Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Děkuju holky 😚
Teď už jen čekat na ms a hlavně doufat, že tentokrát se dostaneme dál 🙂
Ahoj holky. Už dlouho tady čtu debaty, dneska jsem se ale už odhodlala napsat, trochu podpory se hodí a vy jste tady všechny jedna rodina 🙂 Podstupuju první IVF, je mi 37, mam 14letou dceru přirozeně, pak jsem ale přišla o oba vejcovody. Všechny testy nám s přítelem vycházejí dobře. Mám dlouhý protokol a začala jsem stimulovat Puregonem, 250 j, pak 200… na prvním ultrazvuku byl prý velice pomaly vývoj. Dále jsem stimulovala 250.. V pátek jsem byla opět na uz a po 9 dnech stimulace zatím asi jen 3 folikuly, 8mm :( Mám si píchat ještě přes víkend a pak se prý uvidí… Myslíte, že je vubec jeste sance, aby folíky doŕostly? Od doktora jsem se moc nedozvěděla, tak doufám, že od vas aspon trochu optimistické informace dostanu 🙂..
@marketasis
To víš že šance je 🙂 u mě taky rostly pomalu a pak to dohnaly 🙂
A kdyby náhodou ne, v dalším pokusu už budou moudřejší a ušijou ti stimulku pěkně na míru 🙂
Držím palečky 🙂
A mimochodem, tady je každá správná ženská vítaná 🙂
@adusku Děkuji moc za přivítání i za slova podpory! Nakonec se asi opravdu vše v dobré obrací a na dnešním ultrazvuku už to vypadá mnohem lépe. Sice není folikul mnoho, ale budu doufat, že o to budou statečnější 🙂 No a v pátek mě čeka odběr, tak uvidíme, jak se jim bude dařit 🙂 Ještě jednou díky a Tobě ať se taky pořádně daří !!!👍
@marketasis
No supeeeer 🙂
Tak hlavně pozitivní myšlení 🙂 a dej vědět jak jsi dopadla 🙂
Ahoj holky jak pokračujete?ja zitra začinam stimulovat na minimalku.budu papat clostilbegyl
Já musím stále čekat začínat opět budu až po únorové MS ☹
Hezkou sobotu holky 🙂
Druhý den píchám Gonal a druhý den mě pobolívá břicho jako u ms.
To z první stimulky neznám. Taky jste tu stimulku nějak cítily?
Ahoj holky, včera začalo naše první IVF. Dostala jsem utlumujici tycinku do břicha a za dva týdny kontrolní UTZ a když vše ok, tak začneme stimulovat.... protože je problém s vajíčky, tak jsem začala pít Fertipronu, snad to pomůže
Ahoj děvčátka, jsem 7mý den cyklu a po 4 injekcích a zatím bylo vidět jen 5 folíků kolem 10-11.
V pátek další utz a v po případně Opu.
Jsem ráda že nějaký jsou 🙂 ale zároveň mám obavy, aby byly ok a aby se zase něco nepokakalo :(
@adusku drzim palce at foliky rostou, at v nich jsou vajicka ktera se daji oplodnit a vydrzi kultivaci. Vim co prozivate, takze optimizmus 🙂
@adusku Tak hlásím, že vše se zatím vyvíjí dobře... v pátek mi odebrali 4 vajíčka, všechna oplodněna a do dneška pořád drží a prý i dobře rostou.. Takže zítra ET a pak už jen čekat a doufat 🙂 ..A s těma stranama na píchání- řekli mi to hned na začátku, at je stridam, že je to lepší pro rozmístění látky... a to mám stejne jen jeden vaječník :D .. Jinak držím moc všechny palečky, ať se Tobě a všem kolem zadaří !!! 🙏 😉
@absintka19
Děkuju 🙂
Nedoufám v nic jinýho 🙂
@marketasis
Supeeeer, to je krásná zpráva 🙂
Držím palečky a věřím v úspěšného bojovníčka 🙂
@adusku držím moc palce, ať se vše povede! ✊️🍀
@jasmine2258
Děkuji 😘
A co ty? Zkusí ti odběr přes bříško?
@adusku jo no. 🙁 Doktor říkal, že se nedá nic dělat a pokud se v narkoze nepodaří zase k tomu mému levému vaječníku dostat, provede odběr přímo přes břišní dutinu. Jestli všechno proběhne dle plánu, OPU bude na konci února. V půlce února začnu stimulovat. Ach jo, snad to vyjde a nebudou mě muset zase propichovat. Už, aby to bylo za námi...🙁

@adusku pěkný! ☺️👍