icon

Začínáme s IVF

adusku
5. zář 2016

Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?

Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂

A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?

Děkuju za pomoc 🙂

jasmine2258
17. únor 2017

@adusku Mám další historku! 🙂 V noci jsem spala a najednou jsem slyšela tu naši kníračku, že škrábe na dveře, že chce jít čůrat....tak jsem s ní vyběhla ven na zahradu, přijdeme zpět a já se jdu automaticky v klidu chystat do koupelny. Po chvíli (s kartáčkem v puse) jsem si všímám hodinek, které tam pravidelně nechávám na okně a říkám si, asi se mi zastavily hodinky. Ukazuje to nějakou blbost. Pak mi to ale docvaklo...Běžela jsem v mobilu a ono bylo 1:16 ráno!!! 😲 A já zcela vyspaná (bylo mi teda trošku blbě od žaludku, ale na zvracení to ještě nebylo) jsem si myslela, že už je ráno a zvonil mi budík. Jestli to tak půjde dál, tak ze mně bude za chvíli regulérní blázen!!! 😂

Takže se cítím docela v pohodě. Píchá mě furt v pravém podbřišku, občas bolesti jako při MS a občas mě z něčeho natáhne (ale zatím to ještě jde...myslím, že bude hůř). 🙂

A pan otec je v klidu. Bere to, že je zatím moc brzo nějak to hrotit. Akorát mi řekl, že teď nemám tahat nic těžkého a že mi dneska nakoupí zavináče, okurky apod. Už se těšííím!!! 🙂 Fakt jsem ještě oba opatrní s tím slavením. Myslím, že se nám trochu uleví až po kontrole u doktora a jestli bude vidět srdíčko...🙏❤

Co ty, jak jsi na tom?

nita1984
17. únor 2017

Holky, tak dnešní UTZ 8 folikulu, 12mm, takže do neděle ještě picham a v pondělí další UTZ. Pokud porostou a budou mít 18mm, ve středu by byla punkce. Mam radost, ze se něco děje, bála jsem se, aby nějaká vajíčka vůbec byla. S moji anamnezou. Uf

jasmine2258
17. únor 2017

@nita1984 Tak paráda!!! Jen tak dál!!! 😉 Držím moc palce, ať se vše povede 🍀😉

nita1984
17. únor 2017

@jasmine2258 kéž by, moc bych si to přála. Zatím to vypadá slušně, tak snad dorostou. Jdu se nalivat grepovou šťávou, i když ji fakt nemám ráda

jasmine2258
17. únor 2017

😂 jasně, co bychom pro ty mimísky neudělaly, co? 😀👍

adusku
autor
17. únor 2017

@jasmine2258
😂😂😂
A šla sis zpátky lehnout bláznivko? 😀

Já od rána všude cítim chcánky... pardon za výraz 😀
Vylezu z bytu a cítim to... pritom pejsek je v baráku jen jeden a ten neočůrává 😀

jasmine2258
17. únor 2017

@adusku jasně, chvilku jsem čumákovala do tmy, ale pak jsem usnula. 🙂

To s těma chcánkama jsi mi připomněla mou jízdu ve vlaku z práce asi 3 dny zpátky...to jsem taky cítila hrozně chcánky a přitom jsem nebyla blízko záchodků....že by znamení? 🙂

jasmine2258
17. únor 2017

@adusku Všechno nejlepší ke krásným kulatým narozeninám, Adélko!!! 😘🌷🎂🎉 A ten největší dáreček se doufám brzy ukáže!!! ❤👶

adusku
autor
17. únor 2017

@jasmine2258
Ooo... děkuji 😙

To doufam jako, pač já ho mám zanesen v ročním plánu 😂

jasmine2258
17. únor 2017

😂 ty jseš prdlouš! 😀

misula29
20. únor 2017

Ahoj holky , dnes jsem zkusila test a je tam duch,ve skutečnosti jde vidět dobře 🙂

adusku
autor
20. únor 2017

@misula29
No krááása 🙂
Kolikátý den jsi?

misula29
20. únor 2017

@adusku 5 den po et 🙂 Jsem magor,nevydržím netestovat 🙂

adusku
autor
20. únor 2017

@misula29
Tak takovych je nas vic 😃
Na paty den je to naaadhera 🙂

misula29
20. únor 2017

@adusku tak teď hlavně aby bylo vše v pořádku a mimušo se udrželo🙂 Ty jsi ještě netestila ?

gabcat
20. únor 2017

@misula29 Magor určitě nejsi. Je to naprosto normální, že jsme zvědavé a nedočkavé 🙂 myslím, že nikdo nevydrží celých 14 dní. Taky jsem testovala dřív. Tak držím palce, ať je silnější a silnější 😉

adusku
autor
20. únor 2017

@misula29
Testila, ale do toho 10-12týho dne tomu váhu moc nedávám 🙂

misula29
20. únor 2017

@gabcat ta zvědavost je šílená 🙂Díky doufám,že ano 🙂
@adusku já jsem taky zatím nohama na zemi,ale pěkně se na to kouká 🙂

adusku
autor
20. únor 2017

@misula29
To máš pravdu 😃
Ale až budou jak dálnice, bude to hezčí 😃

misula29
20. únor 2017

@adusku tak doufám,že se jí dočkám 😀

absintka19
20. únor 2017

@gabcat ja jsem tedy vydrzela 🙂 asi jsrm vyjimka 🙂 nechtela jsem lovit duchy a stresovat se.

jezovca
20. únor 2017

ahoj holky, chystám se na IBF do Ostravy do Eurofertil. Před 3 lety jsem dvakrát otěhotněl A a samovolně potratila a od té doby se nám to už asi nepodařilo. Myslíte, že mi tam pomůžou? Děkuji lucka

jezovca
20. únor 2017

Omlouvám se za chyby 😉

marsi69
20. únor 2017

@adusku ahoj já taky nevydržela a zkusila tt a taky pozitivni - duch ale byl to pregnyl ,dneska nový tt a je bílý ...Dneska 7den po KET a pregnyl už v sobě nemám ,ve středu jdu ke svému doktorovi na kontrolu tak jsem zvědavá zda mi nerekne něco dřív jak v caru :D do caru jdu až 1.3 , každopádně ti přeji aby to duch nebyl a čárky silely a silely víc 🙂

adusku
autor
20. únor 2017

@jezovca
Já si myslim že určitě 🙂

Při IvF je spousta možností 🙂
Dělal vám někdo vyšetření ma imuno a genetiku?

adusku
autor
20. únor 2017

@marsi69
Já jdu na krev 28.2. 🙂
Do tý doby si chci užít pocit, že bych mohla být těhu 😃

Každopádně je dobře je teď už tam není Pregnyl a 7mý den je brzo, takže věřím že se ti tam za druhá ukáže 🙂
Třeba je stydlínka, jako ta moje 😊

marsi69
20. únor 2017

@adusku to doufám 🙂 juuu tak to jdeš dřív jak já , tak doufám ze bude hezky pozitivni 🙂 myslíš ze když jdu ve středu ke svému doktorovi ze by mohl už něco vidět ? Další tt bych chtěla zkusit v týdnu :D ale Nvm kdy ... Jj bych testovala klidně každý den :D magor jsem na to dost a tt zásoba i pro 3 lidi :D 🙂

adusku
autor
20. únor 2017

@marsi69
To jsme dvě 😂
Testovala jsem od 5týho dne... dneska už ne, jinak by mo hvízdlo 😃
Vezme ti krev a ta to ukáže 🙂

A jak se cítíš?

marsi69
20. únor 2017

@adusku no na tu krev jsem taky měla nutkání jít jako samoplatce v pátek :D jinak se cítím v pohodě 🙂 co ty

jezovca
20. únor 2017

Máme za sebou genetiku, ta je v pohodě také spermiogram je v pohodě. Bude asi pro lékaře trochu oříšek, že jsem po transplantaci ledviny A mám také cukrovka 😔@adusku
@adusku

Strana