Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Holky, tak dnešní UTZ 8 folikulu, 12mm, takže do neděle ještě picham a v pondělí další UTZ. Pokud porostou a budou mít 18mm, ve středu by byla punkce. Mam radost, ze se něco děje, bála jsem se, aby nějaká vajíčka vůbec byla. S moji anamnezou. Uf
@nita1984 Tak paráda!!! Jen tak dál!!! 😉 Držím moc palce, ať se vše povede 🍀😉
@jasmine2258 kéž by, moc bych si to přála. Zatím to vypadá slušně, tak snad dorostou. Jdu se nalivat grepovou šťávou, i když ji fakt nemám ráda
😂 jasně, co bychom pro ty mimísky neudělaly, co? 😀👍
@jasmine2258
😂😂😂
A šla sis zpátky lehnout bláznivko? 😀
Já od rána všude cítim chcánky... pardon za výraz 😀
Vylezu z bytu a cítim to... pritom pejsek je v baráku jen jeden a ten neočůrává 😀
@adusku jasně, chvilku jsem čumákovala do tmy, ale pak jsem usnula. 🙂
To s těma chcánkama jsi mi připomněla mou jízdu ve vlaku z práce asi 3 dny zpátky...to jsem taky cítila hrozně chcánky a přitom jsem nebyla blízko záchodků....že by znamení? 🙂
@adusku Všechno nejlepší ke krásným kulatým narozeninám, Adélko!!! 😘🌷🎂🎉 A ten největší dáreček se doufám brzy ukáže!!! ❤👶
@jasmine2258
Ooo... děkuji 😙
To doufam jako, pač já ho mám zanesen v ročním plánu 😂
😂 ty jseš prdlouš! 😀
@gabcat ja jsem tedy vydrzela 🙂 asi jsrm vyjimka 🙂 nechtela jsem lovit duchy a stresovat se.
ahoj holky, chystám se na IBF do Ostravy do Eurofertil. Před 3 lety jsem dvakrát otěhotněl A a samovolně potratila a od té doby se nám to už asi nepodařilo. Myslíte, že mi tam pomůžou? Děkuji lucka
Omlouvám se za chyby 😉
@adusku ahoj já taky nevydržela a zkusila tt a taky pozitivni - duch ale byl to pregnyl ,dneska nový tt a je bílý ...Dneska 7den po KET a pregnyl už v sobě nemám ,ve středu jdu ke svému doktorovi na kontrolu tak jsem zvědavá zda mi nerekne něco dřív jak v caru :D do caru jdu až 1.3 , každopádně ti přeji aby to duch nebyl a čárky silely a silely víc 🙂
@adusku to doufám 🙂 juuu tak to jdeš dřív jak já , tak doufám ze bude hezky pozitivni 🙂 myslíš ze když jdu ve středu ke svému doktorovi ze by mohl už něco vidět ? Další tt bych chtěla zkusit v týdnu :D ale Nvm kdy ... Jj bych testovala klidně každý den :D magor jsem na to dost a tt zásoba i pro 3 lidi :D 🙂

@adusku Mám další historku! 🙂 V noci jsem spala a najednou jsem slyšela tu naši kníračku, že škrábe na dveře, že chce jít čůrat....tak jsem s ní vyběhla ven na zahradu, přijdeme zpět a já se jdu automaticky v klidu chystat do koupelny. Po chvíli (s kartáčkem v puse) jsem si všímám hodinek, které tam pravidelně nechávám na okně a říkám si, asi se mi zastavily hodinky. Ukazuje to nějakou blbost. Pak mi to ale docvaklo...Běžela jsem v mobilu a ono bylo 1:16 ráno!!! 😲 A já zcela vyspaná (bylo mi teda trošku blbě od žaludku, ale na zvracení to ještě nebylo) jsem si myslela, že už je ráno a zvonil mi budík. Jestli to tak půjde dál, tak ze mně bude za chvíli regulérní blázen!!! 😂
Takže se cítím docela v pohodě. Píchá mě furt v pravém podbřišku, občas bolesti jako při MS a občas mě z něčeho natáhne (ale zatím to ještě jde...myslím, že bude hůř). 🙂
A pan otec je v klidu. Bere to, že je zatím moc brzo nějak to hrotit. Akorát mi řekl, že teď nemám tahat nic těžkého a že mi dneska nakoupí zavináče, okurky apod. Už se těšííím!!! 🙂 Fakt jsem ještě oba opatrní s tím slavením. Myslím, že se nám trochu uleví až po kontrole u doktora a jestli bude vidět srdíčko...🙏❤
Co ty, jak jsi na tom?