icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

adusku
autor
31. led 2017

@jasmine2258
A to se dela laparkou?
Ty jo, na druhou stranu, pokud je to sance jak se tam dostat tak jedine dobre 🙂

Holka mame to fakt tezky, ale nevzdame se vid 🙂

Me dneska trochu vydesilo, ze jich mam tak malo :(

adusku
autor
3. únor 2017

Ahoj holky, tak dnes poslední utz před pondělní OPU.
Zatím tam jsou a podle mudry mooooc krásný a možná se tam schovává ještě jeden 🙂

Snad bude tentokrát vše ok 🙂

Jo a našla vaječníky úplně v pohodě 🙂

jasmine2258
3. únor 2017

@adusku super zpráva 😉 budu držet moc palce, ať se OPU povede a máš pak krásná embryjka! 😉✊️🍀 v pondělí hned piš! 😊

martik29
3. únor 2017

Tedy jsem zpět, ale než to vše přečtu holky vy jedete...

martik29
3. únor 2017

Mám momentálně velké dilema dostali jsme pobyt na horách v Rakousku ve velmi krásném hotelu kam se pravděpodobně již nikdy nepodívám. Budu v době stimulace a váhám zda jet se stimulací začnu 5.3 a pobyt je 9.3-13.3 tedy jsou tam ultrazvuky kontroly je to od čtvrtka do pondělí takže na ultrazvuk mohu čtvrtek a úterý. Vím, že jsem měla minule stimulační protokol, ale nevím na kolik to musí být přesné? Tedy 6.3 začnu se stimulací a 8 den bych případně šla na kontrolu? stačí to?

adusku
autor
3. únor 2017

@martik29
Já šla sedný a desátý DC, tedy pátý a osmý den stimulky.
Otázkou je jaký máš protokol.
Ale určitě se dá nějak domluvit s mudr 🙂
Klídeček a relax je před tím vším potřeba 🙂

adusku
autor
3. únor 2017

@jasmine2258
Děkuju! 😘
Musela jsem si zazvonit i na kouzelný zvoneček co nosí miminka. Zvonila jsem jak na poplach 😃

jasmine2258
6. únor 2017

@adusku tak co, tak co? Povedlo se? Jak se cítíš? 😊

adusku
autor
6. únor 2017

@jasmine2258
Ahoooj 🙂
Snesla jsem 6 krásně rostlých a macatých vajec 😃
Jestli kvalitních se dozvím zítra 🙂
Jinak vzhledem k počtu embryolog rovnou jako jistotu doporučil i přes kvalitní spermio ISCI a prodlouženou kultivaci. AH a Embryiglue vyhodnotil jako kravinu.

Ale je mi šíleně :(

jasmine2258
6. únor 2017

@adusku no vidíš jaká jsi šikovná slepička! 😉👏😄 Teď už jen, aby se kuřátka pěkně vyvinula! Budu moooc držet palce!!! ✊️✊️✊️🍀Dej pak vedet a ted pekne odpočívej! 😉

adusku
autor
7. únor 2017

Holkýýý, tak 5 vajíček zralých, 6tý nechali dozrát, všechny je oplodnili ISCI, 4 se jeví jako oplodněné 🙂
Ve čtvrtek si mám volat kdy bude transfér 🙂

nita1984
7. únor 2017

@adusku držím všechny palce.

fandysek_1
7. únor 2017

@adusku tak po delší době jsem nahlédla a vidím samé dobré zprávy, to je skvělé 🙂 budu ti držet palce 🙂

adusku
autor
7. únor 2017

@nita1984
@fandysek_1
Děkuju 🙂
Hlavně aby se dobře vyvýjeli 🙂

A teď to tam tomu bojovníčkovi připravit.... ananas? dvojička červenýho? 😃

fandysek_1
7. únor 2017

@adusku hlavně klídek a pohodu 🙂

jasmine2258
7. únor 2017

@adusku supeeeer!!! 👏 Dej si červený 🍷 Na zdraví mimísků!!! 😉👍

pavlicek22
7. únor 2017

Ahoj já jsem dnes první den po KET v unice v Brně

adusku
autor
7. únor 2017

@pavlicek22
Držím pěstiky ať se pořádně zahryzne a nepustí 😊

@jasmine2258
Jsem ráda, že ten propadák u Apo nebyl má "vina" 🙂
Kdy to čeká tebe kočko? 🙂

pavlicek22
7. únor 2017

Děkuji mám za sebou 1.ET neúspěšné loni v prosinci tak uvidíme..Rok před tím jsem otěhotněla přirozeně ale bylo to mimodelozni, tak jsem přišla o vejcovody..

pavlicek22
7. únor 2017

Adusku držím palečky ať to vyjde 😉

nita1984
7. únor 2017

Holky, ja se tak těším. Snad to v pátek všechno klepne a začneme stimulovat.... nikdy jsem netušila, ze se budu tak těšit na to, az si budu pichat injekce do břicha...

pavlicek22
7. únor 2017

@nita1984 no to všechny 😀

adusku
autor
7. únor 2017

@nita1984
😃
Taky jsem se vždy tak těšila 😃

jasmine2258
8. únor 2017

@adusku já jdu zitra na ultrazvuk pred MS a stimulaci. Stimulovat bych měla nekdy v příběhu příštího týdne. Podle toho, jsk dorazí MS. Počítám tak okolo středy. 😉 Co ty? Jaky je vývoj? 😊

misula29
8. únor 2017

Dnes na utz cc 11 folikulů a v pátek odběr. Uf, jsem zvědavá kolik z toho bude zralých vajíček

absintka19
8. únor 2017

@misula29 ja mela 28 foliku, z toho 24 vajicek, 21 zralych, oplodnene vsechny a prodlouz.kult. do 6.dne zbylo 7 embryjek. 6 v mrazacku, jedno v brisku 🙂
Drzim palecky

absintka19
8. únor 2017

@adusku ja jsem mu pripravila ruzove vinko 🙂 evidentne chutnalo a dari se mu 🙂

misula29
8. únor 2017

@absintka19 tak to jsi měla krásnou úrodu 🙂 Čím jsi stimulovala ? no hlavně abych měla nějaký kvalitní a kdyby zbylo něco na zamražení tak bych se taky nezlobila 🙂

absintka19
8. únor 2017

@misula29 merional a dipherelin injekce 🙂 byla jsem hotova slepicka a to predtym diky pcos jsem mela anovulacni cykly 🙂 taky jsem si slizla pekny hyperstimulak (ohss) takze jsme dali KET v dalsim cyklu.

absintka19
8. únor 2017

Moc vam to holky preju, vim jake to je. My meli IVF s prodl.kul, ICSI a zadarilo se napoprve, porad tomu neverim a kazdy den dekuji ze se to povedlo a ze jsem mela tak skvely team lekaru. Uz se tesime na dalsiho prcka, opet v Heliosu 💞

Strana