíčko,atd.... grrrr Předtím jsem to vůbec neřešila a žila ve sladké nevědomosti bez netu 🙂
@misula29 děkuji, Tobě taky tfuj, tfuj, tfuj! 😉
@gabcat
Já ti říkám, že dřív jak v ne to nemá smysl 😂😂
Nesmíme být takový pokušitelky 😃
@misula29
To čekání vlastně nikdy nezkončí 😥😃😃
@jasmine2258
To mi povídej, jsem jak na trní... ještě že Péťa koupil ty křupky a zmrzku, jinak bych si do 3 okousala gelovky 😂
@gabcat
Obrovskýýý 😂😂😂
Ale ukažme si na toho, kdo za to může, že 😂😂😂😙
@jasmine2258
Tak jako ty jsi teď prioritní kus 😃
Nooo, je to tak a je to pěkně fuj 😂

@lussinka88 Tak to jsem rada 🙂 Doma mam 11kg dite a denne ho taham, chodim i cvicit..tak jsem rada, ze nebudu muset prestat 🙂