Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
@misula29 presne tak 🙂 cekani na dalsi cyklus bylo nekonecne 🙂 povedlo se pak napoprve ket. A ted mi v brise dovadi zdrava mrnava holcicka 🙂
Neboj, vam to urcite vyjde. Nam pomohlo urcite nestresovat se, odpocivat, relaxovat. Necekali jsme ze se povede napoprve.
@jasmine2258
To mám radoooost 😊
Tentokrát to bude naposledy, uvidíš 😚
Mě už je fajn, břicho nebolí. A jak se mají dětičky v nemocnici zjistím zítra 😃
@absintka19
Evidentně velmi 😁
Já mu hnojím malinami a Svatovavřineckým 😁
@absintka19 to moc gratuluju, já doufám,že se napoprvé povede 😀 Podruhé to už absolvovat nechci pokud by nezbyl mražáček na ket
@adusku mnam 🙂
@misula29 pro miminko bych udelal cokoliv i do kolena vrtat nechala 🙂 ja co se bojim jehel jsem si pichala tak, ze ani modracek 🙂 jen studeny pot 🙂
@absintka19 my už dva kluky máme 🙂 no já teda modráčky mám 😀 Spíš už taky nejsem nejmladší tak proto jsem si říkala,že když nám není souzeno do třetice ...... ,ale člověk míní...🙂
@absintka19
Užívám si to, lepší jak grepy 😂
I když to víno je hnusnýýý 😂 mám ráda portské, ale dle manželovo slov to není víno a fernet na to taky nepomůže 😃
Tak embryjka jsou ve vývoji všechny 4😍
Některý lepší, některý míň, ale jsou 🙂
Zítra si mám volat kdy bude ET 🙂
@adusku to jsou super zprávy 🙂 držím palce 🙂
@adusku paráda!!! 😁👌 Tak to má být 😉 Já jedu z CARu, ultrazvuk v poradku, ted už jen čekačka na MS a jdem na to podruhé a tentokrat lépe! 💪 Stimulovat budu Gonalem a Synarelem (nosní sprej). Už se těším! ☺
@jasmine2258
Supééér 🙂
Nosní sprey? Ty se máš, žádný týrání dvouma injekcema 😃
Ten gonal má slaboučkou jehličku, ten nebolel, ale ten orgalutran jako sviňa 😃
@adusku jooo, Orgalutran jsem si minule taky vyzkoušela. Pamatuju, jak to pálilo a svědilo...bleee 😝 Nosní sprej bude urcite příjemnější ☺
@jasmine2258
To rozhodně! 🙂
A kdy očekáváš ms?
@adusku cca ve středu/čtvrtek 😊
@jasmine2258
Tak to je za chviličku 🙂
A máš tedy krátkej protokol?
@adusku Jj, zase krátký protokol 😉 Jo a mimochodem, ráda Tě poznávám a zdravím tvou bláznivou kočku 😄👍
@jasmine2258
tentokrát to vyjde, cítím to ve svých skoro třicetiletých kostech 😉😅
Debilní kocour taky zdraví 🐱🙂
@adusku jsi zlato, diky 😚 taky se těším, až mi budeš psát samé pozitivní zprávy! 🤰👼👶
@jasmine2258
Kámoška mi dneska říkala, že když jí zaváděli Matýska, tak byl 6ti denní blastocysta, takže se hned zakousnul...a už 4tý den měla tím pádem pididucha :D
Z toho vyplívá, že bych si příští týden v pátek mohla k narozkám taky nějakýho pididha nadělit :D (sakra a já si chtěla dát po kalíšku :D )
Dobré ráno 🙂
Tak mě právě začaly hrát nervíky :/
Volala jsem do laborky a zatím nejsou schopni vybrat to nejlepší embryjko k transferu :(
Mám volat zase zítra....
@adusku Neboj, určitě se nějaký silák najde 🙂
@fandysek_1
Doufám že jo 🙂
Ale tak snad by mi řekli, že jsou špatní....
@adusku oni nějaké vyberou, podle mě kdyby to bylo špatné tak ti to řeknou 🙂
Holkyyyy, ve 12:15 si pro tu naši blasťu jedem 😍
Slečna na recepci mě upozornila že máme naúčtovanou vitrifikaci, tak asi budou i mrazáčci 🙂
@adusku moc držím palce 🙂 věřila jsem, že to vyjde 🙂
V pátek mě odebrali 11 folíků ,z toho 10 bylo k oplodnění a nakonec máme 9 embryjek,Dneska mě psali že vmáme 1 x 5 buněčné ,,5 x 4 buněčné a
3 x 3 buněčné embryjko .Tak snad to bude i nadále dobrý 🙂
@adusku mám radost, že se to povedlo!!! 👏Tak teď už se jen pořádně zakousnout a zůstat pěkně u maminky! 😉🍀Držím palce a myslím na vás! 😊✊️

@absintka19 týý brďo ,takže nemohlo dojít ani na zavedení? tak hlavně že to klaplo z ketu 🙂