Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@jasmine2258
Testovat správně máme až 21.2. 😃
Ale když tu vidím tu radost, tak ten test počůrám snad hned 😂
@adusku 😂😂😂 to se nedivím...taky bych měla nutkání! 6 dní...dlouhých 6 dní...brrrr....už, aby to bylo!!! Strašně moc bych vam to prala! ✊️✊️✊️
@jasmine2258 Jj, přesně tak, pětidenní blastocysta. A za normálních okolností bych měla den očekávané MS 21.2. no 🙂 tak už jsem pochopila to datum 😀
@jasmine2258
To je... já nevím 😃 mám ms rozharašenou a chodí si kdy chce 😃
Ano, pokud se nepocita den opu, tak ji bylo pět 🙂
@gabcat
Mě taky 14 dní, ale copak se to dá vydržet? 😃
I Apo jsem v papírech měla že test už 10tý den 🙂
@jasmine2258
Víš jak jsem včera čuměla? Jak puk 😂
Takovejch schodných věcí 😃
Volala jsi k tý mudr?
@adusku ještě ne, jsem v práci a musím vychytat vhodnou chvíli, kdy v kanclu nikdo nebude. 🙂 Není se tu moc kde schovat. 🙂
@jasmine2258
Na wc 😂
@adusku jo a co když vedle v bude trůnit nějakej chlap na pánských. Jde do docela slyšet! 😀 Nehodlám riskovat. Zatím je to TOP SECRET! 😀 Jo a teď jsem si všimla jednoho tvého komentu. Že je to zázrak, že je to přirozeně....to teda joooo! Já už jsem toto úplně vzdala a upínala se pouze na IVF! A když to vyjde, tak mi nebudou muset propichovat břichoooo při OPU! Jupííí!!! 🙂
@jasmine2258
Jasný 😃 to je pochopitelný 😃
U nás by to taky nešlo, na spejsu je celkem 20 lidí a v kuchyňce a na hajzlíku taky věčně někdo šmejdí 😃
Je to zázrak a o to víc to vlévá naději do žil i mě 🙂
@adusku to jsem ráda, že to tak bereš!!! Jasně, hlavu vzhůru!!! Jednou je to přestane bavit a ty děti nám sešlou!!! 😉 A třeba hned! :-P
@jasmine2258
To by bylo dobrýýý 😍
Hele klidně i dvě 😃 pak se ale fakt budem muset stěhovat 😃
Beru 🙂
Taky se uklidňuju tím, že máme kdyžtak nanučka ☺
Ahoj holky, doufam, ze nevadi, ze vam tady tak "vpadnu"...ale budeme podstupovat pristi mesic IVF..cekame ted na MS, hormonalni profil, a pak jdeme na to..lekar chce u me dlouhy protokol, tedy cca 20-22DC mi pichnou nejakou injekci a 2 tydny po se zacina stimulovat...nevite, jaky je rozdil mezi kratkym a dlouhym protokolem? Dekuji moc..
@pepetousek Ahoj, také mám dlouhý protokol. Dlouhý protokol je o tom, že ti udělají uměle celý cyklus. Krátký je o tom, že se stimuluje v přirozeném cyklu, tj od 1DC. U dlouhého začínáš cca 5DC. Ta injekce kolem 20DC je právě na utlumení přirozeného cyklu... Momenálně píchám stimulaci 6. den v pátek kontrolní UTZ
@nita1984 Moc dekuji 🙂 Jeste jeden dotaz...u stimulace by mel byt asi nejaky klidovy rezim (necvicit, neprepinat se atd.), aby nepopraskaly folikuly...jak je to ale po te prvni injekci (ten 20-22DC)? Take tak? Drzim pesti, at je IVF uspesne 🙂
@pepetousek nene, nemám nařízený žádný zvláštní režim a to já jsem dost aktivní. Teď už tedy spíš odpočívám, břicho docela bolí, ale jinak předtím v pohodě
Dnes jsem podstoupila ET, tak doufám,že bude vše ok, nakonec nám zbylo ještě 5 embyjek k zamražení tak jsem ráda,že máme něco v záloze kdyby to napoprvé neklaplo 🙂
@pepetousek u stimulace nemusi byt zadny klidovy rezim. Ja chodila kazdej den behat 5-7km 😁 a to jsem mela 30folikulu a nepraskly. Prasknout ti muzou jen hormonalne, proto se ovulace blokuje lekama, ktery si pak ke stimulaci pichas (ale to je tesne pred ovulaci, kdyz jsou foliky male- nezrale tak prasknout v podstate nemuzou)... normalne muzes delat co chces i pit alkohol atd... uvidis co telo samo zvladne 😉 ta injekce 20dc je jen na utlumeni hormonalniho cyklu...
@adusku Hmm, ananas s rybičkovkou...slušná kombinace! 😋 😂
@jasmine2258
To nebudu jíst společně 😂
@adusku no jen aby! 🙈 😂
@jasmine2258
Fákt! 😂
To by fakt byla dobytčárna 😂
A ty se nesměj jako, kámoška měla v těhu chuť na vše zelený 😃 takže venku se chtěla neustále pást 😂
Tak ať to nemáš stejně 😛

@jasmine2258
Heleee, mě rohlíkem neopiješ 😃😛 sice ho neobjednáš, ale koukat na ně budeš 😃
A víš co je na tom nejhezčí? Že je to bez IvF. Takže úplný zázrak 😍