Začínáme s IVF
Ahojte děvčata,
najde se tu nékterá, která podstupuje, či podstupovala IvF v CARu u Apolináře?
Jsme po všech vyšetřeních, čekáme na menstruaci a snad už po všem tom čekání začnem. Ale vlastně si nejsem úplně jistá co mě teď vše čeká? 🙂
A jak jste to měly, když na nějaký termín vyšel víkend?
Děkuju za pomoc 🙂
Ahoj holky,moc ráda čtu vaše pozitivni příspěvky,gratuluji a držím všem palecky.😍Dnes jsem 8 den po ET,ráno první test a docela hezké //.Jen jsem si neuvědomila,že jsem ještě ve středu pichala pregnyl😞.Tak jsem na tom jako před testem.Máte s tím nějaké zkušenosti, že jste měly falešné výsledky?
Před chvilkou hovor s laborkou CAR. Že se bude měnit počet embryí jsem čekala, ale že takhle, to mě dost překvapilo. Dneska máme už 8 nadějných dětí 😍😍😍 tak zítra ráno v devět volám a dozvím se, zda transer úterý nebo středa.
Holky, tak i dneska máme 7 krásných dětí 😍 Osmé je na tom trochu hůř, ale pořád bojuje 🙏👶
Holky tak u mě je to pase ... dneska 13 den od ET a krev negativní ... už asi žádná šance není ,takže ve středu v caru to bude jasný a jsem zvědavá co bude dal
😢😢😢 to neeee
Ahoj holky, mužů se zeptat, když se objednán na první konzultaci do CAR, je to podle periody? Četla jsem, ze se při první návštěvě bere krev na FSH a to se děla 2.-4. DC. Děkuji

@nita1984
Neboj, dobře to dopadne 😉