Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky,moc ráda čtu vaše pozitivni příspěvky,gratuluji a držím všem palecky.😍Dnes jsem 8 den po ET,ráno první test a docela hezké //.Jen jsem si neuvědomila,že jsem ještě ve středu pichala pregnyl😞.Tak jsem na tom jako před testem.Máte s tím nějaké zkušenosti, že jste měly falešné výsledky?
Před chvilkou hovor s laborkou CAR. Že se bude měnit počet embryí jsem čekala, ale že takhle, to mě dost překvapilo. Dneska máme už 8 nadějných dětí 😍😍😍 tak zítra ráno v devět volám a dozvím se, zda transer úterý nebo středa.
Holky, tak i dneska máme 7 krásných dětí 😍 Osmé je na tom trochu hůř, ale pořád bojuje 🙏👶
Holky tak u mě je to pase ... dneska 13 den od ET a krev negativní ... už asi žádná šance není ,takže ve středu v caru to bude jasný a jsem zvědavá co bude dal
Ahoj holky, mužů se zeptat, když se objednán na první konzultaci do CAR, je to podle periody? Četla jsem, ze se při první návštěvě bere krev na FSH a to se děla 2.-4. DC. Děkuji

@nita1984
Neboj, dobře to dopadne 😉