Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky tak mám za sebou iritaci v celkové narkoze a za 2-3 týdny začínám píchat hormony a v polovině března jdu na IVF konečně 🙂
Zdravím, nepodstupuju nic, ale mám jen dotaz.. všude čtu, že se ptáte na rozpočet za IVF, jak je to s financováním? Myslela jsem, že to jde přes pojištovnu??
Kristýna
@kristynaa_23 to sice ano,ale pojišťovna hradí embryotransfer a částečně léky. Zbytekk si musíš doplatit sama😉
a na kolik to tak běžně vychází přibližně, jestli můžu vědět? 🙂
@kristynaa_23
Léky a výkony celkem 21tisíc 🙂
@adusku dekuji
@adusku čau kočko, jak se cítíš? Já už myslela, že budu zítra stimulovat a MS pořád ne a ne přijít...I když bolesti mám už asi dva dny. Čekám ji každou chvíli. Tak snad ráno, když ne ještě dneska večer. Ještě budu muset běžet pro léky do CARu během 1. DC...naštěstí tam dojedu tramvají od práce. Tak snad vše stihnu 🙂
@jasmine2258
Ahooooj 🙂
To znám... jak naschvál jsem před stimulkou měla 14 dní zpoždění a břicho mě bolelo celou dobu 😃
Ale to nebude tvůj případ 😉
Nedali ti je rovnou?
@adusku nechtěla jsem léky předem, abych náhodou neonemocnela a nepřišla zbytecne o pokus. Minule mi to tak vysvětlovala sestra, ze je lepší počkat až do 1.DC, protože pokus se počítá od momentu vydání léků...😉
Počkej, tomu nerozumim. Pokud bys onemocněla, tak se to může jen posunout ne? Proč hned sebrat pokus? 😞
Já si léky nesla hned jak mi píchla vyvolávačku....
Zajímací toto 🙂
@jasmine2258 neee 🙂 me pri druhy injekci stimulace prisly na boreliozu a o pokus jsem neprisla... (hned jsem musela prestat stimulovat) zacla jsem znova stimulovat za dva mesice z tech leku co mi zbyly doma.
@jasmine2258 já si teda taky nesla dopředu léky, u nás v CAR mi vysvětlili že se to pokus počítá až poté co se začne stimulace jestli jsem je dobře pochopila.
@adusku
@lussinka88
@linusha no já fakt nevím, jak to teda je v reálu. Ale radši jsem ti sestru poslechla 😊
@jasmine2258
Hodná holka 😃
Jak se cítíš před stimulkou? 🙂
@adusku v šoku!!! Prave jsem si udělala ovu test a vylezlo na mě toto 😲 Co si o tom myslíte???
@jasmine2258
Počkej počkej.... buď máš teď ovulku, ale to by ti na utz řekli... a nebo už do Caru nemusíš ☺
Ta druhá varinta je pravděpodobnější 😍
Klasickej těhu test nemáš?
@adusku mám, udělám hned ráno z ranní moči! To zas bude bezesná noc! 😀Ale břicho mě bolí jako bych to měla dostat. Tak snad už neeee!!! 🙏
@jasmine2258
Tvl, normálně mi kápla slza dojetí 🙂
Tě tou laparkou "prošťouchli" 😃
Hned ráno mi napíšeš, jasný?!?!! 😍
@adusku ty jsi zlatíčko! 😘 Děkuji moc za podporu! Jasně, že se ráno ozvu. Ať už to dopadne jakkoli 😉
@jasmine2258 presne takovou carku jsem mela na zacatku tehu 🙂))
@lussinka88 Božeee!!! Prosiiiim!!! 🙏 🙏 🙏 Ať je to pravda!!!
@jasmine2258
To se ozvi jako! 🙂 Ne že budeš celou noc čumákovat 😃
@adusku dala jsem dotaz na hlavní stránku MK a uz me tam matky masiruji, že to nic neznamená 😀 Neboj, to víš, že budu čumakovat! 😀
@jasmine2258
Tady je 80% matek chytrých jak zlatý stránky, vzpomeň si na mě, dotaz jestli někomu odmítli další IvF z důvodu váhy.... dle nich bych se měla jít oběsit 😃
😂😂😂 já Tě žeru!!! 😍
@adusku 😂👍
@jasmine2258
Ooooo, to hlavně nesmím říkat doma 😂
Normálně jsem zjistila, že já asi budu muset chodit na prasáka 😃
Jak nesmím mít vařící vodu, tak mám pocit, že obyčejně teplá nemyje 😂
@adusku 😂😂😂 prej na prasáka!!! 🐷 😂
@lussinka88
@adusku holky, to se podržte! Já to nevydržela a testla hned i tt! A je tam totoooo!!!! 😲 😍 🙏

@fandysek_1
@jasmine2258
Děkuju holky 🙂
Ještě aby se mu u mě líbilo, protože to co mu Péťa vypráví, já bych zdrhla 😂