Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@adusku upřímně, já tomu stále nevěřím!!! Asi se bojím dalšího zklamání! Dokud to neuslyším od doktora, neuveřím! 😊 Proste jsem tak nejak připravena na to, že zitra MS přijde! ☺ Nechci po obrovské radosti zažít obrovské zklamání! Myslím, že mi všechny tady rozumíte...☺
@jasmine2258
Naprosto tě zlato chápu 🙂
Zavolej k mudr, objednej se na krev 🙂
Držím pěstičky, i když tady už je to tutovka 😍
@adusku vole 😁😁😁to snad neee.... tady jsou nektery individua fakt divny!!!
@jasmine2258 jaaaaaa Ti to rikala!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍 zjistila jsem to uplne stejne 4dny po transferu 😍😍😍 neverila jsem vlastnim ocim!! Je to tam, mooooc gratuluju!
@jasmine2258 heled ber to tak ze co se ma stat stane se. Ceka te jeste dlouha cesta a spousta stresu, znam to z vlastni zkusenosti 🙂)) ale porad se ridim vysse uvedenym heslem a trosku to pomaha.. ja verim ze vsechno bude dobry!! Budu ti moc drzet palecky! Snad i @adusku se bude za par dni radovat 🙂
@jasmine2258
@lussinka88 nooo, tak je to jasný!!! Celou noc budu zase vybírat kočárek a vybavení dětského pokoje!!!! 😂😂😂 No co, těšila jsem se na to tři roky!!! 😂😂😂
@jasmine2258 My se sice ještě neznáme, ale přidávám se ke gratulantům 🙂 Bylo super ten objev sledovat takhle v přímém přenosu 😉 tak ať pěkně prospíváte
@gabcat ahoj, rada Te poznavam ☺ Moooc dekuji! Jestli to bude opravdu pravda, uvěřím, že zázraky existujiiii!!! 😁
@jasmine2258 na to se vykasli... 😁 vim o cem mluvis, mela jsem to stejne ale pak jsem se zacala strasne bat a prvni vec co jsem koupila, tak to byly bodycka az v 18tt .... 😁 ja mela vybranej kocar 6let a ted kdyz uz ho musime do konce unora objednat tak vahaaaaaam 😁... nejhorsi rozhodovani 😁...
@lussinka88 jasně, dělám si srandu 😄 budu vše vybírat až zitra z prace! 😂😂😂
@jasmine2258 hlavne bud v klidu 😁 nechci ti brat radost, ale je na vsechno moc strasne brzo, tak s tou radosti opatrne ju 🙂).... mam radost za tebe, moc ti to preju a verim ze vse bude v poradku, tak se opatruj 😍❤️
@jasmine2258
😂😂😂 já tě úplně vidím 😃
@lussinka88
Dobře, oběsit vyloženě ne, ale zahrabat už jo 😃
Ja vám dámy říkám, že k tý 30tce si ty // prostě nadělim i kdybych si je měla namalovat 😂
@jasmine2258 Obě chodíme do stejného CARU, stejné datum odběru a stejné datum transferu 😀
@lussinka88
@gabcat
@adusku děvčátka, máme tady ranní testování ☺ Myslím, že se dneska objednám na krev 😁
@jasmine2258 veliká gratulace
@nita1984 dekuji, vůbec se tomu mi tomu nechce věřit! 😳Mám úplně strach se radovat! 😊
@jasmine2258 naprosto chápu... a držím všechno, co mám
😘 děkuji moc! 😊
@jasmine2258
To je úplně božííííí 😍
To není žádnej duch, to je regulérní dálnice 😍
Objednej 😃 (krev, ne kočárek 😃)
@adusku s tím kočárkem jsem si dělala vážně srandu! Až takový blázen fakt nejsem! 😂👍 😇 Dálnice!!! To slovo jsem neměla nikdy možnost na MK napsat!!! Zvláštní pocit! 😍
@jasmine2258 Pěkně se barví 🙂 ještě jednou moc gratuluji 🙂

@jasmine2258
Božéééé 😍 je tááám!!!!! On tam jéééé 💟